Idag var jag och Gabriel och sa hej till farmor/gammelfarmor.
Tyvärr är det här det enda stället där han får "träffa" henne.

Älskade farmor. Jag saknar dig så det gör ont. Jag är så glad att du hann träffa Marcella, så ledsen att du inte hann träffa Gabriel. Jag hoppas du har det bra där du är nu och jag hoppas du vet att jag tänker på dig varje dag. Du fattas oss. ❤️

Likes

Comments

Tänkte att jag kunde inleda med en liten presentation av mig och min familj.

Jag heter Matilda och är 21 år. Kommer från en liten by i Västmanland som heter Hedåker. 2011 träffade jag Sebastian på en 50-årsfest och där började vår saga. 2012 blev vi sambos i Avesta och i januari 2014 flyttade vi till Göteborg.

Sommaren 2014 fick vi veta det läskiga men fantastiska att jag var gravid. Vi skulle alltså bli föräldrar! Detta kom som en chock och vi blev både glada och rädda. Där och då studerade jag i Varberg och Sebastian i Göteborg och vi hade precis läst vår första termin. Jag hade alltså 6 terminer kvar och Sebastian 3 terminer kvar. Barn var kanske inte det optimala mitt i detta, men vi var överens om att vi skulle behålla och där började allt.

I november 2014 flyttade vi in i vår lägenhet i Bergsjön i Göteborg. Den 27 januari var bebisen beräknad men valde att stanna till 10 februari. Kl 04.09 den 10 februari efter nästan ett dygn med värkar så föddes vår Marcella. Det var det bästa som hänt oss!

Tiden med en bebis rullade på och den 30 juli var det dags för dop. Vi bestämde oss för att även gifta oss när vi ändå var i kyrkan. Så den 30 juli 2015 blev vi herr och fru Onken.

Ungefär i samma veva så fick vi veta att jag var gravid igen, vi åkte på ett tidigt ultraljud och fick veta att bebisen var beräknad den 10 april 2016. När vi sedan kom på rutinultraljudet så fick vi BF-datum 14 april 2016. Det var en väldigt mysig men tuff tid fram till detta datum då jag fick slåss med foglossning och illamående. Den 16 april 01.20 vaknade jag med värkar, vi bestämde oss vid 02.30 att det var bäst att ringa hit Sebastians mamma för att passa Marcella. Hon kom hit och körde oss till förlossningen på Östra och vi klev igenom dörrarna vid 04.00. Väl inne på förlossningsrummet började krystvärkarna och 04.29 är vår Gabriel född.

Så här sitter vi idag, gifta med två små barn som dessutom är så kallade pseudotvillingar. Det är både intensivt och väldigt roligt och mysigt!

Det var en snabb presentation av oss och här i bloggen kommer ni att kunna följa vår vardag och även mina hobbys i form av inredning, matlagning och barnkläder!

Likes

Comments