Igårkväll kollade jag klart på PLL! Så himla spännande och bra! Längtar verkligen till säsong 4 som kommer till Sverige den 12 juni! 
Nu medans jag väntar behöver jag en annan serie jag kan kolla på! Är lite inne på Gossip Girl... Fast jag hade gärna velat ha något spännande och lite läskigt! 
Har ni något tips på en bra serie? Kommentera!
Update: Ser nu att det inte gick att kommentera? Har ingen aning varför! Kommentera tipsen i inlägget ovanför istället! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inget speciellt som man behöver! Det är en väldigt enkel grej att göra! :D
 
1. Trä på en pärla på en sax som bilden visar. Klipp sedan så att det blir ett snitt i pärlan.
 
2. Nu har du ett snitt i din pärla, som ser ut som på bilden! :)
 
 3. Trä på pärlan på saxen som på bilden. Nu öppnas snittet och det blir enklare att få på pärlan på sladden.
 
4. Lägg i sladden i pärl-snittet och sätt tummen över, dra. Nu kommer pärlan hamna i sladden snabbt och enkelt! Upprepa nu detta så många gånger tills du är nöjd med dina hörlurar!
 
Nu så är det färdigt! Då kan man få riktigt coola hörlurar! c: Kom bara ihåg att det är lika jobbigt att sätta i pärlorna i sladden som att ta ur dem! ;)
 

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon! Till klockan kvart i 10. Så skönt! Fast det är bara för att vi har orienterings-friluftsdag. Jag springer då klockan kvart i 10! Då kommer jag vara hemma väldigt tidigt också, eftersom vi slutar efter det! Superskönt! (: Så här sitter jag, och typ chillar! 
Just det! Igår kom min DNA skiva!! Yeeey!! Den var signerad också! :D Superglad! Sitter och lyssnar på den just nu! Haha. Är så himla glad.
Nej, nu ska jag typ... Göra något annat! Haha, har typ en timme till tills jag sticker.

Likes

Comments

Instagram@matildardn