Vardag

Idag fick jag äran att följa med lillebror och hans tjej ut och äta. Det är lyx när lillebror vill ha med en. Vi lämnade stan och åkte till grannkommunen för att testa ny hamburgerhaket och jösses så gott det var. Påminde om hamburgarna vinst en eftermiddag i New York och de är fortfarande de bästa burgarna jag någonsin ätit. Så om NY-burgarna får 5 av 5 stjärnor får dessa 4,5 av 5 stjärnor. Himla bra betyg med andra ord!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag, Träning och hälsa

Idag kom träningsvärken i ben och rumpa rejäl. Att resa sig upp är en kamp varje gång och tanken på att gå en promenad känns långt borta.. Samtidigt som det är hemskt med denna träningsvärk så tycker jag om den, att veta att det verkligen tog. Hatkärlek är ordet som beskriver känslan bäst.

Nu när lillfisen sover sin förmiddagslur ska jag passa på att hoppa in i duschen och göra mig iordning. Så skönt att göra bort sådant när man inte har någon som vill ha ens uppmärksamhet.

Likes

Comments

Vardag, Tankar och funderingar

När man blir väckt vid 7.30 men det känns som att klockan inte kan vara mer än 03.00 så är det tur att det är en riktig gladskit som väcker en. Så från dess att vi klev upp fram till nu har det krävts x antal kaffekoppar för att inte somna stående. Kan inte förstå hur jag kan vara så trött just idag, fick ändå fler timmars sömn än jag fått på länge. Men nu är det verkligen dags att ta tag i den här dagen innan mamma plockat upp oss för en lunch på stan.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Efter att inte ha varit på ett enda bodypump-pass på 4,5 år var det ikväll dags. Gissa vem som kommer ha träningsvärk i varenda muskel närmsta dagarna? Men oj så roligt det var och jag insåg nu hur mycket jag saknat den klassen. Hoppas så att jag åtminstone hinner med ett pass till innan vi styr skolan härifrån.

Likes

Comments

Svea

Igår kom den, Sveas första tand. Har känt att de varit på g ett bra tag men inte velat tränga fram förrän igår. Så nu är ännu ett steg avklarat i utvecklingen.

Känner tack och lov att jag inte ammar nu för herrejösses så vass den lilla tanden är. Men fördelen med att en tand kommit är att förhoppningsvis kommer det några fler snart och då kan vi successivt börja jobba oss bort från purématen.

Dags att börja jobba på bordsskicket tror jag..

Likes

Comments

Tankar och funderingar, Vardag

Sådant leende som spreds över Sveas ansikte igår när vi hämtade Joppe, kärleken mellan de två är svår att gå miste om. Nu är vi båda fyllda med lite kärlek och energi så att vi klarar oss en vecka utan honom.

Men tänk så härligt det är att efter några nätter på olika håll äntligen få somna bredvid den man tycker om allra mest. Att få en puss godnatt och en på morgonen, det gör verkligen resten av dagen så mycket bättre.

Så nu ska vi se till att hitta på massa roligt så att denna vecka går snabbt!

Likes

Comments

Tankar och funderingar

Här sitter jag och tänker det kan ni väl förstå
För någonting på i är inte lätt att hitta på
Men om ni skulle fråga mig, så kan jag faktiskt två:
Iris som är gula och Iris som är blå.

Majas alfabet har alltid varit extra mysig att läsa och det tycker jag än idag. Favoriten är helt klart i. Varför vet jag inte men just Iris som är gula och Iris som är blå dyker alltid upp först när den boken kommer till tankarna. Att få läsa Majas alfabet för Svea är något jag verkligen ser framemot att en dag få göra. Jag hoppas verkligen att även hon kommer tycka att den är mysig.

Likes

Comments

Vardag

Grått och trist ute denna måndag så motivationen till att hitta på något är ungefär lika med noll. I eftermiddag ska vi hämta pappan i familjen så vi får hänga lite med honom innan han sticker iväg på övning. Det är väl den här dagens ljuspunkt.

Men innan dess tänkte jag att vi ska hinna städa lite så att mamma slipper göra det för en gångs skull och ta oss ut på en promenad. Efter allt för många dagar utan någon som helst motion så känns det verkligen lägligt!

Ge mig vinter och snö istället för detta..

Likes

Comments

Vardag, Träning och hälsa

Igår passade jag på att möta upp några vänner för att åka och se på handboll. När man är hemma och vi har ett lag som spelar i högsta ligan måste man passa på. Sen, hur fränt är det inte att Boden lilla lilla Boden har ett lag i SHE?

Att sedan min lilla Johanna, okej hon är inte så liten längre förutom i mina ögon, spelade igår och fick göra ett mål? Då blir man lite extra stolt och mallig. Det är lite extra fränt!

Likes

Comments

Svea

En fråga som vi båda får väldigt ofta är när det är dags för Svea att få ett syskon. Det är något som vi har pratat mycket om och som vi är sugna på det. Men först ska vi bygga ut huset färdigt, allt sådant ska vara klart först. Sen hoppas vi att vi har lyckan med oss än en gång. Att bli gravid är ingenting som jag tar som en självklarhet, det är en gåva i min värld.

Men vi längtar så till den dagen vi är fyra i familjen. Tills då vi är berikade med två skatter som förgyller alla våra dagar. Drömmen vore om nästa blir en pojke, att få ha en av varje!

En dag gammal och redan min största lycka!

Likes

Comments