Om jag bestämt mig för att göra något så vill jag gå all in. Det kan vara vad som helst, från skolarbeten, träning till sparande. Dessutom ogillar jag starkt att inte prestera på en hög nivå vilket är min drivkraft i allt jag gör. Jag tänker alltid, "men vad får jag ut av det här då?", och det är oftast otroligt mycket. Ibland kan det dock vara svårt att komma igång med saker och då är utmaningar perfekt, som den utmaning som Nouw.com startar nu på måndag 22 januari, #nouw30daychallenge.

Jag vill bli bättre på att blogga i det stora hela och skriva intressanta och roliga inlägg och därför tyckte jag den här utmaningen passade perfekt för mig. Det blir som en morot, som taggar igång en och man på något sätt vill försöka mer och prestera högre. Inte för att man kan vinna en resa till Paris, för det är ju bara en fantastiskt bonus om man skulle göra det utan att utveckla och hitta sitt egna. Såklart kan man göra det utan utmaningen men någon som jag behöver verkligen en knuff när det gäller att hitta inspiration till bloggen och jag tror att Nouw.com challenge kommer hjälpa mig med det! Under dessa 30 dagar kommer jag fokusera mest på att ta mycket bilder så att jag kan dela med mig av det, för det är ju faktiskt halva inlägget om du frågar mig!

Om du känner som mig och också vill vara med så kan du gå in på den här länken nedan.

https://nouw.com/nouw30daychallenge


Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er och hoppas ni mår bra! Dagen började redan vid 7.00 när jag gick upp för att göra i ordningen mig till skolan. Det är något med morgnar nu för tiden. Får nästan kämpa upp ur sängen, inte något som liknar mig i vanliga fall. Efter skolan, alltså vid halv 4 pallrade jag mig till gymmet för att köra ett pass. Ett liknande pass som jag körde igår fast med andra övningar, riktigt bra! Efter det har jag bara tagit det lugnt.

Här får ni urusla sneakpeaks på min tavelvägg som inte är klar ännu. Saknas fortfarande en tavla som ska sättas upp men när jag var inne i Linköping fanns inte den storleken på ramen som jag behövde. Får fixa det imorgon förhoppningsvis! Usch, hatar verkligen dåliga bilder med usel kvalité men jag var tvungen och ha någon bild kände jag så detta får duga under denna årstid. Nu är jag faktiskt trött på mörkret och kyla, jag är så redo för ljusa färger och vår! Är inte ni det också?

Kram

Likes

Comments

Tredje veckan på året och halva januari har passerat. Förra veckan hade jag mycket plugg och eftersom det var första veckan i skolan efter jullovet kände man sig lite ringrostig med studietekniken så därav blev det inte många hej från mig här. Den här veckan ska jag försöka vara med produktiv men problemet är att jag inte har några bilder och när jag går från skolan, ja då är det mörkt och när jag kommer hem, ja då är det också kolsvart utanför vilket gör att jag inte tycker om att fota men ska försöka denna veckan!

MÅNDAG

Sovmorgon i vanlig ordning till 09.50. Skolan slutar vid 15 och då står träning på schemat. När jag kommer hem ska jag fortsätta plocka i ordning i mitt rum då jag håller på att göra om och dessutom skriva på en text som ska vara inlämnad på torsdag.

TISDAG

Ser liknande ut som måndag. Skola till 15.20 och sedan träning efter det. Väl hemma blir det skrivande på texten som ska lämnas in sedan har jag inga fler direkta planer.

ONSDAG

Vila från träningen och antagligen en trip till Linköping med Amanda som behöver köpa några fler saker till sin resa. Här kanske jag har fått en läxa till torsdag eller fredag, då gör jag nog den.

TORSDAG

Skola som vanligt och sedan blir det träna. Får se om det blir direkt efter skolan eller på kvällen. Annars blir torsdagen nog rätt så lugn förhoppningsvis.

FREDAG

Kommer nog skrika efter helg hela dagen även fast veckan varit lugn, för vem gillar inte helgen? Fredagen har inga direkta planer så vi får se vad den har att bjuda på.

LÖRDAG

Ska sova ut och ta en promenad för att piggna till. en god frukost ska jag avnjuta och bara va. Förhoppningsvis ta några nya bilder till bloggen om vädret tillåter och sedan blir det 18 års fest och middag för Julia på kvällen, så jäkla kul!!

SÖNDAG

På söndag jobbar jag 10-16.30 och sedan komma hem och spendera tid med familjen. Amanda åker sedan iväg i två månader på måndagen, va ska jag göra då?? Ångestladdad känsla...

Kram

Likes

Comments

Onsdag har snart passerat och då är det redan bara två dagar kvar till helg. Dagen startade med en sovmorgon som egentligen skulle användas flitigt till att bli klar med skolgrejer men såklart ställer jag om larmet fel så sover en timme till... Som tur hann jag göra lite men satt även på raster och gjorde klart saker som ska vara klara till imorgon. Kom hem runt 15 och ungefär sen dess har jag suttit och skrivit på min labbrapport som ska vara inlämnad idag och den är dessutom inte klar än.

Vid 20 har jag tänkt att åka och träna men måste bli klar med labbrapporter till dess annars blir jag endast stressad och då blir träningspasset inte bra. Man lurar sig själv lite av att första veckan ska vara lugn men det är verkligen motsatsen. Bäst man vänjer sig nu antar jag. De resterande veckorna som är kvar av tvåan blir antagligen inte lugnare...

Kram

Likes

Comments

MÅNDAG

Vaknade upp hos Julia och tog tåget hem vid halv 12. Sedan dess har jag ätit lunch, blivit besatt i en ny serie, följt med Amanda till Ica och plockat i ordning i rummet. Förbereder mig mentalt för skola imorgon.

TISDAG

Skola mellan 8.10-15.20. Träna, plugga och städa ordentligt i rummet då det finns ett antal dammråttor spridda över rummet.

ONSDAG

Skola mellan 09.50-14.45 sedan består eftermiddag och kväll av plugg och träning.

TORSDAG

Skola mellan 08.10-14.40. Efter det blir det ytterligare plugg och ett träningspass ska hinnas med.

FREDAG

Skola mellan 09.50-15.05. Södracupen startas på kvällen så kommer antagligen kolla på den annars har fredagen inga speciella planer.

LÖRDAG

Ser ut som fredagen fast minus skolan

SÖNDAG

Inga planer.

Livet för en 17 åring som går i skolan mestadels av året blir nog inte roligare än såhär under skolveckorna tyvärr...

Kram

Likes

Comments

Här är en av de fina julklapparna jag fick. Denna är från min morbror och hans familj. Istället för att få ett presentkort eller pengar som både är tråkigt att köpa och att få (på sätt och vis) fick jag denna novellmix med fyra korta noveller istället vilket jag tycker är ett väldigt roligt koncept. Jag tycker att det är roligt att läsa men ibland kanske man inte känner för att läsa en lång tjock bok, då kan man istället läsa en sådan. Perfekt att ha när man reser också, dessa kommer du garanterat hinna läsa ut hehe... eller ta med när du blir bortbjuden, lite roligare än en blomma skulle jag tycka! Det är som sagt 4 stycken noveller av 4 olika författare och det finns inte endast denna mix utan min syster fick någon annan mix med romantiska noveller istället har jag för mig!

Jag tänker att jag kan skriva ner vad det står på baksidan av alla noveller så får ni reda på vad dessa handlar om om ni skulle vara sugna på att köpa en egen novellmix. Finns på Adlibris.se!

Sara Kadefors - Till varje pris

Jag hade precis fått kontrakt på min första egna lägenhet och behövde pengar till hyran. Det enda kruxet var att jag tvingades tillbringa en stor del av dygnets timmar på en begränsad yta tätt intill en person jag inte valt att vara nära. Jag hade aldrig träffat någon som Jenny förut. En som hade skor med snirkliga spännen. Som fastnat för saker i tidningen som jag hoppat över. Som sa "en annan" om sig själv. Och så det där spionerandet. Jag visste inte att man kunde ta sitt arbete på så stort allvar.

Elin Bengtsson - En vinterlek

"Det måste väl vara skolavslutningen i nian", säger jag. "Som vi sågs senast." Då skrattade han till igen. "Satt sju år sen va? Det är rätt sjukt." Han hade långa fingrar redan då. Runt mina handleder gick de omlott, omöjliga att bända loss. Nu håller han ölglaset stadigt medan ett finger spretar ut i en pendelrörelse mellan mig och Josefine, som sitter kvar på barstolen, försjunken i sin mobiltelefon. Så nära. Jag lyckades aldrig förflytta mig max tio meter innan Gabriel hann upp mig. "Så, är ni...?" Och jag känner mitt hjärta slå.

Sandra Beijer - Juan - less - Pins

Vi stormar ner mot matsalen i ett rus. De springer på varsin sida om mig, deras händer knutna i mina, deras skratt i ett bubbel kring mina kinder. Elin blundar ibland, hon kan högstadieväggarna utantill, lyfter fötterna när det behövs, väjer för tuggummifläckar och gamla matteböcker. Vi har likadana ryggsäckar i olika färger och om fyra månader och en vecka gömmer de inte längre pennor, läxor, prov. Snart finns ingenting kvar av det som är nu.

Johanna Nilsson - Levande läppar rekommenderas

Jag räknade till fem A-kurser, två B-kurser, två C-kurser och en handfull kvälls- och sommarkurser. 315 högskolepoäng och noll utsikter att få ett vettigt jobb i framtiden. Jag var ett fritt fall utan mening och mål och när jag nu dessutom, genom fönster, såg en av dem som ägde den svartklubb jag var skyldig 20 000 kronor så föll jag bokstavligen ihop under bordet. "Vad?" sa Smilla och kröp ner till mig på golvet. "Anabolasnubbarna", sa jag."De kommer snart och tar mig." Hon bara flinade. "Din tjej har en pistol. Och är orädd och crazy. Du kan känna dig säker."Likes

Comments

En gammal sommarbild

Första veckan på 2018 och det finns inte så mycket planerat ännu men eftersom det här är en nytt inlägg som jag tänker skriva varje vecka så kör vi denna vecka också!

MÅNDAG

Jag jobbade 12-16 och sedan åkte vi ut till kusinerna för att fira min mosters sambo som fyllde år igår

TISDAG

Träna och ta tag i några småläxor som ska göras innan jag kommer tillbaka till skolan. Åka till Ikea.

ONSDAG

Träna, förbereda blogginlägg och skriva labbrapport som ska vara klar nästa onsdag

TORSDAG

Träna, plugga och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda

FREDAG

Inget planerat

LÖRDAG

Inget planerat

SÖNDAG

Jobba 10-16.30 och fortsätta med pluggetSom sagt inte alls händelserik vecka ännu då jag tar dagarna lite som de kommer men ville ändå skriva inlägget! Hoppas ert nyår var som ni hade hoppats och att ni ser framemot ett nytt år precis som jag.

Kram

Likes

Comments

Nyårslöften eller mål för det nya året har aldrig varit en grej för mig, dels för jag aldrig håller dem, det låter klyschigt och blir ett måste som gör att det känns krävande och i slutändan gör man inget istället. Men jag har faktiskt satt upp ett enda mål för mig själv under 2018. 2017 har varit det sämsta året i hela mitt liv och vill helst att året inte ska existera alls. Vill slänga det i väggen och inte komma ihåg något av det helst.

Mitt enda mål som jag har för 2018 är att ta hand om mig själv och mitt välmående. Under 2017 tappade jag det helt av hur många anledningar som helst och jag har känt att jag inte är mig själv. Nu kommer ju detta låta väldigt klyschigt ändå men 2018 kommer gå åt att hitta mig själv igen, göra val som jag mår bra av och ta mig i förstahand, men framför allt stå upp för mig själv. Jag har en hel del roliga grejer på g under året som jag hoppas kommer hjälpa mig och saker som jag ser väldigt mycket framemot och jag hoppas innerligt att 2018 inte kommer sluta upp som varken 2016 eller 2017, det är dags för mig att må bra igen.

Gott nytt år!

Likes

Comments

Här får ni ett par bättre bilder på min nya fina ring som jag fick från mina fina tjejkompisar i lördags. Älskar den så mycket att jag haft den varje dag sen jag fick den! Har både tillhörande armband och örhängen så den passar perfekt till mina vardagssmycken men även till andra. Jag tycker heller inte att det är fel att blanda med guld och silver eller silver och rosé så den passar verkligen till allt. Nu när jag har en ring vill jag bara ha flera, dessutom har Lily and Rose så himla mycket fina smycken att man vill ha alla deras olika små "kollektioner".

Kram

Likes

Comments

God kväll på er! Sitter just nu i min säng och fösöker ladda upp ett par bilder som inte verkar vilja låsa upp sig av någon anledning, annars njuter jag av pluggfri kväll och en rejäl matkoma (eller ja, den njuter jag inte av så mycket i och för sig). Efter skolan var det snabbt hem och duscha av sig och fixa till sig lite för att åka in till Linköping där jag träffade min fina vän Elin. Har inte sätt henne på hur länge som helst så vi hade mycket att katscha upp med varandra. Innan vi gick till restaurangen tog vi oss en sväng på stan för att både jag och Elin hade ärenden som vi ville hinna med. Jag hittade äntligen min nyårslook för i år och känns hur skönt som helst att inte behöva tänka över det längre!

Vi satte oss och åt på 1854, en restaurang i Linköping som har en mysig stämning och miljö och framför allt bra mat! Jag tog en pasta med pesto och kyckling och Elin tog en Hawaii. Innan huvudrätten beställde vi in några vitlöksbröd också som var så utsökta. Ni skulle sätt vår beslutsångest, hahah den var otrolig! Det var fantastiskt gott och jag hade en sådan trevlig stund. Det här varje tisdag med denna tjej skulle man inte tacka nej till kan jag lova!

Kolla bara så gott det ser ut! Som sagt, nu har jag gosat ner mig i mitt varma stora täcke och kom nyss på att jag varken tvättat bort sminket eller borstat tänderna... så nu blir det att gå upp och göra det! Sedan ska jag somna gott. Undra hur morgondagen kommer se ut? Det får ni läsa om då helt enkelt.

Kram

Likes

Comments