Är så himla trött på allt bråk hemma, bråkar om så löjliga saker. Idag bestämde sig mamma att min handuk inte fick ligga på badkars kanten, blir så himla trött på henne varför kan den inte ligga där? Jo för där ska hennes kläder ligga!

Blir så arg men tänkte iaf starta med hemmabråk berättar om bråken så att alla ni där som läser kam ta del av de :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev något här, men så  kan det bli ibland. Det blir inte allltid som man tänkt sig. 

Klockan är 13.48 just nu och jag sitter och pluggar. Har en överenskommelse med mamma och pappa att om jag klart 2 eller 3 uppgifter innan måndag så får jag skippa dagen.. 😜 så jobbar på och hoppas jag blir klar i tid. Anledningen till att de godkänt överens kommersen är att på Tisdag så är jag ledig på morgonen så det är bara eftermiddagen och då ska vi ha ett skolval eller vad jag ska kalla det. 

Det ska kolla män eller kvinnor till skolan och prata om politik tror jag och jag vill absolut inte dit så om jag blir klar med mina läxor så kan jag ha en chans att vara ledig 😃 ska bli så sjukt skönt.


Likes

Comments

Sitter nu på tåget, ja ni läste rätt det stod satt! För en gångs skull så sitter vi på tåget så himla skönt! Ja nu sitter jag på tåget på väg hem från stan.


Vi tog tåget vid 10 till Burlöv och där shoppa vi lite och sen så åt vi sen tog vi tåget tillbaka till emporia och shoppa lite till och så fika vi lite. Så nu är vi på väg mot Ystad för att ta bussen därifrån som går ända hem. Men kommer bilder på vad jag köpt från denna gången och förra 😋👍
Puss på er!<>

  • 356 Readers

Likes

Comments

Nu börjar de dra ihop sig för påsklov! <3  

Det ska bli så skönt med lov!

Ska bli så kul med lov vad ska ni göra på ert lov?<3Likes

Comments

Händer inte så mycket idag ska mest ta det lugnt och slappa. Blir kanske att jag tar mig en runda sen ut i det fina vädret annars inget.

Ikväll så är jag hemma själv för familjen ska bort och jag orka inte följa med så stannar hemma!<3Puss på er!<3

Likes

Comments

Haha ligger i sängen efter en lång dag i både skolan och på stan, vet att det är tidigt att gå och lägga sig men jag är trött så skit samma.

Men som sakt så är jag sjukt trött så det blir inga bilder på de jag köpt idag 😞 men det kommer imorgon för då jag jag hela dagen på mig! <3>

Puss och god natt på er! <>
Bjuder på bild!<>

Likes

Comments

Sitter nu på tåget...hahha nä jag står faktiskt! Snacka om drygt när det är massa folk på tåget så man måste stå upp!! Men nu till det jag skulle säga.

Jag står nu på tåget och är nu på väg hem. Träffade upp Anneli efter skolan, vi tåg första tåget mot Malmö för att shoppa lite.

Blev en del saker kommer bild när jag kommer hem.
Annars har dagen varit bra god lunch och allt 😜

Likes

Comments

Då var det dax att plugga, så nu sitter jag här framför datorn med musik på högsta volym och allt! 

Är inte så bra med det här att blogga men jag gör det för att jag tror att jag behöver skriva av mig lite. Måste ha ngn stans att skriva av mig allt i mitt lilla huvud. Så det blev att börja blogga igen. 

Vad vill ni läsa om? vet att jag ska skriva om sånt som gör mig till mig men det är inte alltid  man tänker på av andra vill läsa om och sånt.

Men nu ska jag sticka ner och ducka av mig lite och sen ska jag göra mer läxa. Usch!Lite bilder på mig genom tiderna här på bloggen <3 

Likes

Comments

Hej alla söta blogg läsare! 

Sitter nu på en foto lektion och bara chillar skulle egentligen ta bilder men måste ta dem hemma så blev inget fotande idag på lektionen men men överlever, hahah😄

snart så ska jag sticka på lunch idag blir det lunch på Maltes Mackor så gott!😃

Här kommer iaf två av mina bilder som ska lämnas in!❤

Är riktigt nöjd med båda!<3 

Likes

Comments

Hahahha ja de va ju ett tag sedan menmen, hade bra idrott idag så Chill men stack till skolan lite tidigare för att spela in lite saker till en uppgift men inget blev gjort hhaha men ja så stack ner till stan och köpte lite saker :D kommer bilder senare idag men sen stack vi och åt och sen åkte vi upp till skolan igen 👍 och hade idrott och nu är jag på väg hem 💕✌️


Likes

Comments