Hej alla!

Det är ett väldigt trött både fysiskt och känslomässigt brudpar som skriver till er.

Vi har precis upplevt några av de bästa dagarna i våra liv och det finns en bidragande orsak till detta: Ni.

Det har lagts ner åtskilliga timmar i planering, förberedelser och fixande för att denna helg skulle kunna vara möjlig. Vardagar, sena kvällar och helger där det har planerats, diskuterats och klippt och klistrats för att denna helg skulle bli så bra som möjligt. Ord kan inte beskriva hur nöjda vi är med hur allting utvecklats och resultatet.

Vi är evigt tacksamma för all hjälp och stöd som vi har fått från alla våra vänner och framförallt från våra nära och kära. Genom denna process så har vi bett om mycket hjälp och inte en enda förfrågan har nekats och detta värmer våra hjärtan något oerhört.

Tack för alla presenter och hälsningar på vår bröllopsdag och vi både hoppas ni hade lika trevligt under helgen som vi hade och att vi bär med oss dessa minnen för alltid.

/Matilda & Milton

PS. Vi skulle bli jätteglada om ni som har tagit en massa fina bilder laddade upp dem på vår dropbox som ni hittar på följande länk: https://www.dropbox.com/sh/vndo30rlwbzdq0o/AADXJrbnTAwJhpYWvtCcFkD4a?dl=0Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Här kommer lite nyttig information inför världens bästa helg! På bilden nedan syns Öster Malma och viktiga platser är markerade och förklaras vid resepektive siffra.

1. Reception och restaurang. Här checkar ni in och här serveras frukosten

2. Röda längan/Hotellet. Här sover ni och eventuellt efterfestar

3. Gårdsplan framför Slottet. Här samlas alla gäster inför vigseln. Toastparet möter upp er här runt 14.30 och hälsar er välkomna

4. Vandrarhem. Se nr. 2

5. Gårdsplan bakom slottet. Här sker grillning på fredagen 9 september samt mingel efter vigseln.

6. Slottet. Middag och episk fest

7. Gräsplan. Här sker vigseln

8. Parkeringar. 

Likes

Comments

På fredagen den 9 september vid 18-tiden tänds grillarna utanför slottet för den som vill vara med och fira hela helgen lång. Vi bjuder på öl och lättare tillbehör. Om ni vill ha ytterligare mat och dryck, ta med detta själva.

På förmiddagen innan vigseln anordnas aktiviteter såsom brännboll, boule och tipsrunda för den som är rastlös. Öster Malma erbjuder även olika aktiviteter och dessa aktiviteter behöver bokas i förväg (minst en månad innan). För mer info se http://jagareforbundet.se/oster-malma1/aktiviteter-2/

Lunch på lördagen är under eget ansvar. Öster Malmas restaurang serverar lunch på lördagen 11.30-14.00 för 175 kr.


Likes

Comments

Om ni vill hålla tal under middagen hör ni av er till:

Toastmaster Olle Eriksson, oleriks@kth.se


eller

Toastmadame Jonna Alf, jonnaalf@gmail.com

​Tänk på att talen bör hållas korta!

Likes

Comments

Plats: Öster Malma slott

Tid: 9-11 september 2016

Vigsel: 15.00 10 september 2016

O.S.A: Meddela även om ni kommer på fredagen den 9/10

Gäster:  74 st

Klädel: Kostym

Barn: Är gulliga, men denna dag vill vi fira med våra vuxna vänner

Kontakt: 0766-123885 (Matilda) eller 0733-932259 (Milton)​

Likes

Comments

​På Öster Malma slott finns både hotell och vandrarhem för övernattning. Vi ser gärna att alla sover över ända från fredag till söndag! Härliga hotellfrukostar utlovas till den som sover över!

För prisinformation om rummen besök http://jagareforbundet.se/oster-malma1/boende/

För att boka rum ringer ni lättast till  0155 - 24 62 28 vardagar 08.00 - 17. 00 och uppger att ni är gäster till Matilda och Miltons bröllop den 10 september,

Likes

Comments

Efter vigseln serveras snittar och bubbel och gästerna har tid att mingla runt. Middagen serveras på slottet och menyn är hemlig fram till den stora dagen. Om du är allergiskt mot något, önskar vegetariskt alternativ eller alkoholfritt alternativ meddela gärna detta i god tid!

Efter middagen finns det en bar där dryck kan inhandlas.

Under natten serveras vickning bestående av ÖsterMalma-korv och bröd.

Likes

Comments

Den bröllopspresent som vi önskar oss är att alla kommer redan på fredagen och spenderar hela helgen tillsammans med oss! Så köp ingenting utan lägg pengarna på resa och boende på Öster Malma.

Likes

Comments

Ni når Öster Malma slott lättast med bil. Från Stockholm tar det drygt 1 timme att köra E4an söderut och svänga av vid avfart mot Lästringe.

Från Skåne är resan lite längre.

Om ni inte har tillgång till bil finns det möjlighet att ta tåget till Nyköping för att bli hämtad. Hör isåfall av er i god tid och meddela när ni vill bli hämtade.

Likes

Comments

Vigseln, middagen och festen äger rum på Öster Malma slott. Det är beläget cirka 9 mil söder om Stockholm och slottet har blickat ut över Malmasjön i nästan 350 år. För mer info om slottet besök. http://jagareforbundet.se/oster-malma/

Likes

Comments