Header

allmänt, familj & vänner, Malaysia, resor & utland

nu har jag velat fram och tillbaka i snart ett halvår om det här med bloggande, ska jag eller inte? Och nu har jag mer eller mindre bestämt mig, vi får se hur det går helt enkelt.

för er som inte känner mig sedan innan så tänkte jag väl passande nog beskriva mig själv en kortis. Jag är en tjej på 16 år, växte upp på Värmdö, en bit utan för Stockholm, och gick i Juni ut grundskolan. fick uppleva en grym "avslutnings" sommar innan det var dags att tömma huset, packa väskorna och flytta till Kuala Lumpur, Malaysia, vilket jag självklart kommer att berätta lite mer om.

jag är en sportig person, spelade handboll i 7 år, och slutade för ungefär ett år sedan, jag tränade tyngdlyftning i 3 år, men slutade pågrund av flytten tråkigt nog. jag spelade även tennis i 8-9 år som liten men la av ganska tidigt, men nu har tennisracket plockats fram igen och spelar nu för skollaget på ISKL.

jag är ingen stjärna i skolan och har tråkigt nog aldrig haft tillräckligt med motivation för att försöka bli bättre, men jag har lyckats bra ändå, gled igenom grundskolan på en räkmacka och hoppas på att ta sig igenom high school ska gå lika lätt, men det är jag fullt medveten om att det inte kommer heller...

jag är en extremt målmedveten person och planerar gärna allt i minsta detalj, behöver alltid känna den makten att kunna ha kontroll över saker och ting. sitter ofta på kvällarna och planerar hela framtiden år för år, vart jag vill åka på mina resor och vad man ska se och göra där - mitt beteende är nog inte ens hälsosamt, men men, sån är jag.

jag älskar att resa och att få se nya platser och uppleva nya saker, det är det absolut bästa jag vet, är helt kär i känslan att komma tillbaka och kolla på alla bilder och längta som en galning tills man får åka ut och resa igen!


jag hoppas att detta var något intressant för er iallafall och att ni kommer vilja stanna och lära känna mig ännu bättre och följa med mig på mina vardagsäventyr,

kram kram

instagram

snapchat; matildanilsson1

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@matildanilssonflink