Malaysia, allmänt, familj & vänner

Hej, välkommen till min nya lilla blogg, här kommer för er som inte känner mig en liten beskrivning om vem jag är, varför jag börjar blogga och vad det hela kommer handla om.

Jag heter Matilda Nilsson, egentligen inte Flink, det är mammas efternamn och jag vill väldigt gärna heta det men jag tror det kostar å grejer att lägga till namn, så vi kan låtsas bara;) Jag är 15 år och har nyss gått ut 9an på Ösbyskolan ute på Värmdö. Som dom allra flesta andra 15åringar skulle man kunna tro att jag ska börja i gymnasiet, men nej det ska jag faktiskt inte. Jag ska, om 15 dagar, flytta till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Anledningen är att min pappa har fått en ny position i sitt jobb där, och då flyttar jag och mamma med. Det ska bli ett superspännande äventyr, det kommer förmodligen också att vara väldigt jobbigt, att prata engelska hela tiden kommer bli tufft, en ny kultur att anpassa sig till och framförallt kommer det vara jobbigt att lämna släkt och vänner. Men bortsett från det så kan det nog bli riktigt kul, det blir ju vad man gör det till. Här kommer ni att få följa med på min lilla resa, dom sista förberedelserna för att lämna huset, när jag börjar skolan och, ja, hur ett vanlig liv kommer se ut för mig på andra sidan jorden:)

I övrigt, vem är jag då? Tilldelades klassens 6-åring av min klass, det är nog en ganska bra beskrivning av mig, mörkrädd, tror på spöken, kan inte kolla på skräckfilmer och är allmänt barnslig. Annat jag hatar är att testa på nya saker, träffa nytt folk (snacka om att jag kommer få en käftsmäll när jag flyttar...), prata inför många människor och prata i telefon, det är på riktigt någonting jag inte klarar av, iallafall att prata med främlingar över luren, riktigt jobbigt. Något jag älskar då? Doften av nyklippt gräs, doften av asfalt när det regnar, socker, träning, djur (men är både livrädd och allergisk, trotsade dock det när jag var mindre och köpte en hamster, den dog. Fort. Jag var tydligen inte så bra på att ta hand om något levande..) Jag älskar gå runt i mjukiskläder och vara ful. Jag älskar att umgås med kompisar, att hitta på spontana och konstiga saker, att skapa minnen liksom.

That's about it, kan inte komma på mer som beskriver mig som person, jag är väll helt enkelt en bra blandning av 15 och 5. Hoppas det känns som en lagom bra anledning att stanna och läsa om mina äventyr framöver, kram!!:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments