Nu inför sommaren vill jag införskaffa mig endel nya klackskor och dessa fastnade jag för lite extra mycket när jag kollade igenom Nelly.com, Som ni ser är det ingen speciell färg eller form jag är ute efter i sommar utan jag tycker det är snyggt med både svarta och färgglada klackskor beroende på vad man har för kläder till. Det samma gäller även med längden och klacken, jag har väldigt få klackskor med smal klack och det är dags att skaffa några enligt mig eftersom det även är väldigt trendigt att ha det även om det gäller lite högre stövlar eller låga festskor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​När det kommer till favoritställen att käka på är det självklart Vapiano, framförallt deras pasta, så gott!! Dock är stället så populärt så det brukar vara proppfullt med folk på restaurangen så det kan ta lite tid att få sin mat, men enligt mig är det värt att vänta lite för maten är verkligen så god. Jag rekommenderar verkligen detta stället om ni inte redan har vart där! 

Likes

Comments

Precis innan sommarlovet förra året åkte jag och min familj till Spanien, och en dag besökte vi staden Marbella som jag blev helt kär i. Fullt med fina bilar och bra affärer intill hamnen. Verkligen en drömstad enligt mig. Om ni har vägarna förbi dra dit och checka stället, helt otroligt!

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med en lite bättre frukost. Frukosten bestod av amerikanska pannkakor som jag tycker är gudomligt gott! Receptet hittar du här

Likes

Comments

Dior har designat solglassögonen ¨So real¨ som kom ut 2015, och som blev en riktig favorit hos kändisarna blixtsnabbt. Och jag kan inget annat säga än att jag verkligen skulle kunna dö för dessa perfekta solglasögon. Tycker verkligen dom är as balla och som jag gärna hade velat bära när våren kommer. Solglasögonen kostar från början 4188 kr men om ni klickar in här får ni istället bara betala 3288 kr.

Likes

Comments

Honeylove (Matte) / Faux (Satin) / Velvet Teddy (Matte)

När jag och Evelina var i London förra året införskaffade jag mig tre Mac lipsticks, och dom är verkligen värda varenda krona! Jag har Honeylove, Faux och Velvet Teddy där två av tre är matta i finishen och en av dom från satin serien. Jag älskar verkligen alla tre lika mycket och kommer självfallet beställa hem fler. Skulle verkligen tipsa om att köpa en nyans mörkare läppenna än ditt läppstift för att få en extra snygg effekt.

Likes

Comments

Hur balla är inte dessa?? Finns att beställa hem här för bara 999 kr paret. Verkligen ett must have enligt mig.

Likes

Comments

Efter en lång dag på jonnit har jag varit barnvakt åt min lillkusin, vi har bara tagit det lugnt och myst. Jag fixade även lite mat åt oss och nu ska hon även sova hos oss. Godnatt <3

Likes

Comments

​Igår var jag hos min chef tillsammans med mina jobbkollegor och käkade väldigt god mat. Verkligen lyckad kväll!! 

Likes

Comments

Triangl har verkligen kommit ut med så snygga bikinis inför 2016! Dessa föll jag för direkt, inte bara på grund av deras snygga design utan även för färgen! Tänk bara att ha den himmelsblåa bikinin på en strand vid klarblått hav!! Eller varför inte den gula som får dig att se extra brun ut när du bär! Dessa bikinis skulle jag verkligen tipsa om, kika även in på deras hemsida för fler grymt snygga bikinis!

Likes

Comments