Blev så sjukt sugen på det! Känner för att göra en helt crazy design med massa färger som inte passar ihop och bara är allmänt galen!! Fast har nästan inga planer för header eller nånting, hahah. Får klura lite på det tills vidare...
 
Jag har fått sjukt mycket inspiration idag från en massa andra bloggar! Älskar när man får en massa inspiration. Vilka bloggar får ni inspiration ifrån? 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Som ni kanske märkt så har inget Veckans lördagsgodis kommit upp dem senaste två veckorna. Det är för att jag, Isabelle och Julia bestämde att vi inte skulle ha något fram till sommarlovet! Mitt sommarlov börjar 11 juni vilket Isabelles också gör. Julias börjar 5 juni. Men ni kan fortfarande vara med i Gissa godisen! Jajamensan! ;] Vi drar ändå en vinnare som vanligt när det börjar igen! :D Klicka HÄR för att komma till senaste lördagsgodiset!
 

Likes

Comments

 
Fick en fråga från Meia som undrade hur jag tonade ut bilderna i förra inlägget!
Här har ni svaret 
     
1. Öppna upp bilden du vill ha.
2. Sedan klickar du på antingen verktyget som liknar ett lasso, eller verktygen man kan göra cirklar och rektanglar med.
3. Klicka sedan i "Feather Edges" och fyll i den skalan beroende på hur mycket du vill tona ut din bild. 
4. Markera runt din bild som vanligt! Nu är det färdigt!
                                                                        

Likes

Comments

Jag vill ha sommar nuu! Tänk vilket bra sommarlov det kommer bli! Vara med alla kompisarna och bada och sova över! Vem längtar?! JAG! Här får ni ett härligt kollage med en massa fina sommarbilder! 
Bildkällor: Weheartit.com
 

Likes

Comments

 
Idag provade jag på att göra den så kallade "The cup song". Haha det var väl helt okej! Inte så svårt som man tror. När man väl får in det så sitter det där! Haha vad tråkig jag låter nu. Nejmen det är kul. Här nere kommer ni se den videon jag såg när jag lärde mig göra "kopp sången" (här översätter man till svenska ja)
 Det finns även fler varianter på the cup song.
 
Dessa tjejerna är riktigt duktiga! Dem sjunger också sjukt bra! :)
 
Någon mer som kan The cup song?
 
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn