Header

Daily Life

Here we go - vecka 42, nu kör vi alltså igång. Måndag morgon nu och jag sitter på bussen påväg in till skolan i stan. Idag blir det en vanlig dag i skolan förutom en föreläsning lite senare på eftermiddagen. Efter skolan blir det nån extra timmes plugg och efter det hämtar mamma och Anton mig på skolan och så drar vi till optikern. Japp, du läste rätt. Optikern. Det är alltså nu dags att kolla upp min syn då jag ofta får väldigt ont i huvudet när jag exempelvis pluggar eller läser och på den senaste tiden har jag också sett suddigt vid vissa tillfällen med mitt högra öga. Ska helt enkelt bli skönt att kolla upp om jag behöver glasögon och för min egen skull hoppas jag verkligen på att jag får glasögon om det betyder att jag kan få slippa min huvudvärk.. Börjar verkligen tröttna på den nu.
Så om det blir glasögon eller inte så får ni isåfall imorgon eller ikväll se vilka bågar det blev!
Nu blir det som sagt skola och jag uppdaterar efter mitt besök hos optikern senare.

Kram M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Daily Life

Nu sitter jag på bussen påväg hem. En snabbis hem för att fixa käk och klä på mig stallkläderna. Efter det åker jag ner till stallet med moppen. Idag har jag en hel del att fixa där. Jag ska självklart göra "the daily shit" som jag alltid gör där så som;
- Mocka
- Fylla höpåsar + hönät
- Rykta Kadoor
- Göra "gröt" dvs mineraler o vitaminer blandat med vatten
- Fylla vatten

Men förutom det ska jag också göra lite annars om t.ex;
- Städa iordning bland schabraken o täckena
- Smörja sadel & träns
- Skrubba krubban

Efter stallet ska jag hem o duscha, sedan dra ut med några kompisar. Ska bli fett kul och få umgås lite med dem igen, blev baras plugg hela dagen igår så jag hann inte träffa dem..
Uppdaterar senare:)

Kram M

Likes

Comments

Daily Life

Monday morning. Hate. Aldrig kul över huvudtaget. Gå upp tidigt efter en lång helg, det suger verkligen. Lika hemskt varje gång men jaja nu taggar jag ny vecka. Förhoppningsvis denna bättre än förra.. Mycket hände förra veckan allt ifrån mitt eget halsont till Antons operation. Skönt att det är över nu iallafall..
Denna veckan ligger plugget i fokus. Ca.3 läxor och 3 prov denna veckan och jag är sjukt nervös. Sista året i grundskolan och jag behöver verkligen bra betyg i år om jag ska lyckas i framtiden. Det gäller att satsa allt om jag verkligen vill lyckas med det jag vill i framtiden.
Skit samma nu taggar vi alltså inför denna veckan och självklart kommer bloggen hållas uppdaterad denna veckan!
In och kika några gånger om dagen så ska ni allt se att ni fått mycket nytt!

Kram, M

Likes

Comments

Deep

Hej allihop, de senaste dagarna har varit kaos. Bokstavligen. Mitt humör har gått upp och ner. Jag har sovit väldigt dåligt alla dagar i från söndag till fredag (idag). Jag har varit helt slutkörd om dagarna och somnat vid 18-tiden varje dag och sedan har jag vaknat efter nån timme och efter det har det varit hopplöst att sova på natten. 

Måndagen var värst. Hade knappt sovit något under natten och jag fick sedan gå upp kl.05.00 för att vara på sjukhuset 07.00. Anton skulle operaras och jag hade därför tagit ledigt ifrån skolan för att åka med honom och stötta honom. Många timmars väntan på sjukhuset men jag ville inte somna ifall Anton skulle komma ut från operationsrummet. När vi sedan skulle åka hem somnade jag i bilen påväg hem och vakna sedan när vi kommit hem. På natten var det ännu en gång lönnlöst att försöka sova.. 

Usch vilka dagar.. Nu hoppas jag att helgen och vecka 38 väntar något bättre. Pga av detta har det alltså inte blivit några blogginlägg under veckan. Orken har inte funnits till något i stort sett.. Men nu kör vi alltså igång!


Kram, M

Likes

Comments

Deep

Hej allihop!
Dagens deep shit är nu här. Ni visste säkert att det skulle komma och jag hoppas att ni alla har orken att lägga ner tid på att läsa det jag skriver. Speciellt med tanke på att jag lagt ner mycket tid på det.
"Jag överlever det" - todays stora rubrik. Tankar om sjukdomar och fysisk mobbning kommer säkert upp i huvudet på många med denna rubrik men nej, det är inte det jag menar med rubriken. Denna rubrik och lika så detta blogginlägget handlar om hur jag hanterar näthatet jag får ta från andra människor.
Att dem har brist på liv förstår vi nog alla. That's pretty obvious.. Men iallafall.

Detta blogginlägget ska inte vara riktat till folk som näthatar utan det ska vara riktat till människorna som får ta näthat.
Att försöka printa in i folks huvuden att sluta sprida näthat är extremt svårt. Säger inte att man ska sluta försöka, aldrig.
Men just detta blogginlägget handlar om att peppa andra som precis som mig, får ta skit för att man är sig själv och vad man gör.

Min första hatkommentar tog riktigt hårt på mig. Hade aldrig fått hatkommentarer förut och hade därför aldrig trott att andra människor såg mig på ett dåligt sätt. Som en människa som inte hade samma värde som alla andra människor. Som en människa man kunde tycka, tänka och säga exakt vad man ville till. I detta fallet, inga bra saker.

Jag fick hjälp av nära och kära. Dem som känner mig. Dem som vet vem jag är. Dem som lever med mig i sina liv. Det är först när dem berättar för mig hur bra jag är som jag verkligen kunde må bra igen.

Efter första hatkommentaren så insåg jag rätt fort att de människorna som skriver hat, dem känner inte mig. Dem läser min blogg och jag delar med mig av mitt liv men det betyder inte att dem känner mig. Dem kan därför inte döma mig.

JAG ÖVERLEVER DET. Hat det är bara en annan människas sätt att säga "jag gör detta för du har något jag inte har"

Kram, M

Likes

Comments