NEJ jag har inte kommit in i mina vanliga rutiner ännu. Därför jag inte bloggat, och för att jag har har haft fullt upp! Igår var ju bästa dagen på sjuuukt länge! Fick äntligen se This is us. HERREGUD SÅ BRA DEN VAR!! ahhh. Det var helt magiskt! måste se den igen.
 
Men om vi återgår till uppdateringen och allt det där, så måste jag hitta en rytm om man säger så. Nejmen ni vet. Vi får se hur lång tid det tar, men don't leave! Kommer uppdatera när ni minst anar.
 
 visar upp mina gimpskills i en gammal bild jag gjort (egentligen inget speciellt alls)

Likes

Comments

Hallå!!
Idag är det tisdag (=tråkigaste dagen på hela veckan). Vi börjar med en dubbeltimme i SO (great) sedan har vi idrott. Vi har idrott tre gånger i veckan! Herregud. På eftermiddagen har vi NO i två timmar. Ännu bättre. Nejmen så är det. Man har dåliga dagar ibland. 
 
Förresten så längtar jag ihjäl mig till imorgon. 1. Vi ska äta potatisbullar i skolan till lunch (hur bra är inte det?!) 2. Skolfotoooo!
3. Sommarfinalen av Pretty Little Liars kommer ut inatt, kommer kolla på det imorgon!! (så spännande!) 4. JAG SKA KOLLA PÅ THIS IS US PREMIÄREN 18.30 AH
Så jag längtar lite tills imorgon.
 

Likes

Comments

 
Testade att göra en sånhär almanacks grej HÄR, för jag kände att det var lite smidigt. Kanske inte den snyggaste, men ja. Testa att göra en själv! det är rätt kul

Likes

Comments

Instagram@matildardn