Imorse när jag vaknade möttes jag snabbt av den hemska nyheten att det smällt en bomb som dödat minst 19 människor på Ariana Grandes konsert i Manchester igårkväll. Nu har dödssiffran stigit och minst 22 är döda och många fler skadade. Ännu en gång har helt oskyldiga liv tagits ifrån oss och vi kan inte göra någonting. Det som berör mig mest är att majoriteten av de som var på konserten var i unga tonåren och hade sett fram emot denna dagen hur länge som helst, att få se sin stora idol och ha den bästa dagen i sitt liv. Sedan händer detta. Det är verkligen så otroligt, otroligt hemskt och jag kan verkligen inte tänka på något annat. Denna världen är verkligen ond och så ska det inte vara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är bloggvärlden ytlig?

Något som jag på senaste tiden blivit mer och mer trött på är det där ytliga som finns i bloggvärlden och på andra sociala medier. Att allting ska vara helt perfekt och att man alltid är glad och mår superbra. För så är ju inte verkligheten. Det finns ju inte en enda människa som kan vara glad hela tiden. Man glömmer ofta bort att allting inte ser ut som det gör på instagram och därför kan det bli väldigt ytligt.

På min blogg kan jag skriva ifall jag inte mår så bra till exempel, eller ifall jag bara ska göra tråkiga grejer, som att städa, en dag. Men jag tycker ändå att jag kan bli bättre på att vara rå och realistisk. För hur kul är det att sitta och läsa om någons "perfekta" liv hela tiden? Vad har ni för åsikter kring detta? Tycker ni det är mer underhållande att läsa om någons verkliga liv eller vill ni drömma er bort till det "perfekta"?

Likes

Comments

Bilder från weheartit.

Godmorgon på er! Hur underbart är det inte att vakna till ännu en dag med sommarväder? Älskar!! Idag måste jag dock tyvärr plugga ganska mycket, har en historia inlämning till imorgon som jag typ bara börjat med och sen har jag ett prov på tisdag. Så det är väl antagligen mina planer för idag + att vara ute i solen. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Hej hörrni! Äntligen fredag! Alltså de senaste dagarna har vädret verkligen varit så bra, och det har verkligen känts som sommar. Hur underbart är inte det? Igår efter skolan och nationella proven i matte (som gick helt okej) lade jag mig i solstolen och bara tog det lugnt ett tag och lyssnade på några poddar. Idag ska det bli minst lika varmt och som tur är så börjar jag runt 11 och om jag har tur slutar jag bara en timme efter. Så himla skönt.

Hoppas ni får en superbra fredag!

Likes

Comments

Heej hörrni! Sitter just nu i vårt uterum och har äntligen pluggat klart. Vi har nationella prov i matte hela dagen imorgon och jag är så himla nervös. Jag har alltid känt att jag har ganska bra koll på matten, men nu känns det lite osäkert. Jag är glad bara jag får godkänt känner jag...

Det är så otroligt mycket som stressar just nu, vi har på riktigt typ sju saker kvar i skolan som slutar om 3 veckor?? Det är väl bara att hålla ut antar jag, men jag vet dock inte hur jag ska hinna göra allt. Så ifall bloggen halkar efter lite så är det just därför. Jag önskar verkligen att jag hade kunnat prioritera den nu, men det går tyvärr inte.

Hoppas iallafall att ni haft en superbra onsdag <3

Likes

Comments

Instagram@matildardn