Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Jag har tänkt börja med något som kallas "favoriter från min garderob" där jag i ett inlägg visar upp ett plagg eller en sak som i detta fall en plånbok, som jag verkligen gillar från min garderob!
---
Det här är en av mina absoluta favorit saker i min garderob, min Balenciaga plånbok i en grå-bege färg (färgen blir inte riktigt rätt på bilden). Den köptes på Nathalie Schuterman för ungefär ett år sedan och jag gillar den fortfarande lika mycket!

Likes

Comments

Hej allesammans!
Igår (Påskafton) var jag på påskmiddag med hela familjen hos min kusin <3
Det var så mysigt och maten var fantastisk!
Annars så gjorde jag inte så mycket igår, tränade en stund på dagen...
Hoppas er påsk har varit bra!!
Kram (:

Likes

Comments

Hej !!
Idag har jag klippt mig på Björn Axén vilket var så kul för dom är alltid så snälla där och gör alltid ett såå bra jobb !! Jag klippte mig på Birger Jarlsgatan 33 och jag köpte även med mig lite produkter därifrån som jag ska testa.
Efter klippningen så vart det lite shopping (:
Jag såg även riktigt fina blommor som jag vart lite sugen på men tyvärr kan jag inte ta hand om levande växter för jag glömmer alltid bort dom....
Hoppas ni har haft en fin lördag!

Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Jag var i stan för några dagar sedan och passade på att köpa hem lite nya Nespresso-kapslar! Jag har testat dom nu och kände att jag verkligen ville rekommendera!

Jag gillar inte så starkt kaffe än och dessa kapslar är perfekta om man som jag är en ny kaffedrickare. Smakerna heter "Rosabaya", "Selection 2014 Vintage" och "Dulsáo".

Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag på bio med min familj och innan det käkade vi middag tillsammans på Vapiano! Jag hann dock bara få bild på min och mammas mat, jag åt salladen (Ceasar med Tonfisk) och mamma åt den vegetariska pizzan (:
Middagen var otroligt god och efter det var det dags för bio! Det var ett slags event som pappa blivit inbjuden till (med familj) så vi fick goodie-bags med snacks i till filmen!
Hoppas att ni ochså haft en trevlig tisdag! 
Kram

Likes

Comments

Hej!!

I helgen var jag i stan och shoppade och passade samtidigt på att fota av några fantastiskt fina (och fantastiskt dyra hehe....) drömköp! (Allt ni ser kommer från NK och Nathalie Schuterman)

Kram <3

Likes

Comments