Hej jag har precis varit ute på stan med mamma och pappa. Men nu har jag haft Santos i ett år!!!! Jag tänkte att Santos skulle vila idag han gör det på speciella dagar. Egentligen skulle han stå imorgon men nu ska han få morötter och njuta av varma sköna vädret :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjaba! Vi ska snart ha gäster så kan inte skriva såååå mycket. Men det gick bra med Santos och så men jag tror jag bloggar mer sedan eller imorgon fråga något på frågestunden!!!!!! please tänkte svara på fredag eller något. Men tänk inte då: Å på fredag då har jag lång tid på mig. FRÅGA PÅ BARA! Haha men om inte måste jag tyvärr ställa in den igen :( Men puss och ha det så bra!


Likes

Comments

Hejsan idag får man hoppas på det bästa med Santos så jag kan rida med sadel. Tror nog det men man kan aldrig vara säker. Vi åker dit i eftermiddag. Men först ska vi äta lunch på stan jag mamma och pappa bara. Spela nyss starstable världens roligaste 3d hästspel testa vet jag ;) jag bloggar mer sedan puss puss

men jag tänkte ha frågestund igen förresten så fråga på bara allt ni vill veta om mig eller Santos ;)

Likes

Comments

Idag var det en bra dag! kom hem från skolan med Julia vi lekte lite och så. Sen cykla hon hem och vi åkte till stallet. Red barbacka i ekhagens paddock det gick lika bra som vanligt ;) Släppte Santos i den där hagen han blev skadad i men den stora hästen står inne pga tävling imorgon. Nu betar han och ska snart sova. NÄSTAN VÄRLDENS BÄSTA DAG!!!! vet inte om den kan bli bättre :)

där hade jag bara Santos på prov men älskade han redan då <3333 :')

Likes

Comments

Hej det gick superbra! i stallet idag :D Santos var som vanligt men jag fick rida barbacka igen. Santos sår är bättre han har inte ont men det är bäst att jag inte rider med sadel några dagar. om han skulle kunna hade jag varit med på hopplektion :( Men dressyren gick ju med bra och måste tänka på Santos med. Santos var också lugn och lydig så spelar ingen roll. Han var jätte jättefin som jag redan förklarat. Jag älskar Santos mer en vad du tror! liksom det måste vara en riktigt bra ryttare plus någon jag litar på och någon jag känner. Så mycket krävs det för att rida Santos!!!! Jag lägger ner på tex såna bilder hela tiden!!! Santos betyder 1000000 gånger mer en vad du tror jag verkligen älskar Santos!!!


Likes

Comments

Heej! nu mår jag jättebra! :) Santos har det bra och jag har det bra kom precis hem från skolan. Jag har Julia här idag. KL:4 ska vi till stallet och Julia ska hem :) Jag har inte så mkt att skriva om så skriver sen bye bye.

haha Santos är trött XD

Likes

Comments

Hej igen. Jag har precis kommit hem från skolan och ska snart till stallet. Jag vet inte om jag ska rida idag. Santos har ju sår på ryggen men kanske kan jag rida barbacka. Men jag bloggar mer sen.


Likes

Comments

Hej... förlåt för att jag inte har bloggat men har flyttat hästarna på sommarbete och så... Joo vi har varit och kollat till Santos i hagen 3 gånger och nyss var vi där... Det är en stor-häst som är en valack som bråkar med Santos. Liksom den stora vill ha alla ston/tjejhästar för sig själva så Santos går ju bara omkring och då går han till Tivoli och då blir hästen sur hela tiden. Jag är ledsen för sist så gick han till Tivoli och hästen blev förbannad så Santos gick iväg men det stod ett träd i vägen så hästen tryckte upp honom där och bet honom!!!! Pappa sprang in som en galning med en pinne och slog bort den. Jag vet att han är galen men ändå han hjälpte ju Santos!! och jag börja tjuta och så och just nu går han med Tivoli i en hage bredvid och Tivoli gnäggar som en galning eftersom hon är kär i hästen och är vän med alla där. Det är så svårt... Tre ston och två valacker!!! Det går bara inte... Men nu försöker mamma komma på något så vi kanske ska ha dem inne inatt. Santos har många sår och det största djupaste sitter på ryggen. Det blöder och det kommer flugor och skit! Som ni märker betyder Santos allt för mig. Eftersom det blev kaos kunde ju inte jag gå in där. Jag har världens finaste och bästa pappa! Jag menar med att jag är känslig för sånt eftersom dem bara har stått där i ett dygn och inte lärt känna varandra riktigt men jag klarade bara inte av det. Jag vill jättegärna att ni skriver om vad jag ska göra för ingen har gjort det än! Var inte rädda bli den första som ger ett förslag! Jag har bloggat väldigt mycket nu och hoppas ni förstår mig. Men nu har jag inget att skriva så skriver något mer imorgon om det är bra med Santos. Blir så orolig.


Likes

Comments

Hejsan! Nu är det äntligen sommar! Sitter vid pappas mobil och spelar clumsy ninja samtidigt. och igår tappade jag en tand :D Haha snart är jag miljonär! vi ska ju flytta hästarna på sommarbete ute i ekhagen men jag ska rida i målserum först för vi flyttar dem i eftermiddag. Jag fyller år den 21 juli! Bara en månad kvar! Och den 8 juni har jag haft Santos i ett år :') Det ända som är dåligt med det är ju att jag har ett år mindre att tävla honom på fast skit samma det är långt kvar och jag kommer aldrig! sälja honom. Utan när jag växer ur Santos är det i alla fall tänkt att jag ska göra frihetsdressyr och så. Men sen om han inte är så jättegammal då så får ju kanske vissa rida honom. Men då måste det vara väldigt duktiga ryttare! Är så rädd om honom. Så bara fall du inte får rida honom betyder det inte att du rider dåligt men på ett ungefär. och jag kanske inte ska tänka på sånt nu! XD Haha men jag ska äta frukost och så nu hörs sen!

jag på Teneriffa! Haha lite dålig bild. Ja det är min bror Andreas i bakrunden! XD


Likes

Comments

Tja! Ja jag red förut lite i paddocken. Det gick super! Och Santos var fin och lydig. Imorgon ska vi flytta hästarna på sommarbete i ekhagen. vi var där idag och Julia följde med. Vi var där och grillade korv med dem andra som skulle stå där med. Det var jättefint och det finns ett ställe bakom paddocken som jag kommer bada med Santos i. Jag har ju börjat blogga igen så tänkte börja med något roligt t.e.x frågestund eller något. Skriv i kommentarerna vad ni tycker så lottar jag ut något eller gör allt. Så skriv till mig ni kan också skriva på facebook till mig genom chatten. Ni måste inte skriva något men det skulle vara jätte jättesnällt. Jag hoppas att ni gör det. God natt då!

jag ock Julia när vi var typ 7 år! :') 

jag till vänster och Julia till höger


Likes

Comments