Hej på er! Har helt glömt skriva här att jag har varit i Göteborg. Vi åkte dit i söndags och bodde en natt på hotell. På söndagen stannade vi först till i Kungsbacka på deras outlet och sedan åkte vi vidare till Göteborg där vi på kvällen var på liseberg där hela parken var halloweenpyntad. Senare blev det mat på en italiensk restaurang och sedan dagen efter shopping på stan. Hittade inte jättemycket, men fick ändå med mig lite hem :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det var verkligen länge sedan jag var inne här, finns det ens någon som fortfarande läser min blogg haha? Det har gått nästan två månader sedan jag sist skrev ett blogginlägg vilket känns så konstigt eftersom tiden har gått så himla snabbt. Vet faktiskt inte varför det blivit så, jag antar att det hänt massa andra saker i mitt liv som gjort att detta inte alls varit ett prio längre. Innan var jag väldigt mån om att ha bra uppdatering, men nu känner jag att jag inte vill vara tvingad till det utan bara lägga ut något här ifall jag känner för det. Jag har knappt fotat någonting vilket jag också saknat och jag tänker att bloggen får vara det stället där jag delar min kreativitet.

Som ni ser så har jag även ändrat lite på bloggen också, ny header och lite annat nytt också. Jag var verkligen så himla trött på det jag hade innan och kände att jag ville ha något nytt istället. Får se om jag har kvar detta eller ifall jag tröttnar lika snabbt haha.

Likes

Comments

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR

Heej på er! Hoppas ni haft en fin måndaaag. Kom hem ganska tidigt från skolan idag och har verkligen inte gjort någonting nu här hemma. Måste dock plugga sen :( Är verkligen så himla shoppingsugen så kikade lite på zalando och hittade det i kollaget! Allt hade verkligen varit perfekt i min höstgarderob. Äääälskar den rosa färgen.

Vilket plagg är er favorit?

Likes

Comments

2017-09-10

Godmorgon på er. Vaknade för inte så länge sen och sitter nu i min säng och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Idag är det ju söndag och jag hade verkligeeen behövt plugga och städa :/ Inte det roligaste man kan göra, men det måste göras. Söndagar brukar bli en sån dag där jag försöker ta tag i saker, haha.

Likes

Comments

Hej på er! <3 Det var ett tag sedan jag skrev här, förra veckan väl? Då lovade jag ju typ att jag skulle börja uppdatera här oftare hehe... Har varit lite dålig på det. Denna veckan har väl bara varit ganska stressig med mycket tankar och känslor. Men det är skönt att det är helg nu iallafall.

Idag är det en sån tråkig regnig dag när ingenting händer, har liksom varit inne hela dagen. Samlade därför lite härliga sommarbilder i detta inlägget eftersom jag inte fotat på hur länge som helst. Så himla konstigt eftersom det är något jag älskar att göra.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

HEJ på er!! Det var verkligen så länge sedan jag skrev här. När skolan började igen så bara blev det så att bloggen inte var prio ett längre eftersom jag haft massa saker att tänka på. Nu har jag börjat komma in lite i vardagen igen och känner att jag ändå kan lägga ner lite mer tid på bloggen. Detta är ju ändå något jag tycker är kul och känner att jag vill göra. Men förvänta er inte 2 + inlägg varje dag, utan kommer nog bara blogga när jag känner för det ett tag framåt för att känna hur det känns. Men ni får jättegärna kika in här ändå! <3

Likes

Comments

Instagram@matildardn