Header

Godmorgon allihopa, hoppas allt är bra med er! Med mig är det bättre. Har knappt någon feber längre utan är bara väldigt förkyld, men det är på bättringsvägen. Skönt det!

Har inga planer för idag förutom att ligga i sängen och kolla serie precis som jag har gjort de senaste dagarna. Började kolla på en norsk serie igår som heter Skam. Tycker faktiskt den är riktigt bra, kanske inte den bästa men den är helt klart värd att se!

Hoppas ni får en bra fredag, kramisar

Likes

Comments

VELVET BAG

Hur snygga är inte dessa väskorna? Älskar dom. Man favorit som ner ser på bilden ovan är den gröna. En väska man lätt kan piffa upp en tråkig svart outfit med. Vill verkligen ha denna, så vi får se om jag klickar hem den inom en snar framtid. ​Ni hittar dom HÄR och HÄR!

Likes

Comments

Hallå på er, hoppas allt är bra! Med mig är det okej, det är bra om man bortser från att jag är sjuk. Det är lite segt att vara sjuk nu när det är höstlov och man vill hitta på saker, men men. Det är väl bättre att bli sjuk nu än när det är skola, så jag inte missar massa saker.

Har ju ekat lite tomt här på bloggen de senaste två månaderna ungefär. Har väl ingen direkt anledning till det, förutom att skolan har kommit före. Men nu har jag fått ny inspiration och är otroligt taggad på att börja blogga igen. Hoppas ni ser fram emot nya fräscha inlägg!

Vi hörs snart igen, kramisar

Likes

Comments

Autumn wanties

// Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån //

Asså åh, vill verkligen ha allt här ovan. Särskilt den plisserade kjolen som är såå snygg och perfekt nu till tidig höst innan det blir allt för kallt och de supersnygga sneakersen från Adidas. En röd bomberjacka hade heller inte suttit helt fel i garderoben. ​Vilket plagg ovan är er favorit?

Likes

Comments