View tracker

Så skönt att det är fredag idag!
Mamma fyller år idag så nu under kvällen ska vi fira lite. Under dagen har jag varit i skolan där största delen av riden gick åt till att titta på tävlingar.. inte alla som får göra det under lektionstid! 😉
Sen så har jag trimmat båda hästarna idag. Selene han jag faktiskt rida på utebanan innan det blev helt mörkt. Och Viviaan fick gå i ridhuset. Men nu blir det uteritt hela helgen! Fast Selene ska tävla på söndag. Hoppar 115 & 120 i Åstorp. Så det ska bli kul!
Imorgon händer också en lite spännande sak. Ju ska prova lite hästar på förmiddagen. Som ni vet så är ju Viviaan såld och vi behöver ju ha ett sällskap till Selene. Så jag ska prova lite imorgon och det ska bli väldigt kul! 👍🏻

  • 7 readers

Likes

Comments

Hallå! Förlåt för sen uppdatering idag men jag har varit i skolan idag.. därför det varit dött här!
Är fortfarande förkyld men kände mig ändå så pass bra så att jag kunde gå till skolan. Ganska skönt att vara tillbaka ändå. Och extra roligt idag och imorgon är ju att baltic cup håller på i Helsingborg. Så på raster och så kan man ju kolla på lite fina hästar 😉 Och vår lärare var faktiskt snäll idag och gav oss en timme av vår sista lektion till att sitta på läktaren och kolla. Så det var kul! 🐴

Idag skulle jag ju också hopptränat för Jörgen men tyvärr blev träningen inställd i sista stund så istället fick jag hoppträna för mamma här hemma. Och det gick väldigt bra faktiskt! Hon blev lite arg några gånger i en kort högersväng.. för hon tycker det är jobbigt att sätta det bakbenet under sig, men sen gick det bra och vi hoppade en liten bana! Känns bra inför tävlingen i Åstorp på Söndag 👍🏻

Hittade en gammal bild på Viviaan från vårt första ridpass hemma när jag hade fått hem henne!😍

  • 15 readers

Likes

Comments

Har precis kommit hem från stallet. Red Selene idag och idag hade hon en riktig bitch-dag som hon har ibland, vilket betyder att hon inte ville jobba utan istället bocka och sparka runt som en galning.. så jag fick helt enkelt trötta ut henne och i slutet gick det bra som tur är.. 😅
Min förkylning har dock inte blivit bättre.. tyvärr 😕 men men.. får väl vila under kvällen och hoppas på att det blir bra snabbt!

  • 27 readers

Likes

Comments

Alltså hur länge ska jag vara sjuk? Har gått snart en vecka sedan jag blev förkyld. Men nu är i alla fall febern borta. Men eftersom jag fortfarande är så förkyld att jag inte kan andas så är jag hemma idag med. Tyvärr :/ Men imorgon blir det skola!

Vet ni? Det är bara typ drygt en månad kvar till Göteborg Horse Show, och jag är så taggad! Vi åker ju dit med skolan och får både gratis resa och biljett, så det ska bli riktigt kul. Har börjat planera lite vad Selene (läs jag) vill ha!

Alltså detta tränset med klinkersstenar från Equipe är såå snyggt! Är väl inte i behov av ett träns egentligen.. men det är snyggt.. Och jag är säker på att Selene vill ha det.. *blink😉😉

Benskydden är något jag faktiskt tänkt att köpa. De kommer från Equick och har både fårskinn och sen någon slags kylgelé på baksidan. Tyckte inte dom var så fina tidigare utan ville hellre ha veredus med fårskinn, men har börjat tycka om dessa nu! Och hade gärna velat ha sadelgjorden med..😍

Sist men inte minst så vill ja köpa detta set från Equiline. Fast istället för lila detaljer ska de vara rosa, mest för att matcha mina stigbyglar, haha!

Likes

Comments

Sorry för sen uppdatering idag. Har inte gjort så mycket idag förutom att vila. Känner mig bättre idag så imorgon blir det skola!
Och förresten, PEDER VANN!!😍👏🏼 alltså han och All In förtjänade verkligen det. Så det var riktigt roligt! Också roligt att slå alla på näsan som säger att ridning "minsann inte är inte sport" haha! Jag skrattar åt er så mycket och jag är verkligen glad att Peder vann detta och visade hur stor ridsporten är i Sverige.

  • 42 readers

Likes

Comments

Ni glömmer väl inte att rösta på Peder Fredricson på kvällens idrottsgala? 😎

  • 49 readers

Likes

Comments

Stannar hemma från skolan imorgon också.. är fortfarande så förkyld och lite febrig, så får vara hemma och vila imorgon också. Trist, men så är det🤒
Mamma var snäll och tömkörde Selene idag och Viviaan fick vila, och imorgon blir det nog tvärtom.
Nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Har inte så mycket mer att skriva idag!😚

Har förresten tänkt att jag skulle skriva ett åsiktsinlägg. Har ju tidigare skrivit om feminism som jag är väldigt intresserad och insatt i, och har också skrivit om gramantygeln.
Har ni några tips på vad jag kan skriva om?🤔

  • 52 readers

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag då min förkylning inte blivit bättre. Så jag är hemma och vilar idag så att jag kan gå till skolan imorgon!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och planerar inför tävlingar 2017. Som jag sagt tidigare så är ett av mina mål detta året att kvala till Tour of Amateurs i Falsterbo. Då gäller det att från 1 mars och tre månader framåt (tror jag?) att rida så många 120 och 125 som möjligt med bra resultat. Resultaten registreras till rankingen per vecka efter att man då anmält sig till att vara med. Och sedan går de 60 bästa i hela Sverige vidare och får rida i Falsterbo. Tror att det var de 60 bästa..

Jag kommer inte göra som jag vet att många andra gör, tävla varje helg och jaga resultat. Utan jag kommer åka på de tävlingar jag planerat att åka på, och sen får vi se vart det leder. Har jag tur kommer jag med, annars försöker jag nästa år igen. Kommer liksom inte tävla sönder henne bara för en sån sak. Men det ska bli spännande! förväntar mig ingenting utan ser det bara som en rolig grej.

Likes

Comments

Nej Söndagsångest har jag inte så ofta längre sedan jag började på gymnasiet för jag trivs så bra där. Är inte heller säkert att det blir någon skola imorgon med tanke på att jag inte blivit bättre sedan igår och jag kan knappt andas så förkyld jag är. Men vi får väl se..🙄
Idag har Selene gått ett dressyrpass och det har Viviaan också fast tillsammans med hon som ska köpa henne. Och det gick bra för oss båda!
Sen nu under eftermiddagen har jag med pappa varit och köpt en dator, har varit utan en nu sedan jag slutade nian. Har inte använt det så mycket innan så har inte känt behov av det men nu behöver jag till om jag ska plugga eller så. Och så ska jag också börja bli lite mer aktiv här och också börja använda min systemkamera mer och få lite nya bilder att lägga ut. Dock så fungerade inte datorn.. 🙄 glad man blir när man kommer hem med en helt ny dator och den inte fungerar som den ska 😴 men får åka tillbaka med den så får dom fixa det. Så det löser nog sig!

  • 67 readers

Likes

Comments

Har dragit på mig världens förkylning.. så jobbigt! Nyser typ varje sekund och kan knappt andas. Hoppas verkligen det går över snart!
Idag så red jag ut Selene tillsammans med hon som ska köpa Viviaan. Och det gick bra tyckte jag! Båda hästarna var pigga och glada. Fixade också allt i stallet imorse så var väl hämma vid halv 11 ungefär. Och sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att gå en lång runda och sen bara vilat.
Ska väl försöka sova tidigt idag och hoppas på att vara bättre imorgon 🙄

Håkan från senaste konserten i Malmö 21/12-16 🙏🏻

  • 71 readers

Likes

Comments