Vardag, Tankar och funderingar, Mode och skönhet

Igår när Jonas kom hem från jobbet hade han med sig en present hem och det händer verkligen inte ofta i det här huset så snacka om att jag blev förvånad. Att han sedan höll ett fint litet tal innan han överlämnade det gjorde det inte lättare för mina tårkanaler.

Men herrejösses så tacksam jag är över att få dela livet med just den mannen och att just han är pappan åt mina barn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Svea, Tankar och funderingar, Alma

Det finns inget som ger så mycket glädje och kärlek samtidigt som det ger en sådana skuldkänslor och känslan av att inte räcka till som att vara mamma.

Tre dygn, mer eller mindre, har jag varit ensam med tjejerna vilket i sig varit helt underbart men jag har heller aldrig känt mig så otillräcklig. Att ta hand om en nyfödd och en sjuk 1,5 åring ensam är svettigt och stunderna de båda sover samtidigt är andningspauserna och chans till återhämtning.

Men nu är äntligen pappan i huset hemma, för kvällen om inte annat och jag ska passa på att ladda batterierna och njuta av att vara två vuxna.

Likes

Comments

Svea, Alma

Igår hade tjejerna fått varsitt paket på posten och handstilen kände jag igen så himla väl. Att jag har sådana fina vänner som skickar paket till mina skatter värmer i hjärtat och får tårarna att rinna, jag är så himla lyckligt lottad.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Åh som det spritter i kroppen just nu, imorgon ska jag äntligen få besöka gymmet igen. Två veckor sedan sist och jag längtar som en tok! Även fast det mest kommer bestå av lättare vikter och "enklare" övningar så ska jag få göra något för bara mig och resan tillbaka till min kropp påbörjas.

Något annat som jag också längtar så efter är att få instruera igen och den premiären är det dags för nästa torsdag.

Det här är verkligen det positiva med att hålla igång och ta hand om sin kropp under graviditeten, återhämtningen går så himla mycket fortare. Bästa av allt? Jag har bara mig själv att tacka för inte var det någon som gjorde allt jobb under dessa 9 månader åt mig.

Nu ska här laddas och förberedas inför imorgon! Resan tillbaka har startat.

Samma lycka som Svea kände på dansen känner jag inför morgondagens gympass!

Likes

Comments

Alma

Så många gånger senaste veckan jag försökt att skriva men blivit så överväldigad av känslor att jag fått stänga ner. Så nytt försök nu!

Hon är äntligen här, vår Alma och Sveas lillasyster! Den 23 september klockan 00:13 anlände hon och bråttom hade hon. Det var med nöd och näppe vi hann in till förlossningen men vi hann in och vara där i 6 minuter innan det var färdigt.

Så nu njuter vi mest av det nya livet med två barn. Lite svettigare och stressigare men så mycket roligare. Åh vad jag älskar det här livet och jag skulle aldrig vilja byta ut det.

Likes

Comments

Tankar och funderingar

Tidigare har jag varit helt inne på att dagen jag gifter mig så ska det vara på sommaren men nu har jag ändrat mig helt och hållet. Nu tänker jag ett vinterbröllop med massa tända ljus, marschaller, tomtebloss och ett krispigt vinterlandskap. Tänker häst och vagn till en pampig festlokal där festen avslutad under norrsken.

Jag älskar att drömma mig bort, leta inspirationsbilder på internet och börja planera även om det aldrig kommer att bli verklighet.

Vad det blir för bröllop dagen det är dags får tiden utvisa men fram till dess tänker jag fortsätta drömma mig bort.

Första ringen på fingret sitter där den ska iallafall.

Likes

Comments

Träning och hälsa, Gravid

Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar efter att kunna träna ordentligt igen. Att till exempel kunna göra benböj och marklyft utan att kanonkulan är i vägen. Men snart, snart kan även jag träna utan bekymmer och som jag ska fira de träningspassen.

Just nu är jag bara nöjd att kroppen fortfarande accepterar träning och att jag kan träna, fy vilka långa dagar det hade varit annars och vilket hemskt humör jag ständigt hade varit på.

Känslan efter dagens pass är glädje, att få svettas, underhålla kroppen och fylla på med lite endorfiner är värt mer än guld just nu. Men nu ska jag slänga mig i soffan tills det är dags att åka och hämta hem min solstråle från dagis!

Snart kan även jag göra riktiga benböj igen!

Likes

Comments

Tankar och funderingar, Gravid

Igår var det dags för sista besöket på MVC för den här graviditeten och som tur är såg allt bra ut med lillasyster, nu är det bara den långa väntan kvar.

Förhoppningsvis väljer hon att komma ut av sig själv så att vi slipper besöka förlossningen för ett möte om en igångsättning.

Bara tanken på en igångsättning gör mig stressad och orolig, vill så att allt ska starta naturligt och helst nu på en gång.

Kanske ett pass på gymmet kan få mig att tänka på annat för en stund.

Foto: Sandra Williamsson

Likes

Comments

Vardag

Tänk att ibland är det de allra enklaste som är det bästa. Som när man skickat resten av familjen i sängen, gör iordning kvällsfika och sen kryper ihop i soffan framför en bra serie. Precis så avslutar jag den här dagen som innehållit både en del ljusglimtar men även några tyngre stunder. Tur att imorgon är en annan dag med nya möjligheter!

Men först ska det njutas av lugnet i soffan en liten stund till innan det är dags att krypa ner i sängen.

Hon som bestämt skulle ha på sig pärlhalsbandet när vi åkte till dagis imorse.

Likes

Comments

Träning och hälsa, Vardag, Tankar och funderingar

Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, som dagens träning som fick strykas. Inte för att kroppen sa nej utan för att jag insåg att städning och åka till återvinningen med massa skräp stod högre upp på listen av saker som borde göras och nu efteråt känns det som helt rätt val.

Vissa saker känns extra skönt att ha gjort ifall lillasyster bestämmer sig för att komma nu. Det som är kvar att göra innan som vi dragit oss för bra länge nu, bara för att det är så himla tråkigt är att åka och panta burkar/flaskor. Vill få bort allting och känna att det är rent och fint överallt, mitt behov av att ha det städat har börjat sprida sig till garaget och snickerboa också till Jonas förtret.

Men vad tusan, dras man till städavdelningen på alla affärer så är man kanske lite beroende. Som tur är finns det värre saker att vara beroende utav och imorgon ska träningen prioriteras igen!

Med glädje så städar jag efter er två, flera gånger varje dag!

Likes

Comments