Idag har varit en bra söndag och ingen söndagsångest så långt ögat kan nå, har spenderat helgen hos pappa med världens migrän men idag var det bättre så jag och Amelia gick till allum för lite häng och tjöt där, kollade även in en jäkligt snygg tröja som snart blir min hoppas jag :)

Är faktiskt jävligt taggad på veckan nu, taggad på träning och taggad på skolan även om jag har 5 prov och 3 inlämningar men sen jävlar är det lov :D
Nu blir det rehab och sen sovdags!
Natti
//Moa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Helgen har spenderats på bästa sätt med härliga vänner, shopping i Ullared och mys med familjen!
Nu blir det sovdags för imon väntas skola och en ny vecka ;)
Nattii
//Moa

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen! Är lite sugen på att blogga igen faktiskt... :)

Idag slutade jag två timmar tidigare än vanligt pga inställd mattelektion, så det var väldigt skönt! Har varit hemma i en timme nu ungefär.

Resten av dagen ska jag inte göra så mycket alls, tänkte ägna en lite tid åt skolan men annars tänkte jag bara ta det lugnt. Skönt med helg snart! Då väntar två spännande innebandymatcher bl.a ;)

//Matilda

Likes

Comments

Söndag måste vara den segaste dagen på hela veckan..då man absolut inte gör någonting och för mig som redan är hopplöst rastlös klättrar på väggarna hemma just då så jag gick ut på en långpromenad i ca 50 min och shit så gött det var att få känna den kalla kylan mot ansiktet (nej jag skojar inte)

Jag har inte berättat detta men mitt knä är inte bättre och ska opereras om några veckor, därefter blir det rehab i 1 år (?!) för mig så det blir inga mer intervaller eller löpning för mig inte, grät sönder när jag fick veta detta!
Däremot vill jag se det positivt, det är nu jag kommer träna som aldrig förr pga all rehab och styrketräning + promenader då såklart, kommer ju bli Hulken asså ;)
Det kommer ta tid att återställa allt men bra kommer det att bli tillslut!
Men det är fortfarande surt och så kommer det att vara ett tag..
//Moa

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu hos Amelia och tittar på tv, sov över här igår och hade myskväll med film, hade även studiedag igår så det var lagom härligt ;)

Idag ska vi inte göra så mycket dock, kanske åker in till stan en stund men vi får se :)
Hörs sen igen
//Moa

Likes

Comments

Hej!

Det var riktigt längesen nu, känns det som iallafall... Jag skrev ett "god jul" inlägg, right? Så ett tag sen var det allt!

Skolan har inte börjat igen för min del, jag börjar på måndag. Ser inte fram emot själva skolan men klasskompisarna ska bli superkul att träffa igen tycker jag! :)

De senaste dagarna har bestått av sekretariat och cafépass i gothia innebandycup som tog slut i onsdags. Tycker det har varit väldigt roligt faktiskt, även om det har varit riktigt stressigt! Men mestadels kul såklart. Jag har fått se rejält mycket innebandy också, vilket är ännu roligare!

Just nu är jag hos pappa, vi ska nog snart sätta på en film och ta det lugnt. En mysfredag helt enkelt! :)

Hoppas ni har haft ett toppenbra lov!

//Matilda
Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fredag och då är det snart helg :)
Börjar 08.10 och slutar 14.50 så det är en rätt seg dag idag med tråkiga lektioner men det ska nog gå ändå tror jag ;)

Just nu äter jag en väldigt god frukost och kollar på Bolibompa, snart ska jag börja göra mig iordning!
Hörs sen igen
//Moa

Likes

Comments

Hej!
Som ni vet har både jag och Matilda varit off från bloggen helt, den har blivit lidande alldeles för länge nu så nu blir det nya tag!

Idag började skolan igen, blev en vanlig dag med lektioner enligt schema så det var en rätt okej första dag..efter skolan åkte jag hem och tänkte endast vila då jag har ont i knät igen meeeen jag är som jag är och blir rätt rastlös av att bara vara inne så det blev en lättare promenad i snön!
Jävligt gött att komma ut :)
Nu blir de te och mys i soffan!
//Moa

Likes

Comments