Contains affiliate links Kläder och smycken, Skönhet

Fick en fråga om jag kunde göra ett inlägg med snygga solglasögon, och ja det är klart jag kan. Här har ni några solglasögon som jag gillar. Jag önskar verkligen att jag var en sån person som passar i alla sorters solglasögon men jag har verkligen jättesvårt för att hitta solglasögon som ser bra ut på mig. Kan vara för jag har så litet huvud/ansikte, men jag vet inte. Kan också vara så att jag är väldigt väldigt petig också, hehe.

7 / 4 / 1 / 2 / 6 / 8 / 3 / 5

förlåt för att siffrorna hamnade i oordning.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon på er! Hoppas ni tyckte om min haul igår. Måste säga att det kändes väldigt konstigt att sitta och prata med en kamera, haha. Får se om jag gör någon mer vlogg i framtiden.

Nu har jag precis vaknat och idag ska jag bara jobba fem timmar, mellan 15-20, vilket är ett jätteskönt pass. Igår var jag ledig och fixade med vloggen och bloggen i princip hela dagen. Mot kvällen åkte jag och bowlade, och jag fick fyra strikes, yey. Jag är en riktig vinnarskalle, så gillar tävlingar och spel väldigt mycket.

Har inga planer på vad jag ska hitta på innan jobbet nu, men ska nog bara ta det lugnt här hemma. Här har ni en sneakpeak på gårdagens outfit. Kram!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Sista dagen på way out west tog jag tyvärr inte några bilder pga vädret. Det regnade konstant och det förstörde verkligen så mycket, tycker jag. Annars var det superbra, även om jag bangade alla efterfester. Men det hade nog alla gjort om dom blev lika bakis som mig.

Jag pratade ju om att göra en haul för några dagar sedan och jag gjorde faktiskt en. Dock så råkade jag förstöra den i redigeringsprogrammet när jag redan raderat klippen på kameran, applåder till mig. Men idag är jag faktiskt ledig, så tänkte göra en ny. Förhoppningsvis blir den klar idag, så håll utkik!

Likes

Comments

Vardag

Underbar första dag på way out west, och vädret var på våran sida, underbart. Nu är det dags att göra i ordning sig och köra igen!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon godmorgon! Jag har som sagt shoppat ganska mycket det senaste och känner att det blir jobbigt att göra ett inlägg med bilder på allting. Därför tänkte jag kanske att jag skulle visa er i en video istället, som en haul. Dels för att underlätta för mig själv men också för lite variation. Vad tycker ni om det?

Nu har jag precis vaknat och har tagit på mig en ny ansiktsmask som jag fick hem igår. Idag är det som sagt way out west och jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig. En sak som jag vet att jag vill ha är ett par gummistövlar, då det lär vara väldigt lerigt där inne. Dock så har vi inga gummistövlar här hemma, så kommer behöva åka in till stan och köpa ett par, vilket jag drar mig för. Orkar egentligen inte åka in och sedan tillbaka, men jag har verkligen ingenting att ha på fötterna, så what to do.

Funderar starkt på att ta med kameran till wow, men får se hur jag gör. Hade vart kul med lite kvalitetsbilder därifrån, right? Nu ska jag äta frulle. Kram på er!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw