Tänk att det var du som detta år tog studenten, åker direkt in i arbetslivet och startar ett nytt kapitel! Jag är så otroligt stolt och glad för din skull, du är helt klart bäst ❤️ Denna dag är något vi sent kommer glömma, grattis min älskling!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags var det bal på Sundbyholms slott, otroligt mysigt och trevligt. Inte varje dag man går på bal, ellerhur? ;) Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre baldejt, min käraste pojkvän!! Denna kväll är absolut något jag alltid kommer minnas ❤️

Efter den trevliga kvällen på slottet bar vi oss vidare ut för andra festligheter, det fick bli att vi drog till upstairs!

Likes

Comments

Beställde för ett litet tag sedan en brun-utan-sol från st. tropez och ett läppbalsam från aco med lite shimmer och svag färg av rosa. Än så länge är jag nöjd med båda produkterna, bästa brun-utan-sol produkten jag testat hittills iallafall!

Likes

Comments

Ett helt år tillsammans med världens underbaraste kille, skulle inte kunna ha en bättre eller mer perfekt pojkvän ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Åh saknar verkligen min fransförlängning jag hade i somras!! Så himla skönt att redan vara lite fixad när man vaknade, och man sparade så mycket tid. Dock kändes det inte riktigt hundra då det oftast blev för mycket, jag har aldrig varit sån som använder mascara. Men absolut värt det, får se om jag fixar nya fransar framöver ;)

Likes

Comments

Helgen började bra, då den spenderades med bra sällskap. Åt middag tillsammans med familjen och åkte o träffade några vänner lite senare på kvällen och slutade med att jag började röra mig hemåt vid kl 03.00.. Hade det jättetrevligt! Men nu ska jag sova, natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments