Header

denna man är grymt bra, testar allt man vill testa själv men inte vet hur eller om det faktiskt funkar. Då finns han här! 


Likes

Comments

Idag har jag och Lilly varit ute och paddlat kanot, det var super mysigt. Sedan åkte vi till Täby för att hämta hennes SL-kort hon tappade där igår kväll, så hade någon hittat det så de var skönt. Fick pannkakor hos hennes kompis Robin som bor där. Åkte sedan hemåt, var ensamma på tunnelbanan och kollade stan ett tag, kom hem runt kvart över tolv :) 

Likes

Comments

igår spelade jag och Lilly in en "best friend tag" fast lite andra frågor. Iallafall så filmas klippet i en speciell fil som knappt fungerar i något redigeringsprogram, men dessa funkar i Wondershare Video Editor. DÅ blir det en ful text i mitten av bilden genom hela klippet. Men vi kände att det får fungera iallafall, bara så ni vet liksom :) 

Likes

Comments

igår kom jag till Lilly och här stannar jag tills på fredag då jag åker vidare mot Göteborg. Jag hinner inte blogga just nu eftersom vi gör grejer hela tiden och jag vill liksom passa på att umgås med Lilly nu när vi ses. Men jag gör vloggar som kommer komma upp lite då och då så får ni ändå se vad jag gjort under tiden här i Stockholm. 
ja det är en gammal bild haha, nä ni vet vi har vinterkläder på oss mitt i sommaren 

Likes

Comments

I onsdags satte vi upp poolen, äntligen!! Dock var det bara 14 grader men det blir varmare om någon dag. Sen på kvällen badade jag i sanda med Marcus, Johanna och Jocke. Det var faktiskt varmt i vattnet, vi badade typ 3 timmar och åkte hem runt tolv.

Och idag (torsdag) gjorde jag ingenting alls, låg ute och solade typ 40 minuter och vart jätte bränd haha. Badade i poolen, idag var det iallafall 19 grader. Somnade vid sju och vaknade typ 1 och har varit vaken sen dess. Är helt varm eftersom jag brände mig men ska nog försöka somna om snart. Ska upp tidigt imorgon för vi ska vaccinera hundarna! 

Likes

Comments

I söndags kväll åkte jag till sanda med Marcus och Johanna för att bada, där träffade vi Jocke, en kompis till familjen. Var jätte skönt att bada, förutom att precis innan vi skulle åka hem så kastade Marcus upp en hink som precis träffade hans piercing i ögonbrynet så vi fick hem och göra rent och torka allt blod som rann haha. 

.Igår kväll åkte vi (jag, Marcus, Johanna, Jocke och hans tjej Ullis) till Yngern, en badplats ungefär vid Taxinge. Där badade vi massor och grillade. Vattnet där är jätte fint och man ser fiskarna och allt, så jag snorklade mest. Sen grillade vi mat och efter det marshmallows och gjorde s'mores. Kom hem väldigt sent båda kvällarna men det har varit super mysigt! 

Likes

Comments