Weeey heey!! :D Nu är min design äntligen klart! Som jag kämpat med den! Är nöjd också! Tror jag kommer ha denna ett tag. Som ni märkt så skiljer sig designen rättså mycket från dem andra jag har haft. Den är är rätt mycket enklare och stilrenare. Innan har jag ju haft mer typ färgexplosion haha! Men nu är det inläggen som ska få fokus. Det är dem som får bombas med färg!
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
Yey! Vår första rabattkod! Haha! :) Kul att vi har några som sponsrat oss!
Btw: Kommentera gärna om du har använt rabattkoden! :D

Likes

Comments

 
Häromdan började jag på att göra en ny design på min designblogg. Så sjukt mycket grejer att göra!! Och jag förstår fortfarande inte allting, haha! Just nu är google min bästa vän. Det tar så himla lång tid att få till det precis som man vill. Jag har inte ens gjort header eller bakgrund än! Har bara test! Men får nog ta och göra det snart, för då vet jag lite mer vad jag vill ha! :)
 

Likes

Comments

 
En till i vårt bloggäng! yeey!! Alltid kul med fler! Nu är vi fem stycken, och det är max. För oss då. Haha, nu blir det inga fler! Men det finns så många som har så himla fina bloggar! Hade velat ha med hur många som helst juu!! :,)
 
Bilden länkar till Mikaelas blogg! 
 

Likes

Comments

 
Är riktigt nöjd över mina köp! Handlade det mesta på rean (bra där !!). Jag hittar annars ingenting på rean, men nu så! Urgh älskar min långärmade tröja från Only! Den är verkligen superfin!
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn