Måndag och sista veckan av jullovet har börjat. Idag har jag mest bara suttit på café. Träffade först upp Olivia som jag inte träffat på 3 månader för en kaffe och lite uppdatering av vad som sker i våra liv. Vi gick sedan på stan ett tag. Efter några timmar drog jag hem i kylan och la mig under täcket för att tina upp innan jag skulle bege mig mot stan igen för att möta upp Holly. Även vi satte oss på ett fik och pratade i någon timme. En fin dag! Imorgon ska jag luncha med några vänner sedan ska jag och min syster sätta oss ned för att uppdatera våra CV:n.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hängde med dessa jäntor på nyår. Vi började dagen med hotellfrukost och hade sedan lite mys hemma hos Emma. Det blev en lite för tidig morgon för mig så var väldigt trött redan vid middagstid.. Men jag bet ihop och energin kom tillbaka när vi drog ut till Stöcke där killarna var. Hade en väldigt trevlig kväll och kände att jag kanske hade lite onödigt låga förväntningar. Inget var speciellt uppstyrt utan det var mest avslappnat häng, ungefär som en perfekt förfest. Det blev dock en hyfsat tidig kväll, kom nog till sängs runt 02. En absolut godkänd kväll skulle jag säga.

Mådde väldigt bra igår, efter 9 timmars sömn kände jag knappt av att jag druckit kvällen innan, det mina damer och herrar var helt otroligt! Tror helt ärligt att jag aldrig mått bättre dagen efter fest. Gjorde dock inget vettigare än att se på gåsmamman hela dagen.

Likes

Comments

 Jag vill veta hur det känns att vara så beroende av en människa att det är omöjligt att tänka sig ett liv utan hen. Jag vill veta hur det känns att vara nöjd eller missnöjd med ett resultat på ett prov. Jag vill veta hur det känns att ha något att jobba mot som motiverar en. Jag vill veta hur det känns att känna.


Jag får PANIK. Varför känner jag ingenting? Kan inte säga om jag mår bra eller dåligt, allt är bara en gråzon.

Likes

Comments

När det är så mörkt ute som det är nu uppskattas de sällsynta solupp- och nedgångarna.

Likes

Comments

Det här med att skriva är svårt. Det är något jag uppskattar otroligt mycket, men det är svårt att hitta en balans. Jag vill skriva för min egen skull men samtidigt måste allt jag skriver vara perfekt. Jag vill vara fyndig och rolig, skriva om intressanta saker samtidigt som jag egentligen bara vill skriva av mig. Jag tror att det är av denna anledning som jag har svårt att fortsätta blogga/skriva när jag börjat. För min egen skull ska jag nu försöka ta tag i det här då jag vet att jag älskar att titta tillbaka och läsa igenom gamla inlägg.

Nu ska jag krypa till sängs och förhoppningsvis sova som en gudinna, för att imorgon vakna upp glad och pigg (detta kommer aldrig hända, men vi kan låtsas).

Likes

Comments

Gammlia julmarknad. Det var fint, men fyFAN vad kallt.

Idag har jag varit i skolan och tränat. Lunchade med mamma på Iksu och pluggade massa matte. Har inte riktigt kunna få in några riktiga rutiner än trots att vi snart gått en hel termin så resultaten i skolan är inte på topp. har så svårt att ta tag i saker när jag har så pass mycket fritid som jag har. Går i skolan ca 15 timmar i veckan och ser serier eller jobbar resterande tid. I helgen var jag dock ledig, på fredagen packade vi örngott och gjorde fina små paket inför Gammlia julmarknad, på lördagen var jag förbi julmarknaden två svängar, sen på kvällen var jag först hos Fanny för vin-/spelkväll med tapas, det var löjligt gott och jag åt mer än nödvändigt. Senare på kvällen åkte jag till Jocke där Julia, Malin, David och Linnea hängde, vi satt bara och snackade i någon timme eller så. Jag var rätt glad efter en flaska vin. Hade i alla fall en väldigt trevlig dag. Söndagen var inte lika trevlig, låg i soffan 70% av dagen och satt och räknade matte resterande 30. Jag fick i alla fall vila upp mig inför denna helvetesvecka.

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw