Nu efter en lång resa på cirka 5 timmar är man riktigt trött och utmattad. Ullared har levererat och nu är jag cirka 2600kr fattigare... Men det är helt klart värt det, det har varit två underbara shoppingdagar på Gekås, Ullared och jag har handlat riktigt bra grejer. Jag handlade nästan bara grejer som jag verkligen behöver, till exempel träningsbyxor, klocka, lösögonfransar, schabrak och mycket mer! Så himla kul att handla upp mammas pengar, hihi. Nu hade jag tänkt att sätta på en serie och käka lite godis. Ha de bra! 💗

Likes

Comments

​Jag vet att min bronser var lite stark men när jag sminkade mig inomhus så syntes det inte alls, när jag väl kom ut så såg jag att det var lite mycket. 

Likes

Comments

Halloj! Just nu har jag sportlov och det är riktigt skönt, jag har inte mycket planerat detta lov och har inte fått jätte mycket gjort. Men jag har iaf ridit både måndag och tisdag. Båda dagarna red vi ut i skogen och det var effektivt med trav och mycket galopp. Riktigt skönt att min spärr för galopp rädslan börjar släppa igen. Det känns som en befrielse att galoppera ute i skogen, så himla skönt och mysigt. Igår var det dessutom jätte mycket snö och träden och granarna var jätte fina täckta av snö. Hästarna fick jobba riktigt hårt och lyfta på benen ordentligt! Förutom att rida har jag inte gjort så mycket på mitt lov, det är ju trots allt bara onsdag.

Men imorgon har jag något stort inplanerat jag ska nämligen till Gekås Ullared, och jag är riktigt taggad. Jag ska dit med Emma och hennes familj och vi ska bo på deras Motell över natten till fredag. Så just nu ser jag fram emot två underbara shopping dagar med min soul mate! Det kommer säkert bli som vanligt att vi går på sminkavdelningen i flera timmar, haha. Jag hade även tänkt att shoppa lite prylar till pollarna. Om ni vill att jag bloggar om vad jag köpt sedan får ni gärna kommentera det eller nåt. Isåfall tänker jag mig att jag lägger upp bilder på vad jag köpt och sedan pris på det också! Det kommer ju säkert bli ganska mycket grejer men kommentera gärna vad ni är intresserade av att se, till exempel smink, nagellack, inredning, hästgrejer osv.

Vi hörs, puss o kram! 💘

Likes

Comments

En fantastisk ridtur igår ut i skogen. Vi har inte vågat galoppera ute sen vi flyttade men igår kändes de bara helt rätt! Vi red ett effektivt och pulsgivande pass. Långa rundan med nästan bara trav och galopp. Hästarna tyckte att det var super skojigt.

Likes

Comments

Hej på er, idag är det alla hjärtans dag och själv ska jag tillbringa den först nu i skolan och sedan ikväll ska jag på bio. Jag ska se på 'Fifty Shades Darker' jag har sett ettan och den var bra, men det sägs att tvåan ska vara mycket bättre! Så jag är riktigt taggad inför ikväll. Hur tillbringar ni eran alla hjärtans dag? Eller ni kanske inte fira alls? Det här är mina tips till er om ni inte köpt något fint än eller om ni inte tänker hitta på något kul ikväll med er valentine.


INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG

1. | 2. | 3.

Likes

Comments

Jaa jag lever men nu var det en vecka sen jag bloggade jag har helt enkelt tagit det lugnt men samtidigt haft massor att göra. Den här veckan har gått väldigt fort och jag har varit väldigt väldigt trött varje dag när jag kommit hem ifrån skolan så jag har tillbringat min fritid till att kolla på film och serier. I helgen som var nyss så red jag både lördag och söndag. På söndagen så red jag och mamma till ridhuset. Hästarna var riktigt duktiga. Mamma klarade galoppombyten och jag galopperade för första gången på riktigt länge. Chippen är ganska snabb i sin galopp och han busar väldigt ofta när vi ska galoppera så därför har jag undervikt det. Men det gick super bra och det känns skönt. Idag har jag hemstudie dag. Jag har nästan aldrig lektioner i skolan på torsdagar. Jag är mest hemma, så jag ska börja jobba lite med mitt engelska projekt snart.

Vi hörs puss o kram

Likes

Comments

Halloj! Igår när jag satt på cafét så ringde doktorn med besked och allt såg bra ut inga brister eller något liknande men han förstod att jag inte mådde särskilt bra. Så för hjälp skrev han ut ''lyckopiller'' åt mig närmare bestämt Sertralin. Med dom ska jag få hjälp på traven för att sakta men säkert må bättre. Men med dom flesta pillerna mot depression så blir det oftast värre den första tiden man använder det och sedan kommer man över en ''tröskel'' och där efter då mår man sakta men säkert bättre. Jag är lite skeptisk med piller men har ätit dom nu i två dygn och känner biverkningar men ingen effekt. Effekten för att må bättre eller sämre kommer ju senare och inte efter bara två dygn. Men jag känner vissa biverkningar som huvudvärk, trötthet, illamående och mer stresskänsla än tidigare. Jag har fått svårare att sitta och vänta på saker eller att vänta på andra då kan jag inte sitta stilla utan hetsar upp mig. En till grej jag känner av är att saker i rummet rör sig till exempel rummet blir större och mindre eller att väggen flyttar sig i vågor. Jag vet dock inte om det beror på tabletterna men antagligen för jag har inte haft dessa besvär förut. Nu vet ni hur det ligger till jag ska försöka blogga som vanligt men jag antar att jag kommer få lite kraftigare ''up and downs'' nu, men jag kämpar vidare! Vi hörs

Puss💋


Likes

Comments

Idag efter skolan gick jag och Emma till ett café och fikade lite. Vi pratade ju såklart massa skit och dumheter också det hör ju lite till. ;)

Likes

Comments

Idag har jag äntligen varit och träffat en allmänläkare, senast i lördags så trodde jag inte att jag skulle behöva det och tänkte nästan ringa återbud. Men senast igår blev allt värre och jag fick en sån där attack. Blev först jätte arg och sedan jätte ledsen. Sedan på kvällen kom det igen jag bara bröt ihop när jag satt och kollade på youtube och när det var läggdags så kom synvillorna tillbaka igen. Jag är inte helt säker på om det är synvillor för det känns så verkligt och hotande. Men idag har jag äntligen varit hos doktorn och jag väntar på svar just nu som jag ska få denna vecka. Men som vanligt när jag är hos doktorn brukar dem ju inte hitta något fel utan min kropp bara döljer allt. Doktorn kände, klämde och lyssnade på mig. Han kollade in i mina öron och i min halls, han lyssnade sedan på mitt hjärta och mina lungor. Han klämde i magen och han klämde på körtlarna vid halsen. Allt var normalt, nu väntar jag på resultat på mitt blodprov som jag gav. Så får vi förhoppningsvis senare i veckan reda på vad det är som spökar med mig.

Kram på er

Likes

Comments