Hej igen.. Ja jag skulle inte vilja säga att mitt förra försök till comeback inte var något lyckat försök, vilket gör mig både trött och besviken på mig själv. Kanske borde jag inte försöka igen men jag har väldigt svårt att ge upp när det gäller vissa saker haha...

Jag har iallafall på den senaste tiden mått väldigt upp och ner vilket i största drag beror på att min vardag ser väldigt enformig ut, tyvärr. Jag jobbar 07.00 till 17.00 mån-fre och ledig varannan fredag. Vilket gör att jag inte har så mycket energi vilket leder till att jag inte orkar med så mycket när jag kommer hem på vardagarna. Men för att vända på mitt lite gråa liv just nu försöker jag verkligen träffa mina vänner så mycket som möjligt på helgerna osv. En sak som är väldigt viktigt när man inte har så mycket variation i sin vardag är att sätta upp mål, Mål som går att räkna ner till, såsom resor eller att belöna sig med olika materiella saker när man har tjänat ihop tillräckligt. Min största nedräkning är förstås när jag äntligen ska få träffa min pojkvän igen efter nästan fyra månader ifrån varandra, vilket är i November!! Kommer verkligen kännas så välbehövligt att få komma iväg lite då jag nästan inte alls har haft någon semester i år utan börja nästan direkt jobba efter studenten..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Känns konstigt att säga det men jag har verkligen varit så sugen på att börja blogga igen och kunna utrycka mig själv i text då jag de senaste börjat få en del egen tid och tröttnat på att bara sitta inne på allt jag tänker och känner. Kände därför att börja blogga igen vilket ska efterlikna en slags dagbok där jag kan skriva av mig om vad som.

Mycket har verkligen hänt de senaste, på både gott och ont. Allt är så nytt efter att ha tagit studenten! Känns som om man från en natt blev utskickad till ¨vuxenlivet.¨ Som studenten är man nu tvungen att göra ett val vad man nu vill göra med sitt liv. Det är nu dom stora valen ska göras och jag känner att jag fortfarande sitter på samma ruta och inte vet riktigt vad jag vill göra, men jag vet att jag inte är ensam. Jag är dock glad över att jag har ett jobb som gör att jag har något att göra på vardagarna och som även ger mig rutiner, vilket känns jättebra.

Jag har även en pojkvän som är en stor del utav mitt liv men som dock bor på andra sidan Atlanten ett halvår framöver. Jag kan berätta att jag hatar distans, ingen vill leva med sin partner flera mil ifrån en. Jag skulle vilja träffa min pojkvän varje dag, slippa somna ensam varje natt. Albin är verkligen som min bästavän, finns ingen bättre känsla än att ha en så bra relation med sin pojkvän att det till och med känns som din bästavän.

Ser framemot att få dela med mig utav mitt liv här på bloggen. Natti!

Likes

Comments

Nu inför sommaren vill jag införskaffa mig endel nya klackskor och dessa fastnade jag för lite extra mycket när jag kollade igenom Nelly.com, Som ni ser är det ingen speciell färg eller form jag är ute efter i sommar utan jag tycker det är snyggt med både svarta och färgglada klackskor beroende på vad man har för kläder till. Det samma gäller även med längden och klacken, jag har väldigt få klackskor med smal klack och det är dags att skaffa några enligt mig eftersom det även är väldigt trendigt att ha det även om det gäller lite högre stövlar eller låga festskor.

Likes

Comments

​När det kommer till favoritställen att käka på är det självklart Vapiano, framförallt deras pasta, så gott!! Dock är stället så populärt så det brukar vara proppfullt med folk på restaurangen så det kan ta lite tid att få sin mat, men enligt mig är det värt att vänta lite för maten är verkligen så god. Jag rekommenderar verkligen detta stället om ni inte redan har vart där! 

Likes

Comments

Precis innan sommarlovet förra året åkte jag och min familj till Spanien, och en dag besökte vi staden Marbella som jag blev helt kär i. Fullt med fina bilar och bra affärer intill hamnen. Verkligen en drömstad enligt mig. Om ni har vägarna förbi dra dit och checka stället, helt otroligt!

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med en lite bättre frukost. Frukosten bestod av amerikanska pannkakor som jag tycker är gudomligt gott! Receptet hittar du här

Likes

Comments

Dior har designat solglassögonen ¨So real¨ som kom ut 2015, och som blev en riktig favorit hos kändisarna blixtsnabbt. Och jag kan inget annat säga än att jag verkligen skulle kunna dö för dessa perfekta solglasögon. Tycker verkligen dom är as balla och som jag gärna hade velat bära när våren kommer. Solglasögonen kostar från början 4188 kr men om ni klickar in här får ni istället bara betala 3288 kr.

Likes

Comments

Honeylove (Matte) / Faux (Satin) / Velvet Teddy (Matte)

När jag och Evelina var i London förra året införskaffade jag mig tre Mac lipsticks, och dom är verkligen värda varenda krona! Jag har Honeylove, Faux och Velvet Teddy där två av tre är matta i finishen och en av dom från satin serien. Jag älskar verkligen alla tre lika mycket och kommer självfallet beställa hem fler. Skulle verkligen tipsa om att köpa en nyans mörkare läppenna än ditt läppstift för att få en extra snygg effekt.

Likes

Comments

Hur balla är inte dessa?? Finns att beställa hem här för bara 999 kr paret. Verkligen ett must have enligt mig.

Likes

Comments

Efter en lång dag på jonnit har jag varit barnvakt åt min lillkusin, vi har bara tagit det lugnt och myst. Jag fixade även lite mat åt oss och nu ska hon även sova hos oss. Godnatt <3

Likes

Comments