Postad i: Eastcoast

Vilken mysdag denna blåsiga fredag blev. Vaknade halv nio imorse och åt frukost, vid elva så promenerade vi till Bondi för att gå the coastal walk till Bronte. Solen tittade fram lite då och så och väl framme i Bronte tog vi en fika. Vi promenerade hela fem kilometer hem tillbaka till Bondi för att kolla i lite affärer. Väl hemma somnade jag i solen för att vakna upp till tacofredag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Eastcoast

I måndagskväll mötte jag upp mamma på flygplatsen, vi stannade över en natt i Sydney innan vi tog oss ut till Bondi där vi har en lägenhet i en vecka. Vi solade, åt thai, handlade frukost och senare under kvällen åt vi på en israelisk restaurang och avslutade med en film.

Likes

Comments

Postad i: Eastcoast

Så ankom jag till mitt första stopp - Canberra. Vad jag gör här har jag ingen aning om, blev en massa strul med incheckningen igår så allt blev bara en lång utdragen väntan på att få lämna min packning. Jag och en av mina roomies åt pizza och sen fick jag för mig att jag skulle bada. Bikinin låg i resväskan och när väskan väl var öppnad fanns det absolut ingen återvändo. Vakumpåsen hade exploderat och dragkedjan gick i sönder. Jag har verkligen överpackat och varje gång jag ska någonstans har jag tre väskor och två påsar att dra rundor.

Jag tog iallafall en promenix till the War Memorial idag. Om några timmar åker jag vidare till Sydney och möter upp mamma på flygplatsen.

  • Eastcoast
  • 467 readers

Likes

Comments

Postad i: Melbourne

​Min första veckor i Melbourne, 40 graders värme, festival och sightseeing.

Mat, mat och mat.

Under påsk spenderade jag en långhelg till att surfa.

Kollade in utsikten i Eureka Tower och spenderat många kvällar i Southbank vid South yarra river.

Var på dagsfestival på Federation Square och mötte upp Ebba och Robin för Full moon party i St Kilda.

Roadtrip en söndag till att hika upp för Hanging Rock och hundratals timmar till att sitta på caféer och dricka kaffe.

Bells beach och Rooftopbar

Fick i födelsedagspresent av familjen en biljett till musikalen Matilda och gick på min första footymatch.

Utforskat (nästan) alla Melbournes barer och druckit för många cranberry vodkas.

Under de senaste månaderna spenderat varje lördagsmorgon med en Soyalatte och poddar på stranden.

Likes

Comments

Postad i: Melbourne

Ännu en vecka har sprungit förbi, i tisdags kom den nya au pairen som ska ta över om någon vecka. Under några dagar var vädret jättebra, så vi har bara suttit ute, åkt och shoppat, tränat på att köra. Jag tog med mig Theresa till stranden en dag. Familjen åkte iväg under helgen så jag och Tina åkte in till Melbourne för shopping och middag. Idag har jag planerat vår eastcoast trip och städat upp flyttkaoset på mitt rum. Jag har bara fyra jobbdagar kvar nu!!!

Likes

Comments

Postad i: Melbourne

Har nu laddat upp allt som hänt de senaste månaderna. Anledningen för att jag inte har bloggat är för att jag har känt att det inte hänt något speciellt, har träffat mycket nytt folk och inte känt mig särskilt bekväm att dra fram kameran. Iallafall så har jag min sista ensamma dag imorgon och på tisdag kommer den nya au pairen. Därefter kommer vi ha ungefär två veckor gemensamt, den 16 åker familjen till Singapore och jag kommer under den veckan ta hand om hundarna innan jag lämnar Melbourne och åker till Canberra och därefter till Sydney.

Likes

Comments

Postad i: Melbourne

Träffade en ny tjej och spenderade timmar på ett creperi för kaffe och prat, därefter mötte vi upp Joshua, köpte vin och spenderade kvällen i hans sharehouse med alla hans roomies.

Likes

Comments

Postad i: Melbourne

Har inte alls uppdaterat bloggen den senaste tiden då jag inte haft någon inspiration för att ta bilder eller göra något. Under förra månaden åkte två av mina vänner hem till Sverige och jag stog ensam kvar. Jag tränade inte, sov under de timmar jag var ledig under dagarna och var hemma under helgerna. Därefter kom det två veckor av school holidays där jag var hemma med barnen hela dagarna och jag åkte därefter på en minisemester till Cairns.

Men nu känner jag mig äntligen på banan igen, jag har börjat träna igen och har mer energi än någonsin. Försöker träffa nya människor, äta bra mat och läsa en massa böcker. Samtidigt detoxar jag svenskar för att försöka förbättra engelskan ännu mer. Jag ville helt enkelt säga att jag har haft några jobbiga veckor bakom mig och det är okej, men att jag är tillbaka och ska ta tillvara på mina två sista månader i Melbourne.

Likes

Comments

Spenderade en weekend i Cairns, och det var en av de bästa sakerna jag gjort under min tid i Australien. Vad jag gjorde - exakt ingenting. Jag åt god mat, spenderade dagarna vid lagunen, tränade, lyssnade på poddar, läste böcker, drack champagne, dansade och fick en hemskt solbränna. Efter detta insåg jag att friheten att resa slår allt och när jag väl kom hem så började jag spara ännu mer av min lön.

  • 575 readers

Likes

Comments

I lördags tog jag och Elin oss upp till The Rooftopbar på Swanstonstreet, har aldrig lyckats komma hela vägen upp. Bra drinkar, fantastisk utsikt och sällskap.

  • 879 readers

Likes

Comments