Vad ska jag ens skriva om????
Känner att jag suger, för jag har aldrig något speciellt kul att skriva om, mina inlägg blir oftast jätte korta..;/ Därför jag inte bloggar varje dag, för att jag inte har något att skriva om ifall ni skulle undra :)))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag & mamma i Säffle, vi åkte dit bara för att åka till en affär osv, bor typ en timme ifrån Säffle så, men det var kul iallafall :-))

  • 84 Readers

Likes

Comments

Jag satt & kollade igenom alla mina bilder som jag lagt upp på denna bloggen, & asså det är typ bara bilder på mig, vet inte om ni tycker det är kul, ni får la säga vad ni tycker annars :))

  • 84 Readers

Likes

Comments

Det he precis varit nyår & julafton, Det var kul, på nyår var jag hos min syster & kollade film osv, myskväll.. Mådde inte så bra så det var ganska skönt!

Om mindre än en vecka så börjar skolan, inte taggad alls.. På fredag så börjar jag, fy!

Ingen aning om vad jag ska göra idag, någonting förhoppningsvis, Min syster & hennes barn var här igår, & är här idag oxå så jag får la vara med dom! :)

Likes

Comments

Hej, i helgen så har jag varit med Celina & vi var på ett köpcentrum som sagt, förlängde mina naglar, köpte lite julklappar osv.. Det var kul!!

  • 86 Readers

Likes

Comments

På lördag så kommer Celina hem till mig, hon ska sova över och bl.a. bl.a. Bl.a. Vet inte vad vi ska göra haha, vet bara att vi ska till ett köpcentrum på söndag så ;) Men det ska bli kul i vilket fall

  • 85 Readers

Likes

Comments

Jag funderar på om jag ska fixa naglarna på en salong på söndag eller om jag bara ska köpa lösnaglar.... Hmm, ganska svårt val, men eftersom jag velat fixa mina naglar så länge så fixar jag nog dom! Men vet inte helt än, märker det då!;)

  • 85 Readers

Likes

Comments

Hej! Har känt att jag skriver om typ allt & ingenting här, typ skit tråkiga saker & lite roliga saker, men har som sagt inte nån bra fantasi om vad jag ska skriva om så det blir typ det första som kommer upp i mitt huvud, ahhahh :P

Likes

Comments

Innan jag gjorde denna bloggen så hade jag en annan blogg tillsammans med en kompis, som heter Celina. Och asså varför vi inte fortsätter med den är la bara för att ingen av oss orkade med det, men jag ville börja om typ så jag gjorde en ny, egen blogg! Tror inte vi kommer fortsätta med den bloggen alls, men man vet ju aldrig, kanske kommer upp lite inlägg där lite då & då ;)

  • 85 Readers

Likes

Comments

Jag har inte köpt nån julklapp än, eller Aa en.. Till min mamma, haha. Men inte till någon annan, vet inte vad dom vill ha osv, så jag får försöka leta efter något, har sjukt dålig fantasi så Idk, men det ska nog gå bra;)

Likes

Comments