Header

ÄNNU EN GYMDAG MED NICLAS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TIDIGARE IDAGIdag efter skolan blev det en mysfika i stan tillsammans med Nora. Sedan åkte vi hem till mig och bara chillade samt kolla lite serie. Nu i kväll har jag pluggat en del på olika uppgifter och sådär. Känns som jag börjar få någon slags rutin vad gäller skolarbete så det är väldigt skönt! Hoppas verkligen det håller i sig under terminen.

Likes

Comments

KOM HEM MED POSTENHar länge velat haft just denna modellen av bikini från Nelly.com och äntligen fanns den i rätt storlek och denna färgen, grymt kul!

Likes

Comments

..OCH HON ÄR HEMMA!!!Åh så himla roligt!!! Vid sextiden övningskörde jag hem till henne i Loo. Kändes väldigt bra trots mörkret. Nu sitter vi och kollar bilder från hennes resa och dricker lite te och pratar om allt vi inte kunnat de senaste tre och en halv veckan. Underbart att ha tillbaka henne på svensk mark!! Haha fick även detta vykort, för roligt!

Likes

Comments

GYMMET MED NICLASDirekt efter skolan gick jag och Niclas till Nordic för ännu ett pass. Var verkligen riktigt roligt idag och vi körde så hårt vi bara orkade. För roligt när Niclas står där och pushar mig när man nästan är påväg att ge upp. Riktigt grymt!!

Likes

Comments

1 ÅR, 3 MÅNADER

En väldigt gammal och egentligen väldigt dålig bild på mig och min kärlek. Men trots det så väcker den väldigt mycket bra känslor hos mig. Känns helt otroligt hur länge det har varit vi två och kan inget annat än att säga att jag är så otroligt lyckligt lottad. Nu hoppas jag att ni, får sova så himla gott och haft en riktigt, riktigt bra måndag! Kramar.

Likes

Comments

GRIT MED AMANDA

En gammal bild ifrån ​förra våren.

Idag var det Grit som gällde tillsammans med Amanda. Riktigt jobbigt och sjukt intensivt, men effektivt. Känner mig alltid så nöjd efter att jag är klar med det passet, så det var riktigt gött. Imorgon på träningsfronten blir det gymmet direkt efter skolan med Niclas. Vad mer som är otroligt roligt som jag ser ram emot är att jag ska få träffa min saknade Alexandra!!! Åker hem till henne på kvällen imorgon och sover där, så himla glad. Vi två har varit ifrån varandra i 3,5 vecka nu och så länge har vi aldrig varit åtskilda så ser verkligen fram emot det. Hoppas ni har en riktigt bra dag!

Likes

Comments

ÖVNINGSKÖRNING OCH GYMPASS AVKLARAT

Övningskörde med pappa i förmiddags och efter det var det gymmet som gällde tillsammans med Niclas. Jobbigt, men väldigt roligt. ​

Likes

Comments

ÄNNU LITE MER NYTT I RUMMET

Det är fortfarande långt ifrån kvar, mycket som inte kommit in ännu, men det är en bit på väg. Så himla roligt. Bland annat så är den ena byrån ny samt gardinerna och lite annan förvaring som ej syns på bilderna. Var nämligen tillsammans med mamma på IKEA idag och köpte de samt kollade runt lite efter olika saker som jag önskar mig i födelsedagspresent, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Kramar.​

Likes

Comments

FIRST DAY OF SCHOOL

Grå tröja - Monki | Dr.Denim jeans - Centrum 

Första dagen för mig idag och det kändes faktiskt ganska bra. Var väldigt roligt att träffa alla saknade människor. Mer roligt var att vi fick hela tre nya personer i klassen, mycket bekanta ansikten, men ändå, alltid lika spännande för det. Min dag nu ser mest ut som att jag ska chilla och möjligtvis plugga lite granna. Gårdagen var väldigt bra med, Amanda fick med mig till gymmet och kändes verkligen så himla skönt efteråt. Hoppas verkligen på att komma igång mycket med träningen så det blir som en rutin. Tycker det allmänt ska bli väldigt skönt med rutiner vad gäller skola och annat. Hoppas ni också fick en fin dag! Kramar.

Likes

Comments