Jag har på något konstigt vis glömt att berätta att vi åkte och campade i torsdags till idag. Det var därför det var så himla dålig uppdatering, haha! Jag kom hem runt klockan 13.00 (?) idag, så nu ska jag snart packa upp! Sedan ska jag packa igen, för imorgon åker jag på badminton läger som är till på torsdag! Ska bli sjuuukt kul! Dock har jag inte tidställt några inlägg tills dess, får se om jag hinner göra något! :)
 

Likes

Comments

 
1. Öppna bilden du vill ha på ett nytt papper.
2. Klicka på lasso-verktyget och markera bild lagret.
3. Klicka runt bilden tills du är nöjd (se bild)
4. Klicka i cirkeln där du först klickade och det blir en markering.
5. Nu klickar du "Select" och sedan "Invert". Efter det är det bara att klicka på delete knappen på tangentbordet!
6. Färdigt! Svårare än så är det inte! :)

Likes

Comments

 
Jag blev utmanad av Yaren!
1. Jag suger på att komma på såna här sanningar om mig själv, haha. 
2. Jag är seriöst världens tidsoptimist!! Jag ska alltid göra allting i sista sekund, börja packa till badminton-träningarna när vi egentligen ska åka, plugga till prov två dagar innan, osv. 
3. Jag har dagar då jag inte orkar blogga och har ingen inspiration alls. Orkar liksom inte någonting.
4. Ibland stör jag mig på minsta lilla sak. Typ om nånting inte är där det ska vara, haha.
5. Jag kan verkligen inte ha mitt hår nere utan att jag fixat det (plattat eller lockat). Mitt hår är väldigt mystiskt. Vissa har liksom "bad hair days", jag har det varje dag. Så kan man säga *:)*
6. Jag är jättedålig på att komma ihåg telefon-nummer. Hahah herregud! Kan mitt hemnummer, två kompisars (TVÅ!!!), och typ inga fler. Kan knappt mitt eget mobilnummer! Wohoo, high five.
7. Även fast jag kanske precis handlat nya kläder så kan jag ändå stå dagen efter och bara "Vad ska jag ha på mig nu då". Suger på att välja kläder för dagen! Kan stå hur länge som helst!
8. Jag har typ jättemycket armband som jag köpt för att jag tänkt att jag ska använda det. Jag använder det ca. en gång, sen har jag glömt bort det. High five igen!!
Nu utmanar jag resten av TCB, igen! :D Julia, Vanja och Isabelle!
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn