Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad hände med mitt bloggande undrar då jag? Höll typ i en vecka haha. Behöver en spark i baken så jag kan komma igång på riktigt, för det är verkligen det jag vill. Vet då bara inte varför jag inte gör det, tror det har med lathet att göra. Lata är vi nog alla någon gång ibland!

Hoppas allt är bra med er iallafall, ville bara kika in och säga att lever, kramisar

Sista bilden är från hotellet vi bodde på när vi var i Malmö på sportlovet, så fint verkligen!

Likes

Comments

Något jag också vill införskaffa mig snarast är ett par svarta sneakers, då jag typ bara äger vita sneakers. Hade ju liksom varit lite kul med variation.

Likes

Comments

Godkväll!!

Tillbringade kvällen igår på bion tillsammans med Ellen, var supermysigt. Vi såg Fifty Shades Darker. Tyckte dem var helt okej, tror jag hade lite för höga förväntningar på den så blev lite besviken. Men tycker iallafall att den är sevärd.

Idag har jag inte hittat på så mycket. Var och tränade på eftermiddagen sen har jag bara tagit det lugnt hemma och kollat lite serie.
Ikväll har jag packat lite inför imorgon, då jag och familjen tar tåget till Malmö vilket ska bli supermysigt att tillbringa två dagar där. Ser fram emot att bo på hotell och hotellfrukosten, mums.

Hoppas ni har haft en bra dag, kramisar

Likes

Comments

1an / 2an / 3an / 4an

Hur snyggt är det inte med läderbyxor? Tycker det är så himla snygg och känner mig nästan lite tvungen till att klicka hem ett par. Isåfall skulle nog blir 1an eller 4an. Tycker 4an är grymt snygga med alla detaljer. Hmm, får se hur det blir. Vill iallafall ha ett par, det är en sak som är säker.

Likes

Comments