HeaderHEEEEJ godingar! Nu byter jag blogg till Finest.se/matildamelin HOPPAS ni följer med mig dit! Det skulle jag älska om ni gjorde PUSSSSS. 
MIN BLOGG <----
MIN BLOGG  <----

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag varit hos mina kompisar först en sväng, gått på stan en sväng och fikat lite på Espresso House, min standard grej att göra en dag på stan hehe. Har också något väldigt spännande på gång som ni snart kommer märka you guys ;) Efter la stada så åkte jag och Ellenor hem till hennes pappa å hans fruga. Käkade go mat och prövade skjuta lite bössa! Ellenor var betydligt duktigare än mig vill jag lova! Sedan har vi hjälpt min käre fader och preppa inför morgondagen! Han och två kompisar ska ha "150" års kalas tillsammans med cowboy tema. Jag ska vara "salongsdam", ni kommer få se lite bilder på våra fina utklädnader imåra. Imorn kommer jag också vara med på hitpanelen i P3, så lyssna på det vettja, 15.30 imorgon. Klem och godnatt!

Likes

Comments

​Fick lite nytt smått och gott av min käre moder, absolut mina favvo sminkprodukter! Rekommenderas varmt mina kära små sockerpullor. Ciao ;)

Likes

Comments

Något väldigt konstigt hände för några månader sedan för mig, vi höll på att flytta och mina föräldrar sa en dag att det var superviktigt att vara hemma i bra tid denna dagen eftersom en mäklare skulle komma dit och ta lite bilder till länets på huset. Efter skolan åkte jag hem och märkte ändå att det var något skumt pågång, min lillebror springer inte vanligtvis upp och ner i en trappan 511 gånger inför att en mäklare ska komma hem till oss, så jag förstod att det var något pågång. MEN verkligen inte att det skulle vara Bard och Dominika som stod utanför min dörr. En chockad Matilda öppnade dörren och knallade sedan ut med dom till bussen. Vi pratade lite om hur det hade gått för två år sedan och om jag kände att det skulle varit bättre att väntat tills jag var äldre, både ja och nej. Sedan fiskade Bard fram en guldbiljett till min stora förvåning, ännu en gång vart jag chockad. Helt mållös egentligen, vad ska man säga annat än ja när Alexander Bard, den tuffaste i idol-juryn kommer hem till en och ber en personligt att vara med igen?

Efter det så frågade jag en kompis till mig som också var där med i crewet om det bara var jag som skulle vara med eller om Laila och Bagge också skulle välja en varsin, och för mig framstod det då som det. Så jag frågade nyfiket vilka, men det var en hemlighet. Veckorna gick och det var dags för slutaudition, jag var inte speciellt nervös, det kändes ändå som att allt var ganska klart i mitt huvud, vad vi skulle få göra. Sen har jag ju ändå redan gjort denna resa en gång, så hur det än skulle gå så var jag där för att ha kul. Sedan var jag ju såklart också nyfiken till döds, vilka var de andra? Dock när jag kom dit så syntes inga andra tidigare deltagare till, då gick jag fram och frågade vilka de var men fick då reda på att det bara var jag. Wow bara jag.. Vad skumt, men otroligt kul att de valde mig! Det var ju sjukt häftigt, men någonstans kände man väl ändå att vafan jag har ju haft min tid i idol, så hur det går denna gång spelar ingen roll. Första momentet gick bra, och ikväll kommer ni få se gruppmomenten!! Så för mig är detta superkul, att få vara den enda någonsin som fått vara med två gånger, feettttt. Tack för all fin respons också, ni är så jävla bra. Det värmer i lilla norrlandshjärtat ;) Klem!!

http://www.op.se/noje/chatta-med-matilda-melin-under-onsdagskvallens-idol    I kvällens avsnitt kan ni chatta med mig på ÖP's hemsida, kram!

Likes

Comments

​Försökt färgat håret grått, har väl gått la sisådär! Ska snart iväg på kräftskiva med världens bästa vänner och mysa. Förresten, håll utkik på tv4 ikväll 20.00 ;) 

Likes

Comments

Några bilder från de senaste dagarna! Var med Amanda och Ellenor och förfestade med fina drinkar, åkte båt med klassen, och firade min kära moder på sin dag med familjen! 😘

Likes

Comments

Nu blire yran för hela slanten!

Likes

Comments

Två flätvarianter som jag diggar, min kära mor som är fucking bäst på att göra flätor. Beso

Likes

Comments

Några bilder från stråket med goa tjejer och en på alla ladies förra veckan! Just nu så jobbar jag mest hela tiden på teaterträdgården och plaza. Dock så känns det skönt att skrapa ihop lite pengar hit och dit och möjligtvis kunna köpa mig en egen Mac m.m. Imorgon blir det en till underbar kväll med fina vänner och ut och stråka!! Puss

Likes

Comments