Inlägget skrev jag efter brännbollsyran i början på Juni men som jag aldrig publicerade, så här kommer det!

Fredagmorgon åkte Emma, Johan och jag med båten över till Umeå.

Iår agerade Fanny, Emma och jag som hejarklack. Hade inte köpt spelpass eller festivalpass för att spara pengar. Men det var jättekul endå, och tur med vädret hade vi också! vilken feeelis. När det hade spelat alla matcher (som slutade med stora förluster haha) åkte vi med taxi till en gårdsfest (?) och sen till den kända bränntisfesten haha, det var sjukt mycket folk och de hade en DJ som spelade där hela natten. Eftersom Fanny bor i Umeå så sovde vi hos henne.

På lördagen slöade vi hela dagen, vid 16-tiden åkte vi till Robin på förfest, stannade där väldigt länge men på natten var vi till festivalområdet och sen via Bränntisfesten.

Tog nästan inga bilder på lördagen men här är 2 iaf, det var så himla fint när vi gick till festivalområdet.

Söndagen packade de flesta och åkte hem men jag stannade där till Onsdag för att umgås med Fanny.

Likes

Comments

Idag kom jag att tänka på hur bra mina armar har blivit, så var tvungen att titta på gamla bilder i början av kortison avvänjningen. Här under är två bilder som jag tog ganska tidigt under TSW.

Tadaa! dom här bilderna knäppte jag idag. Slutade med kortison 3.10.2015, det är nog en av de bästa besluten jag tagit fast det var ett rent helvete att gå igenom. 

Likes

Comments

Tänkte visa några evenemang/resor jag ser fram emot nu.

Först ut, pampasveckan och pampas nationaldag!
16 dagar kvar till pampasnationaldag

I april åker vi hela familjen till Levi!
33 dagar kvar

Brännbollsyran i Umeå. Var på brännbollsyran ifjol och vi hade jättekul så hoppas vi får ihop ett lag iår också.


Ellie Goulding ska besöka Provinssi i sommar, såå det kanske blir en trip till Seinäjoki i Sommar.


Båtluffa i Grekland!!
131 dagar kvar

Ser också fram emot alla danser i sommar, främst Åminnes evenemang eftersom paviljongen och resturangen kommer att vara nyrenoverad. Klacken Party skulle också vara kul eftersom Freddy Kalas ska dit (var sån feelis på Glöggrundan). Åh sommar vad jag längtar 😍

Likes

Comments

I Tisdags var jag på en promenad på isen med Sofia, vädret var amazing. På kvällen kom Malin och Sofia till mig på tekväll.


I Torsdags var det Halarkalas. Fanny, Dennis och Sofia kom till mig på förfest sen gick vi ganska tidigt till Leipis. Alltså jag hade så himla kul! Fick också biljetter till Pampas, tagga 🙌

Idag och imorgon står tentläsning på schemat.

Likes

Comments

Åhh i sommar kommer Sara, Emma och jag att åka till Grekland och båtluffa!! är så himla taggad, har velat göra det här så länge.

Vi har bokat flyg helsingfors-aten, aten-santorini, så resan börjar vid Santorini och vi har planerat att besöka 4 öar på 2 veckor. Santorini-Ios-Paros-Mykonos och sen från Mykonos åker vi med en färja tillbaka till Aten.


*Smiley-med-hjärtögon* 

Likes

Comments

Nu har jag skaffat en ny blogg i hopp om att börja blogga lite mera. Än så länge tycker jag riktigt bra om nouw.com och har sett att det är många som har bytt hit.

Idag är jag ledig från skolan men försöker få bort några skoluppgifter. Imorgon har vi föreläsning på förmiddagen sen på kvällen är det halarkalas vid leipis, skoj!

Likes

Comments