Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har lite svårt att greppa hur bra kameran är på iPhone 8?? Minns att min första systemkamera jag köpte 2009 tog likadana bilder liksom. Men man börjar ju förstå att 09 snart är 10 år sen (!!) så egentligen är det väl inte konstigt att kunna ta så bra foton med mobilen nu för tiden. Tur för mig eftersom jag är oerhört dålig på att spara pengar till en systemis :(

Likes

Comments

I ett försök att bygga upp en bra basgarderob så snubblade jag även över en inte så bas-garderobig blus på gina, men den var billig och satt sådär fint, så den fick följa med hem ändå. Men i övrigt har jag faktiskt gjort det rätt bra den här månaden, även om det sved i plånboken att köpa jeans från Acne så är det verkligen värt det i längden. De sitter precis som jag vill att dom ska sitta och håller sig så också. Nästa steg får bli ett till par fast mörkblåa. Har även gått och tittat på ett par kostymbyxor från Filippa K som skulle vara perfekt nu till jag börjar mitt nya jobb, men nä, ett steg i taget Mattan, så rik är du inte!!

Men det är liksom så himla skönt när man kan börja ha lite tålamod och köpa bra kläder även fast det kostar lite mer. Kvalitet före kvantitet. Börjar man bli vuxen på riktigt när man tänker så??
​Antar det.

Likes

Comments

Blir lugn bara jag tittar på bilder hemifrån haha, älskar att vara hemma, det är så sjukt harmoniskt. Så skönt att ha det här att åka till ibland när Stockholm blir lite för stressigt och jobbigt <3

Likes

Comments

Skakar lite liv i bloggen som inte riktigt har varit topp tio prio senaste tiden.

dag ringde mitt på alarm 04.55, det var ju workshop på ZARA så det var bara att masa sig upp och klunka kaffet så snabbt som möjligt. Vi gjorde om halva butiken och det blev så himla himla fint. Var nästan så man ville slå kunderna på fingrarna när dom rörde något. Älskar höst/vinterkollektionerna med stickade oversized tröjor, långa kappor och boots i mörka färger.


  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

Likes

Comments

Untitled #9


Snart ska jag bli Sambo med Jens och jag längtar så mycket efter att få inreda vårt hem tillsammans. Det här kollaget får bli lite inspo för badrummet - ljust, enkelt och mysigt. 

Likes

Comments

Snapchat,Instagram, Facebook, Twitter och som om det inte vore nog så skaffar jag en blogg också. Kanske rätt så osynlig, men det gör liksom inte så mycket. När mina sparpengar räcker till en ny kamera så kanske den här bloggen kommer uppfylla sitt syfte på riktigt, men tills dess får mina iPhonebilder ställa upp.


Idag är det söndag, och ångesten är verkligen nonexistent för vet ni vad? JAG HAR VACAY i hela två veckor. Två veckor då jag ska bocka av några måsten, men också turista i den fina staden jag bor i - Stockholm, och bara göra ingenting. 

Det sistnämnda är ungefär vad jag ska göra nu, såå adiós amigos!

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments