Header

Vardag, Matildas Utbytesår

Den här helgen har ju varit rätt så seg. Fredagen blev bra spenderad med härliga människor men både i går och idag har det blivit full on study mode. Men är inte det vad helgerna är till för?

Såhär är det att i min ansökan till EF så skrev jag att för några år sedan så mådde jag riktigt dåligt och gick då hos en psykolog. Det visade sig att det inte var det bästa att skriva då EF ringde några dagar senare och sa att antagningsteamet hade några frågor kring detta. Så jag pratade med henne om hur jag hade mått under denna tid och varför. Sedan sa hon att hon skulle prata med antagningsteamet och dem skulle avgöra ifall dem ville stämma av med min psykolog osv. Men i torsdags tror jag det var så ringde dem tillbaka och sa att det inte var något problem. Dem tyckte att det var bra att man söker hjälp så att man kan ta sig vidare. Det ända som jag skulle göra var att skriva ett brev där jag förklarar själv varför jag mådde dåligt och typ hur det påverkar mig idag och hur jag skulle hantera det i USA. Jag gick hela förra veckan och var såååå orolig och det var sååååå skönt när hon ringde och sa att det inte var några problem.

Annars är det ingenting som har hänt på USA fronten.

Idag ska jag alltså ta itag med det brevet och skicka in det till EF. Jag ska även jobba och skriva klart min motion till ungdomsparlamentet. Har också en engelska uppgift som ska göras. Det får bli en produktiv dag idag. Men det värsta är att jag sov bort halva dagen så har nu basa eftermiddagen kvar.

Have a good one!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Såhär stressad har jag inte varit på länge, eller vem ljuger jag för, var såhär stressad redan förra veckan men men.
Idag satte jag klockan på 6.00 och jag behövde inte gå upp förs en 6.30 så jag kunde ligga kvar i sängen ett tag. Men jag somnade om vilket mamma också hade gjort. Så mamma kom in och väckte mig 7.15. Min buss gick 7.26 så det blev stressigt redan då. Hann inte sminka mig eller äta frukost så jag hade min fuldag idag och fick dessutom köpa två bananer och en drickyoghurt till frukost. På eftermiddagen skulle vi även få tillbaka två prov. I matte och spanska. Bara tanken av det gjorde mig stressad men det gick bra. Jag fick B på matteprovet och starkt C på spanskan, där var jag dock 1 poäng ifrån B vilket var lite surt men jag är nöjd. Man kan bara göra sitt bästa ellerhur?
Jag slutade 15.40 idag sedan tar det 1 timme för mig att åka hem så var hemma ca 16.45. Min träning började 18.15 så jag hade 1,5 timme på mig och då skulle jag äta och byta om vilket är typ vad jag hinner på 1,5 timme. Ingen vila här inte dessutom var det inte den bästa träningen idag. Vi var iaf fler än 4 som förra gången.
Nu ska jag sooova för redan imorgon ska vi få tillbaka företagsekonomi provet plus att vi slutar klockan 1! Glömde jag säga att det är fredag imorgon!? ;)

Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Likes

Comments

Vardag

Förlåt för att jag inte har skrivit, ni ser redan nu har jag börjat slava med uppdateringen, ska verkligen försöka rycka upp mig.
Sen i måndags har jag gjort mitt första mål på tre månader, fått tillbaka både samhäll och privatjuridik prov som gick helt okej, juridiken gick bättre. I alla fall, tillbaka till fotbollsmatchen i måndags. Jag har ju som sagt inte spelat sedan i somras och det var så skönt med en comeback där jag dessutom gjorde mål. I tisdags hade jag sån himla träningsverk, det var helt sjukt. Har aldrig behövt anstränga mig så mycket för att lyfta benen upp för trappan. Men där ser man hur snabbt fysiken bara kan störta och gå utför. Tränade även i tisdags och jag är sjukt glad över att vara tillbaka. Jag kommer nu ihåg varför fotbollen är mitt liv.
Idag skrev jag även ett prov i företagsekonomi som jag hade pluggat rätt bra för men det slutade ändå med att jag satt på lunchrasten och läste igenom boken. Men jag tror ändå att det gick bra. Imorgon ska vi få tillbaka andra delen av vårt matteprov som vi skrev för 2 veckor sedan tror jag. Jag hoppas att det gick lika bra som det första.
Nu ska jag sova och imorgon kan vi säga att imorgon är det fredag! Ni får även med en OOTD :)))
Goodnight!

Likes

Comments

Vardag

Som jag skrev tidigare så var jag på landet i helgen och det är därför som jag inte har uppdaterat nu under helgen. Vi hade det jättemysigt och vi gick på promenader och bara mös. Det är få ställen där man kan koppla av så bra som där ute, mitt ute i ingenstans.
Vi kom hem i igår vid 3 och eftersom jag har varit ledig idag så har vi fått rätt många uppgifter så jag satte mig och pluggade. Sen blev det Grey's Anathomy för hela slanten. I morse vaknade jag vid 10 because ledig! Pappa köpte nutella i fredags så det blev nutella macka och ett glas mjölk till frukost. #fitspo hahah. Efter det blev det några fler avsnitt av Greys och sen kom verkligheten tillbaka. Jag var ju tvungen att jobba också så det blev två timmar av att leta upp mejladresser till kunder.
Ikväll ska jag spela min första match sedan Gothia i somras. Är rätt nervös för min kondis är usel just nu men det ska nog gå bra. Ska öva spanska frukter nu men här kommer några bilder från vår promenad i helgen. Hösten är ju ingen annat än helt underbar!
Talk to you soon!

Likes

Comments

Vardag

Nu sitter jag äntligen i bilen påväg till landet. Slutade vid 2 idag vilket var skönt och sen var det bara hem och packa för tre dagar på landet. Det ska bli så skönt!
Vi kom ut hit vid 7 och möttes av att stugan var 10 grader. Vi var snabbt in och tände en brasa och sen började mamma och pappa göra tacos. Jag har börjat lyssna på en serie på Storytel som heter "svart stjärna". Den är sjukt bra än så länge, det är 10 avsnitt och den handlar om ett flygplan som försvann och NASA och andra myndigheter försöker lista ut vad som hände med planet.
Jag ska försöka plugga så mycket som möjligt i helgen då jag har ekonomiprov på onsdag och en läxa i historia och spanska eftersom jag är ledig på måndag. Två av lärarna som jag har på måndag ät borta så vi övertalade vår lärare att få en uppgift istället.
Jag väntar fortfarande på ett samtal från EF med antagningsbeskedet men jag antar att det kommer ni i början av nästa vecka.

TGIF!

Likes

Comments

Vardag

SL är ju för jävla bra på att inte hålla tider. Imorse när jag skulle till skolan så börjar det med att bussen är ca 10 min försenad. När jag väl kom till pendeln så står det "försening i Spånga på grund av strömavbrott". När jag gick på tåget så tog det 15 minuter från Barkarby till Spånga, alltså en station. Det visar sig att då är bara ett spår öppet, så alla tåg måste vänta eftersom endast ett tåg kan passera åt gången... På tåget luktade det svett och rök plus att alla hade way to hö volym på musiken så det hördes i hela vagnen. Kan tänka mig att detta bara är början, tänk i vinter när det dessutom är snö och kallt. Det kommer bli kaos.

Ännu ett prov avklarat. Hade juridikprov imorse, det gick väl helt okej men tror inte det blir något topp betyg denna gång. Det handlade om hur lagar blir till, domstolar och olika straff och påföljder. Detta var mitt fjärde prov på två veckor.

Men men jag är inte bitter för ikväll är det träning igen, jippie! Hoppas bara det inte blir så kallt.

Have a good one!

Likes

Comments

Vardag

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ LIVET JUST NU!

Kom precis hem från träningen och det känns riktigt bra, jag var rädd att det inte alls skulle vara kul att komma tillbaka och träna men det var helt underbart att få lira lite igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog lite Grey's innan jag ska sova. Om ni inte har kollat den serien så rekommenderar jag den STARKT!

Goodnight peeps!

Likes

Comments

Vardag

Goooood eftermiddag! (Läs det med programledarröst)
Gårdagen slutade rätt bra, jag tror skolfotot blev helt okej och intervjun gick riktigt bra!
Idag har det varit en riktigt tråkig dag, det har inte hänt så mycket.
Idag ska jag spela fotboll för första gången på tre månader. För er som inte redan visste det så har jag spelat fotboll i 10 år men i somras så bestämde jag mig för att ta en paus på obestämd dit. Men nu dem sista veckorna så har jag bestämt mig för att börja spela igen. Jag hoppas att jag inte har tappat för mycket men det får vi väll se på träningen ikväll!
Have a good time!

Likes

Comments

Vardag

Den här dagen började INTE bra. Vi har skolfoto idag så jag skulle gå upp extra tidigt vid 5.30 för att hinna platta håret osv. Dock snoozade jag och vaknade halv 7 istället så det blev lite stressigt. När jag väl sen skulle platta håret så började jag med att bränna mig på örat. Sen hade jag så brottom att jag glömde mina hörlurar så jag satt hela vägen till skolan och stirrade rakt fram i tåget. Stelt. Hade även spanska prov som först lektion vilket sög men det gick förvånansvärt bra! 
Idag är det dags för min intervju med EF. Jag är jättenervös tänk om de av någon anledning väljer att inte anta mig till programmet. Tror att dem kan göra det i extrema fall om dem tycker att ens personlighet inte passar för ett utbytesår eller liknande. Men men det blir säkert jättebra.
Skriver mer efter mötet. Talk to you later!

Likes

Comments

Must have's

Jag har så länge velat köpa en liten finare väska men har inte hittat någon som inte har varit en svindyr märkesväska. Nu har jag hittat tre stycken som jag väljer emellan. Jag tycker alla tre är skitfina men vet inte vilken jag vill ha... Här är dem iaf.

See ya!

Likes

Comments