Längesen jag droppade ett inlägg, men inte riktigt känt att jag har något vettigt att skriva och jag vill inte skriva bara för att skriva.

Meen NU har jag verkligen något vettigt att skriva om!
För en månad sen började jag köra med denna kund. Hon har följt ett kost-och träningsschema under dessa 30 dagar och har fått fantastiska resultat!!!
Under denna månad har hennes vikt minskat med -6.8kg(vilket bara det är sjukt bra resultat) samt fått en rad positiva hälsoeffekter:
- Gladare
- Piggare
- Hon har fått en ”distans” till maten= hon känner aldrig behovet att hetsäta pga hunger
- Hon har lärt sig planera och fått rutin på måltiderna vilket också minskat ”risken” för att slänga i sig något som går fort att laga och då är onyttigare.
Och till sist, som jag anser som den viktigaste, hennes självförtroende har ökat!
Blir SÅ stolt över henne för jag vet hur noggrann hon varit med allting och det är så härligt att se resultat då!!
Vi kommer fortsätta köra en månad till och förhoppningsvis få ännu finare resultat då.
Som sagt så SJUUUKT bra jobbat av henne, ge henne massa cred för det förtjänar hon!!! DU ÄR GRYM!

(självklart även fått ett godkännande av henne att både skriva inlägget samt posta bilden)

Om ni läser och känner att ni också behöver hjälp så tveka inte att höra av er till matildanordell@hotmail.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Låt bilderna tala för sig hur vacker denna stad är!!!

Likes

Comments

HUR NICE?
Jag och mamma sitter på Mahalo-hälsocafeet på Hornsgatan, så gott och inte överdrivet dyrt heller! Gillar dock inte koriander så det var en miss att inte välja bort den, men men!
Om ni bor i Stockholm/är här på besök och inte har testat detta ställe gå hiiiit, instagram-vänligt också🙄 #viktigasteilivet2017?

Likes

Comments

Okeeeeej, kan vi alla ta ett moment och hylla min FANTASTISKA kund och vän som har fått så sjukt bra resultat!!

Hon kontaktade mig i mitten av augusti och bad om hjälp med kost och träning, idag har det gått två månader och vågen visar -10kg!!! Hur duktig är hon inte? Blir så så så stolt och det är så roligt att det återigen bevisas att hårt jobb ger resultat! Jag vet hur noggrann hon har varit med kosten, hur hon skött sina träningspass och samtidigt då och då kunnat unna sig något gott.

Under första månaden gick hon ner -5,4kg och nu, idag, när det gått två månader visar vågen ytterligare -4,6kg så totalt på två månader har hon alltså tappat 10kg!!

Ett citat från henne angående vilka positiva förbättringar dessa månader gett:

"Om det finns en skillnad på hur jag mår idag jämfört med två månader sen? JA! Jag känner mig gladare, piggare och mina vardagliga rutiner är under kontroll. Jag har stora problem med sömnen vilket har påverkat mina studier, min lust till träning och ta tag i saker och ting över lag. Sömnen har förbättrats, dock är den inte hundra procent, men jag sover verkligen mycket bättre idag i jämförelse med förut. Något som faktiskt har förbättrats när det gäller sömnen är att jag inte sover någonting under dagen, exempelvis efter skolan. Det var någonting som var ett stort problem för mig eftersom jag blev ännu tröttare, tappade lusten till allt i stort sätt samt att jag inte kunde sova på nätterna. Finns även andra symptom, som sömn, lust, koncentrationsförmåga och humör som förbättrats och i helhet så mår jag mycket bättre!!"

Tycker inte ni också att det är sjukt fascinerande hur mycket kost och träning kan påverka en positivt? Att bara ändra en dålig vana, röra på sig mer och tänka på vad man stoppar i sig kan göra skillnad. SÅ intressant!

Jag vet inte huuur många gånger under resan jag har berättat för henne hur extremt duktig hon är haha, men det är inte tillräckligt!! Jag bara ÄLSKAR mitt jobb, att få följa med på just en sån här resa, se en persons förändringar och veta att man varit en hjälp på traven, även fast det största jobbet ligger hos personen själv! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!

De två övre bilderna är från Augusti och de två under är från Oktober. OBS!! Det är alltså SAMMA byxor hon använder på för-och efterbilderna, kolla skillnaden!!! Även skillnaden i ansiktet!!! BÄST ÄR HON!!

(har självklart fått godkännande från henne att använda hennes citat samt alla bilder och även resultaten).

Likes

Comments

Känner du att du behöver göra en förändring? Få igång bra rutiner och må bättre fysiskt och psykiskt? Uppnå dina mål du strävar efter? Jag hjälper dig gärna!

I det här inlägget tänkte jag presentera mitt upplägg av coaching för att hjälpa just DIG att uppnå dina mål, eller iallafall vara en hjälp på traven.

Det hela börjar med ett möte antingen i verkligheten eller över telefon där vi pratar igenom vanor, ovanor, målsättning och din livsstil i helhet.

Därefter sätter jag ihop ditt kost-och/eller träningsschema utefter dina önskemål och förutsättningar och går igenom det steg för steg så allt är glasklart.

Så fort du startat finns jag peppande vid din sida och svarar på dina frågor och hjälper dig att fortsätta även om det känns tungt.

Efter första veckan tar vi ytterligare ett samtal(oftast via telefon) och utvärderar första veckan. Hur har allting gått? Behöver vi korrigera något som inte riktigt funkade? Hur känns det i kroppen?

Vi fortsätter kämpa på under ca 2-3 veckor och har kontakt över telefon. När dessa veckor har gått är det dags för det tredje och sista samtalet. Där utvärderar vi hela månaden och jämför resultat och skillnader både fysiskt och psykiskt. För hälsa handlar inte bara om att exempel gå ner i vikt. Till största del får man alltid ut så mycket mer av det. Man känner sig piggare, gladare och ibland syns det även på hy, hår, naglar osv.

Så sammanfattningsvis coachar jag i en månad, men självklart går det att förlänga.

Jag är ALLTID kontaktbar på telefonen för frågor, peppning och funderar så du inte ska behöva vänta till nästa samtal för att ställa dina frågor. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du skriver/ringer utan du ska ALLTID ha chans att ställa dina frågor!

Eftersom jag är hyfsat ny i branschen har jag satt ett billigt pris på mina första 10 kunder.

För 1500 kronor får du alltså:

- Kostschema

- Träningsschema

- Tre samtal

- Konstant coaching i en månad.

Även om du känner dig självständig efter första månaden och inte är i behov av mer coaching för stunden får du SJÄLVKLART höra av dig om du skulle ha någon fundering. Jag VILL ju hjälpa dig och jag VILL att du ska lyckas med dina mål.

Låter det intressant eller vill du veta mer? Hör gärna av dig till mig så svarar jag på alla dina frågor!

matildanordell@hotmail.se


(bilder lånade från google)

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg och mitt första inlägg!!

Tänkte kicka igång detta med en presentation om mig själv.

Mitt namn är Matilda, jag är 20 år och bosatt i Stockholm och har, enda sen jag var liten, ägnat mycket tid åt träning. Allt från elitgymnast, fotboll, dans, ridning och nu på senare år i gymmet.

Allt detta gjorde mitt val rätt självklart att, under förra hösten, starta min utbildning till personlig tränare på Axelsons Gymnastiska Institut här i Stockholm. Att få jobba med det jag älskar, nå ut till andra, inspirera och få människor att utveckla samma kärlek för detta som jag har.

I våras fick jag min PT-licens och strax därpå utbildade jag mig även till kostrådgivare på svenska näringsakademin för att kunna kombinera träningstips med näringstips. Bägge går ju hand i hand i varandra!

Iallafall, för stunden jobbar jag i en träningsbutik, i receptionen på SATS och privat med att göra skräddarsydda kost-och träningsscheman samt coaching åt kunder som vill göra en förändring i sitt liv.

Denna blogg kommer främst handla om det ovanstående, min utveckling som personlig tränare och kostrådgivare, mina kunders resa, träningstips, recept, hälsa och välmående i sig. För det handlar ju inte bara om träning och mat, eller hur?

Hoppas ni gillar det och vill följa min resa! Kram

Likes

Comments