Header

God Mooorgon! Hur mår ni idag? Jag mår jätte bra, dock är jag lite trött. Min helg har varit i full rulle och äntligen ska jag bara chilla. I fredag gick jag i skolan, hade sedan volleyboll efter det i 4 timmar och sedan drog jag hem. En kompis hade fest men alla vet att de bara spårar och jag dricker och röker ej så orkade inte var inblandat i det. Hade också somnat mellan halv 1 och 3 tisdag, onsdag och torsdag så det var ganska skönt att bara vara hemma och mysa med familjen. Igår, lördag var jag på skolan redan vid tio för att jag hade repetitioner för våran musikal som kommer att visas i början av december på våran skola. Jag är med och sjunger så måste vara där på repetitionerna hela tiden eftersom vi ska presentera Sound of Music. Var klar med repetitionerna vid halv 5 och då drog jag in till stan, en kill kompis till mig skulle ha middag på Vapiano för drygt 25 personer. Vi hade super trevligt, åt en god caesar sallad. Efter det gick vi runt i stan och sedan hamnade vi på ett cafe där vi åt glass. Sedan följde en kompis med mig hem och vi kollade på David Dobrik han är en sådan rolig kille att man nästan kissar på sig när man kollar på hans videos. Hon åkte hem runt halv tolv, jag satte mig och kolla på 'Orange is the New Black' som finns på Netflix och sedan somnade! Idag ska jag som sagt chilla, plugga och städa lite på mitt rum. Har bara fyra dagar denna veckan då vi är lediga på onsdag och sedan börjar höstlovet på fredag! Jag är så trött på skolan och tycker det är extremt tråkigt just nu. Jag tycker att skola är ganska lätt och jag har ganska lätt i skolan då jag får bra betyg men just nu är det så mycket. Hade 8 prov och inlämningar i veckan... Nästa fredag kommer två av mina bästa kompisar från Sverige och sedan på lördagen kommer en av mina kompisar också! Dom stannar tills på fredagen där på och jag är suuuper taggad! Vad ska ni göra på höst lovet?

Likes

Comments

Nyligen har en av mina allra bästa kompis skaffat kille! Personligen tycker jag att det är super gulligt men jag vet hur enkelt det är att förstöra eran relation mellan er om du bara lägger fingret fel. Så här kommer ett brev som jag gärna skulle skriva till honom om jag fick för henne!

Tjena! Trevligt att träffa dig men inte lika trevligt det måste vara att träffa mig. Jag är medveten att du har hört mycket om mig eftersom din nya tjej och jag är så nära, men jag kan slå vad på min Starbucks budget (vilket är ungefär 200 kr i vecka) att du har ingen aning om hur mycket jag vet om dig! Ja, jag har stalkat dig på alla dina social medier och tro inte att jag int har sätt bilden men den blonda tjejen från 32 veckor sedan. Jag har sätt tusentalls screenshots mellan era konversationer! Min ide är inte att du ska hata mig men lura inte dig själv, jag tänker ej bry mig ett skit om du inte gillar mig. Om jag ska vara ärlig så kanske sover jag bättre om jag vet att du är lite rädd för mig! Hoppas du är medveten om att du inte dejter vilken tjej som helst, du dejta MIN TJEJ!

Det finns vissa saker som du måste förstå/veta/följa om du vill att detta ska bli bra!

- Du kommer att acceptera mina sociala media förfrågningar för att din tjej litar på dig tillräckligt mycket att inte stalka dina socialmedier men tyvärr är jag ej sådan. Tveka inte om att jag kommer säga till när du likar ditt ex Instagram bild med cleavage!

- Den kommer vara kvällar då BARA vi tjejer umgås och då är du ej inbjuden! Då får du absolut inte komma hem till någon av oss då får du dödsblickar från hela gänget!

- Hon kommer att screenshot allt och hon kommer att skicka allt till mig.

- Ja kommer alltid vara på hennes sida what so ever. Även fast hon har fel så har hon rätt. Det kommer alltid vara två mot en, det ser ut som att du förlorar!

- Om du har en kille till mig så får du extra poäng!

- Om du ska köpa en present till henne MÅSTE du fråga mig om det, jag kan hålla en hemlighet! Jag vet vilken storlek hon har på tröjor, byxor, skor, klocka och allt annat hon kan ha på sig.

- Om du fuck up och kommer över dig själv för att sedan be om ursäkt kommer hon troligtvis förlåta dig. Men jag kommer aldrig glömma!

- Om jag får reda på att du har ljugit för henne får du 30 minuter att berätta för henne innan jag berättar för henne. Klockan tickar!

Helt ärligt borde vi vara ett lag. Om du är en bra kille och jag ser att du gör min bästa vän glad, kan jag mer än gärna påminna dig om viktiga datum som födelsedagar och speciella dagar. Jag tipsar dig att vara extra snäll när hon har mens och PMS:ar då jag kan påminna dig!


Några av er kanske tror att ni bara kan borsta bort tipsen för att jag är inte din tjej så du behöver ej svara till mig. Men över åren jag har känt henne, har jag övertalat din tjej att orange är det nya rosa, att hennes hårförlängning var super snyggt på henne och att den gröna ögonskuggan har bar på hennes ögonlock varje dag till skolan i 2 månader passade henne jätte bra. Jag kan övertala henne för att tycka och tänka hur som helst. Så om du lyckas gör mig sur, var medveten att jag kommer få dig ur hennes liv snabbare än kolhydraterna jag åt till lunch är ur min kropp! Om du förstör för min bästa kompis kommer jag förstöra det!

Med vänliga hälsningar

Din tjejs psykiska bästa kompis!

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till min blogg! Jag har länge viljat skapa en blogg, så jag skulle kunna skriva av mig och få ner mina åsikter och tankar. Jag heter Matilda Otterstedt och är fjorton år. Jag går i åttan på Vienna International School i Österrike, då jag ej bor "hemma" i Sverige. Vet ej om jag skulle kalla Sverige hemma då jag bara har bott där tre år. Förutom att gå i skolan och plugga är jag med kompisar, läser, äter, tränar volleyboll, kollar på serier eller filmer och spenderar "kvalitetstid" med familjen... För att ni ska få lära känna mig lite bättre kommer det 10 snabba frågor om mig.


Vad heter du? Matilda Cecilia Otterstedt

Smeknamn? Matti

Födelsedag? 2 Juli

Stjärntecken? Cancer

Hårfärg? Cendre

Ögonfärg? Bruna

Piercing? Ett i varje öra

Tatueringar? Inte ännu...

Höger/vänster hänt? Höger hänt

Favoritfilm? Oj, har så många kan säga några; Divergent, Insurgent, Allegiant, If I stay, The fault in our stars, Maze runner ett och två, Grease, Pitch Perfect ett och två, High School Musical filmerna, Sune i Grekland, John Tucker must die, Forrest Gump etc. Skulle kunna skriva världens längsta lista helt ärligt!

Favoritserie? Grey's Anatomy, Orange is the New Black och Modern Family

Favoritlåt? Eh just nu är det Closer- Chain Smokers, L.A. Story- Sammy Adams, Sucker for Pain- Lil Wayne, Starboy- The weekend och Smoke filled room- Marko. Älsakr att gå tillbaka och lyssna på gamla låtar och spela sönder dem.

Favoritfärg? Tråkiga jag älskar vitt, svart, grått, marin blått.

Favoritrestaurang? Helt klart Vapiano!!!!!

Favoritaffär? Sjukt svårt men älskar Brandy Melville

Favoritbok? Jag är en bokorm så har ju en hel del! Divergent Serien, Harry Potter serien, The Selection serien, If I stay & Where she Went, All the Bright Places, Girl online/on tour. Detta är mina absoluta favoriter men har fler hehe!

Favorit plats? Min säng, annars älskar jag generelt utsiktsplatser, långa gå gator med bra butiker och härliga städer!

Vart befinner du dig om 10 år? Vet faktiskt inte! Om 10 år är jag 24 och då hoppas jag att jag pluggar något som jag älskar!

Stationär eller bärbar dator? Lungt bärbar, måste ju kolla på filmer och serier i sängen!

Känsla just nu? Sjukt stressad, mycket press dock välldigt glad då jag fick tillbaka 3 prov och det gick sjukt bra!!

Vad tänker du på just nu? Om hur mycket jag kommer ångra mig imorgon bitti om jag inte går och lägger mig snart!

Vart vill du bo när du blir stor? Har bott på ganska många ställen så skulle nog vilja bo i Sverige då jag vet att mina föräldra kommer att bpsätta sig där när jag och mina syskon har flyttat ut men annars skulle det vara en dröm att bo i New York eller Los Angeles!

Hund eller Katt?Hund, har ju en liten valp som springer runt här hemma!

Språk? Pratar flytande svenska och engelska, håller på att lära mig tyska och spanska!

Kan inte ni berätta lite om ersjälva i kommentarer?


Likes

Comments