Header

Igår var jag och min kära syster iväg på vår lunch och lämnade blod för att bli blodgivare. Något jag länge velat göra men trott att jag inte får för jag tagit bort en tatuering med laser, men icke! Så igår var det äntligen dags!

-Att lämna blod är en superbra grej att göra för andra men faktiskt också en väldigt bra sak för dig själv också då du får en kontinuerlig liten hälso-uppdatering av dina värden; blodtryck, järn etc. 😊🌱💉🎈💕

-nu ska jag ut och springa en runda! 🍁🍂


Ha en mysig onsdag! ❤️

/M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en morgonpw och världens Torsdags-pepp här hemma så tänkte jag vara bjussig och dela med mig av världens bästa bröd; SUPER NYTTIGT, GOTT och det går fort att göra(!) -jag vet, man tror att det inte är sant, men det är just därför jag vågar kalla mig bjussig idag, för det är G O T T 🙈✨

Håll i er för här kommer det;

1,5 dl havregryn (jag äter alltid fiberhavregryn)
1,5 dl Naturell lättkvarg
1 tsk chiafrön
1 tsk bakpulver

Släng ihop alla ingredienser i valfri skål och blanda ihop dem väl, forma till två bröd (jag gör alltid dubbelsats så jag får ihop fyra stycken per gång) grädda sen 20 minuter på 200grader.


Puss!

Ha en mysig torsdag! ❤️

Likes

Comments

Alltså .. helgen! 🙈😅💦💪🏾💣❤️

Helt, helt ärligt så har jag varit s å h i m l a s l i t e n efter helgens påhitt med tjurruset, alldeles för mycket bubbel samt ett event på söndagen som grädde på moset. Dock så himla trevlig helg!

Tjurruset var verkligen något utöver det vanliga. Det var för mig som har så fruktansvärt svårt att smutsa ner mig som att jag bara var tvungen att passera en gräns (första hindret😂) där det hade gått alldeles för långt med geggan att jag sen bara släppte alla mina gränser och körde! Det var sååå jobbigt med all lera men sjukt roligt lopp! Så svårt att sätta ord på vad vi gjort så jag lägger in några bilder istället för loppet Måste upplevas!

Eventet på söndagen var jättetrevligt, dock var jag dumt nog så fruktansvärt bakfull och hade råkat sovit lite väl lite också, -jag kommer aldrig mer helt ärligt vara bakfull på ett event igen då jag inte riktigt fungerar som människa i det tillståndet.

Iaf så är jag återställd efter helgen (thank god for that) Jag behövde bara ett riktigt slitigt träningspass som jag såg till att inleda veckan med.

Likes

Comments

F R E D A G ! ❤️

Den här veckan har jag gått på ganska mycket sparlåga måste jag erkänna, har varit ett högt tempo på jobbet med många bollar i luften samtidigt som jag pressat in Crossfit-pass så många luncher som jag hunnit.

Helgen håller ett högt tempo också då jag imorgon springer Tjurruset för första gången(!) -något jag känner just för tillfället är idiotiskt att jag frivilligt anmält mig tillsammans med en kompis då det är en stor utmaning för oss båda. Vi har nåda två riktigt svårt att smutsa ner oss rejält. Morgondagen blir alltså spännande och något jag får återkomma med hur det gått haha!
Och Söndag ska jag och syrran iväg på ett heldagsevent i företaget på Clarion Sign, -det kommer bli väldigt kul då det är mycket nyheter som kommer dyka upp! 🍀✨

Detta betyder dock att fredagskvällen kommer få vara otroligt lugn och mest låta mig samla energi för vad som komma skall under helgen!

Vi har mycket spännande pågång i ProSkin förtillfället och jag längtar tills jag kan berätta mer om vad vi håller på med för hemlighetsmakeri just nu!

Summerar min dag med lite bilder och hoppas att ni får en fantastisk fredagkväll!

Puss&kram / M ❤️

Likes

Comments