Header

Godkväll på er! Bloggen har stått tom de senaste dagarna, dels för att jag varit i stugan hela helgen och firat midsommar och sen är det bara jobb som har stått på schemat. Dock är detta sista jobbveckan för mig i sommar, kommer bara jobba två veckor, så efter det kommer det bli mycket bättre uppdatering. Att jobba tar verkligen på krafterna, särskilt när jag inte är van vid det direkt. Så många nya intryck och allt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Ska försöka sova tidigt ikväll för är så trött. Vi hörs, kramisar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra, med mig är det toppen bortsett från att jag är hur trött som helst så att ögonen snart går i kors, men jag ska inte klaga.
I måndags började på mitt sommarjobb och går då upp vid klockan 6 på morgonen vilket resulterar att jag är så här trött. Blir inte att man gör så mycket efter man har jobbat en hel dag, därför har det ekat tomt här på bloggen de senaste dagarna. Finns inget roligt att uppdatera om eftersom jag bara jobba.
Jag har trots allt hunnit med en fika på stan och en picknick i solnedgången, mys!!

Imorgon är det sista jobbdagen denna veckan sen är det helg och midsommar, så skönt verkligen. Dock är planerna för midsommar väldigt oklara. Pratas ju nu om att åka ner till stugan och fira, men vi får se vad som händer och vart man hamnar. Vad ska ni göra i midsommar?
Ha en fortsatt fin kväll, kramisar

Likes

Comments

Godkväll, hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra och härlig lördag!
Min dag har faktiskt varit riktigt bra och relativt lugn. Började dagen med att kolla på min systers fotboll match, tyvärr blev det förlust men min syster blev målskytt så det var ju roligt. Sen när jag kom hem fixade jag mig iordning för att sedan åka upp till Grand med P. Där uppe gick vi någon timme eller så och sedan åkte vi hem för tacomys. Fick bli tacos idag istället när det inte blev det igår haha.
Nu ikväll har vi bara suttit ute på altanen och njutit av kvällssolen. Så underbart att kunna sitta ute på kvällarna utan att frysa.

Imorgon vankas det släktkalas hos min kusin, så det blir roligt att träffa släkten igen.

Nu ska jag fortsätta socialisera mig igen, kramisar

Likes

Comments

Nu ikväll tillbringade jag och familjen tid på en av våra favoritrestauranger här i Växjö för att "fira" in sommarlovet. Var så gott och så mysigt att bara få umgås med familjen.
Nu blir det fredagsmys framför tvn med lite gott tilltugg, kramisar

Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tag sen. Ett bra tag sen faktiskt. Anledningen till det? Jag vet faktiskt inte, har väl bara inte riktigt haft bloggen i tankarna och känt någon lust till att blogga. Men nu, ännu en gång ska jag ge mig på denna utmaningen. Jag har ju trots allt sommarlov nu, så varför inte försöka sig på detta.

Hoppas allt är bra med er iallafall, så hörs vi snart igen! Kramisar

Likes

Comments