Hej finisar!
Idag är de fredag! Äntligen denna veckan har vart upp o ner för mig typ. Jätte många lärare har varit sjuka denna veckan så vi har inte haft många lektioner där vi skulle haha
Men nu är det helg!
Idag har jag vart i skolan och sen fikade jag med en kompis på ett cafe som ligger ganska nära vår skola. När jag kom hem så sågs jag med min allra bästa kompis. Nu är jag hemma och måste plugga men tror jag ska måla lite istället haha♡

Bilden är inte från idag utan för nån veckansen när jag passade min gudmors hund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! Idag är det No Hate Day!
Kort sammanfattning av meningen av denna dagen. No hate day som den då kallas menas med att uppmana folk att angagera sig i att försöka stoppa näthat och nätmobbning.
Många barn och ungdomar får mycke hat på nätet som på sociala medier. Genom att uppmana folk att det finns en sån här dag, hjälper det också till att kanske tänka efter om man själv har sett eller fått näthat. En stor del av personer som är ute på nätet har någongång fått näthat och de är ganska vanligt att få det. Dett är något många tycker måste få ett stop.
Jag tycker inte att det är okej att skriva hat på nätet till varandra. Jag tror att många tycket det är enklare att skriva hat än att säga det face to face. Jag har fått näthat och har bråkat me många vänner på nätet för att dom inte vågar säga vad dom tycker face to face.
Våga säga face to face de blir bara jobbigare för den utsatte att få det på nätet. Våga säga till rn vuxen, även om man inte tror de så kan alla göra lite lite skillnad.
Detta är inte ett så vanligt ämne att prata om och jag tycker man pratar för lite om de. Många vet inte ens att denna dagrns finns.
Hoppas alla har haft en jätte bra dag och kanske gjort lite lite skillnad! ♡

Likes

Comments

Hejsan!
Morgonen starade jag med en promenad i skogen ( träffade inte på några djur denna gången) hehe
På förmiddagen träffade jag en kompis hemma hos mig, de var jätte mysigt. Sen på eftermiddagen åkte jag till ishallen och tränade.
Nu har jag kommit hem och ätit. Och nu sitter jag i sängen, skriver detta och tänkte redigera lite.
Hoppas ni haft en jätte bra dag! <33

Likes

Comments

Hei finisar! ♁♔

Imorse åt jag en helt okej frukost av havre
yogurt med någon chrunch. Idag har jag
varit i skolan och vi hade elevenaval. Så jag
har pratat engelska hela dagen. Inte jätte
roligt direkt för jag är inget fan av engelska haha

På eftermiddagen åkte jag och min familj till
ullared och nu när jag skriver detta sitter jag
i bilen påväg hem.

Hoppas ni har haft en jätte bra dag! Hejdå!

Likes

Comments

Hei finisar!
Idag blev de en bild från imorse när jag stod o frös i mitt rum haha Nu är jag i skolan och har precis avklarat två prov och de gick nog helt okej liksom. Efter skolan ska jag äntligen träna. Har inte tränat på mer än en vecka pågrund av förkylning men nu är jag äntligen bättre. Längtar till skolan slutar verkligen hehe. Men de är bara att vänta. Efter träningen tänker jag att jag ska gå ut i skogen och ta några bilder här till bloggen.
Hoppas ni har en jätte bra dag! ♡

Likes

Comments

Hei finisar!
Idag har jag inte jätte många planer för dagen. Nu är jag i skolan och har rast. De är mycke repition inför alla proven denna veckan. Efter skolan ska jag träffa en kompis på stan och ta en fika tror jag. Håller tummarna för jag kan börja träna igen denna veckan efter att ha hostat mycke. Min helg har varit helt okej mycket rensa och slänga men ganska rolig ändå.
Hur har eran helg varit?
Hejdå;) ♡

Likes

Comments

Hei finisar! Detta är mitt första inlägg. Här är lite info om mig hihi

Jag åker konståkning och gillar utmaningar. Jag gillar att skriva och tycker de är jätte roligt att ta bilder och redigera. Skogen är mitt favorit ställe om jag tänker efter. Går ofta promenader själv i skogen för jag gillar inte att gå med andra riktigt. Men går oftast där jag hittar och kan alla stigar.

Hoppas ni gillade mitt första inlägg! Kmt gärna vad du tyckte och följ gärna mig. ♡

Likes

Comments