Hallå!! Hoppas ni haft en bra lördag! Själv har min lördag varit på topp! Var på badminton hela dagen, gick kanske inte så bra men är ändå ganska nöjd! Sedan har det varit en bra dag av en annan anledning som jag kan berätta imorgon!
Vi håller även på att fixa om i mitt rum just, målar om och så. Därför jag inte bloggat så mycket (vet inte riktigt var min dator är just nu, haha (bloggar från mobilen)). Har heller inte hunnit med veckans lördagsgodis, pga det! Hoppas det är okej! :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vill ni veta vad mina dagar består av? Det vet ni nog redan. Plugg.
Idag har jag (som alla andra dagarna i denna veckan) pluggat efter skolan och bara chillat. Prov "stormen" har inte helt börjat än, men vi har fått reda på gansk amånga prov nu framöver. Och dem är snart.
 
Nejmen, nu ska jag inte vara negativ, idag har varit en helt okej dag! Vi har inte gjort något särskilt i skolan. Haha, jag lever bara ett helt vanligt tråkigt skolliv typ. Men imorgon efter skolan sticker jag nog till stan och köper en ny mascara (the rocket blir det nog!!) och kanske ett foundations stick :)
 
Så bra låt!!!

Likes

Comments


Jag tänkte nu berätta lite vad som hände med Morris. 
Morgonen den 12 september (tror jag det var) gick jag ut till Morris för att ge honom mat, men då var luckan till hans bur öppen och han hade hoppat ut där någon gång under natten och rymt. Jag var helt förtvivlad och hade ingen aning vad jag skulle göra för jag skulle ju cykla till skolan precis efter. När jag kom hem igen så gick vi ut för att leta, men vi hittade ju inte honom. Dagarna efter letade vi också, och vi hade även sattit upp lappar. Jag saknar honom något otroligt och jag kommer aldrig nånsin glömma honom. Morris var så sjukt speciell, han var så sällskapssjuk! Haha! Han älskade när man kom och klappade honom. Men nu tyvärr så är han borta och så är det nu. Morris blev (är?) fem år gammal, och han har levt ett så bra liv! Haha, ni anar inte hur galen han var! Han verkligen älskade att få vara med oss. 
Nu förra söndagen köpte vi en ny kanin, och hon heter Sally. Hon är så sjukt sprallig och gosig och underbar! haha. Men jag gillar inte tanken av att hon "ersätter" Morris, utan vi skaffade henne mest för att jag tycker det är kul att ha något djur att ta hand om så att det inte är helt tomt, eftersom jag har haft djur enda sedan jag var 6 år gammal. Jag tycker också att det är rätt skönt att inte behöva tänka på Morris så mycket för han är ju så otroligt saknad. Men jag vill och kommer aldrig glömma Morris. 
 
Har ni eller har ni haft ett/flera djur? :)

Likes

Comments

 
(från we♥it)
hittade massa fina bilder så kunde inte bara välja en

Likes

Comments

Instagram@matildardn