Idag är det lördag och första veckan i skolan är avklarad. Det var också den sista på 5 veckor. För nästa vecka har vi traktorvecka (ja vi ska lära oss köra traktor för tydligen måste alla som går en naturbrukslinje lära sig det haha), och efter det är det praktik i 4 veckor. Denna terminen kommer verkligen gå riktigt fort. Vilket känns härligt!

Idag så har jag hoppar Donna i förmiddags vilket gick ganska bra efter att hon bockat färdigt 🙄 och i eftermiddag så ska jag hoppa Selene lite. Annars har jag inte så mycket mer planer för dagen.

Kram 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 387 Readers

Likes

Comments

Idag var Selene så sjukt fin. Som en dröm verkligen. Dom hade äntligen tagit höet på det stora gräsfältet bredvid stallet så jag kunde inte motstå att rida där istället för markarbete idag. Och det var underbart väder så det var riktigt härligt!

Dagen i skolan idag flöt på bättre än jag trodde imorse.. trots att dagen var lång kändes det inte så, skönt!
Och imorgon är det en kort dag och på fredag åker vi i klassen till Danmark. Så det är ju okej.

Har ni haft en bra dag? När börjar ni skolan?💗

  • 412 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Det är onsdag och mitten på veckan. Har en ganska seg dag framför mig då jag går till 15.15, men så är det. Hoppas dagen flyter på bra.
Vad händer mer idag då? Faktiskt inget utöver det vanliga.. Rida efter skolan. En häst idag med för idag är det Donnas tur att vila. Så på schemat står det markarbete med Selene. Kul!

Utöver det blir det en lugn kväll.
Ha en fin dag 💗

I brist på bilder får det bli en från någon tävling i vintras 💗🙄

  • 421 Readers

Likes

Comments

Första dagen i skolan är avklarad 👌🏻 är redan trött på det haha. Men det var ändå lite kul och vi påbörjar inte vanligt schema nu eftersom det snart är praktik, dessa två veckorna är ganska så chill.
Var hemma från skolan vid 3 idag och åkte ganska direkt till stallet. Red ut Donna en runda idag och Selene vilade. Och eftersom jag fixade stallet imorse så gick det fort i stallet idag och jag var hemma ganska tidigt.
Så det blev en springrunda också och nu sitter jag i soffan med en kopp te. En ganska lugn dag alltså!

  • 434 Readers

Likes

Comments

Skrev i mitt förra inlägg att jag hade en del att se fram emot i höst. Och tänker berätta mer! Det är inte jättemycket men lite.

Först och främst är det ju EM i Göteborg om två veckor och vi ska ner finalhelgen och det ska bli hur kul som helst! Hästar, shopping och förhoppningsvis bra väder i Sveriges bästa stad Göteborg. Kan det bli bättre?
Så där är vi den 26-27 augusti.

Sen fyller jag år den 28:e Augusti och det är ju kul. Men min födelsedag spenderar jag genom att ta med mig Selene ner till Hannes Melin för att praktisera där i 4 veckor. Och jag ser så mycket fram emot det!
Vi har ju praktik i tvåan både på hösten och våren och jag kontaktade Hannes då jag tycker han är en duktig ryttare och en inspiration för mig. Längtar verkligen!

Och sen så är det ju såklart tävlingar med mina egna hästar och förhoppningsvis lite meetings vilket jag självklart ser fram emot också.

  • 435 Readers

Likes

Comments

Idag är alltså dagen kommen. Sista dagen på sommarlovet. Usch.. inte kul. Speciellt inte efter denna sommaren, har badat en gång. En gång??
Jaja, är väl så det är i Sverige och bara att acceptera. Men några dagar ledigt till hade inte skadat. Men har trots allt en del roliga saker att se fram emot under hösten, så jag ska inte klaga allt för mycket.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Red båda hästarna varsitt dressyrpass i förmiddags och fixade färdigt stallet. Båda var superfina idag! Kul.
Blir en springrunda idag och sen ska jag bara njuta av de sista "fria" timmarna innan allvaret.
Solen skiner i alla fall just nu och det är alltid positivt!
Ha en fin dag 💗

  • 437 Readers

Likes

Comments

Hallåj! Det var väldigt länge sedan jag var här. Men jag har tänkt några dagar på att jag faktiskt vill börja blogga igen! Om det är en bra idé eller inte lär jag väl märka, men jag ger det ett försök.

Och om det nu kommer några nya läsare här, hej jag heter Matilda och jag är 17 år. Jag bor i Skåne och min vardag består av att rida mina två hästar som jag tävlar hoppning på en satsande nivå med. Och sen att gå i skolan såklart som jag gör på Helsingborgs Ridgymnasium, där jag börjar mitt andra år nu.
Bloggen är ju framförallt hästinriktad eller vad man ska kalla det, men några andra blogginlägg smiter väl in lite då och då.

Nu såhär i min nystart bjuder på några bilder från föregående veckan som jag spenderade på Kreta!🇬🇷

Kram på er💗

  • 441 Readers

Likes

Comments

Eller som vilken annan fredag som helst.. 😉
Började dagen idag med att åka till skogen med Selene och rida! Var riktigt mysigt och roligt och det tyckte nog Selene med 😌 Så det var en bra start på dagen. Nu sitter jag i soffan och gör inte så jättemycket. Donna ska hoppa lite sen i eftermiddag och sen händer väl inte så mycket mer idag. Men klockan 21.30 ikväll så sänder dom nya Håkan på Ullevi filmen. Den som spelades in när jag var där 2016! Så ska bli väldigt kul att se😍

Hoppas ni har en bra fredag🌸

  • 734 Readers

Likes

Comments

Heej. Det var längesedan. Blev en lång paus, har inte haft någon motivation och har helt enkelt inte orkat eller vetat vad jag ska skriva om. Men nu är det påsklov och jag tänkte att jag skulle försöka med en comeback😅
Vad har hänt sedan sist då? Det har nog faktiskt inte hänt så mycket. Typ inget speciellt alls haha.
Men hoppas ni haft det bra! 💕 får se hur det går med bloggandet men ska försöka!

  • 746 Readers

Likes

Comments

Idag fyller en person som betyder väldigt mycket för mig år. Den andra april 1974 föddes en person som skulle komma att förändra mitt liv på så mänga sätt. Grattis på födelsedagen Håkan Hellström. Det är svårt att förklara för någon hur mycket denna människa och hans musik betyder och har betytt för mig. Hans musik finns alltid där, när man är ledsen, glad, arg, alltid. Det finns en Håkan låt för varje känsla man någonsin känt och han sätter ord på all de där känslorna man inte kan förklara. Han är bäst helt enkelt. Och utan Håkan och hans musik i svära stunder är frågan om man hade tagit sig ur det.
Tack Håkan. Tack för allt.

  • 890 Readers

Likes

Comments