Har precis kommit efter att ha varit med tre kompisar från 13:30.Vi gjorde allt möjligt snackade, hjälpte varandra med frågor till intervjun, gick ut och träffade en tjej från våran klass. Hela kvällen slutade med två spruckna mobiler (därav min mobil), 15 st redbullburkar, en trasig skoldator. Ja det blev ändå en lyckad kväll nu ska jag bara värma lite mat till mig då min familj redan ätit sen ska jag duscha och efter det lär jag städa lite och sedan sova. D jag har somnat 02:30 i två veckor så ska jag försöka somna lite tidigare ikväll få se om det går... Men har märkt att det är ohållbart att somna 02:30 och vakna 05:30 det kanske funkade i 6:an när jag somnade på skolbänken men nej inte nu när jag går i 8:an på en skola med motiverade elever och lärare om bryr sig. 

// Matilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

DEt var en riktigt kort dag i skolan slutade redan vid 11:00 vi får igen en massa tid nu vi ska få 7 h komp och nu har vi fått 4 så det blir 3 h komp på fredag (JAAA). Efter skolan hände inte mycket träffade några kompisar från 9:an på en cigg och snackade bara om allt och inget i 30 min. Kom precis hem och ska sätta mig ner och förbereda lite inför prao-veckan som är veckan efter lovet. Vill inte lugga en massa på lovet så tänker att det är lika bra att göra det nu. På lovet ska vi även ta en liten spontanare till London vi åker på ons nästa vecka och kommer hem på lör, resan bokade för nån dag sedan och fick reda på det precis. Annars har jag inga planer för lovet men ta det lugnt och kolla på serier blir ett måste. Ska ni göra något speciellt på lovet? Eller blir det bara att ta det lugnt, kommentera. 


Likes

Comments

Mitt humör är inte riktigt på topp just nu men vet ni vad? Det är okej att ha så ibland. Dagen var iaf bra även om humöret inte är på topp, träffade några kompisar från min gamla klass efter skolan. Vi satt på vapiano i ett par timmar och drog sen till Danderyd för att träffa några kompisar från 6:an, riktigt kul att träffa dem igen då jag knappt träfat dem sen början utav 7:an... Måste verkligen göras om. Har inga planer för veckan men lär gå på en fest på fre och veckan efter är det höstlov riktigt jävla välbehövligt. Skolan dödar mig med läxor, prov och inlämningar. Veckan efter lovet kommer till min lyckan bli chill då vi har prao men... Ja det finns ett men jag måste skriva dagbok (???), göra ett bildrepotage, skriva om arbetsplatsen samt att jag måste intervjua en anställt och har ingen aning om vilka frågor jag ska ställa, vill inte fråga vanliga frågor såsom "Vad är det roligaste" osv... Men men vi får se det blir säkert bra i slutändan. 

Förlåt för att bloggen legat nere i några dagar men har som sagt inte vart på topp och har då proriterat andra saker, men hoppas ni fattar så hör vi antagligen imorrn med mer ett ett inlägg.

// Matilda

Likes

Comments

Hela 6:an var ett väldigt konstigt år det var då pappa blev sjuk, jag fick mina vänner som fick mig att göra saker. Har man 290 i merit "ska" man inte röka, då mår man bra. Att leva med ett självskadebeteende blir skolan svårt MEN det är inte omöjligt, det ända man hör om skolan och självskadebeteende är att det är omöjligt att gå i skolan med ett självskadebeteende. Jag vet egentligen inte till 100% hur jag klarade det men jag pluggade och fick bra betyg för att ingen skulle märka att något var fel. För jag visste att något var fel och jag fattade att det var ett självskadebeteende jag hade.

Självskadebeteende behöver Inter bara vara att man skär sig precis som det låter "självskadebeteende" så gör man något mot sig själv som inte är bra. Det behöver inte vara att mamma skär sig utan det kan vara att man röker, skickar bilder osv... självskadebeteende är någonting som det pratas om alldeles för lite, det är inget att skämmas över och vi borde kunna prata om det mer.

Ja, jag har ärr på min kropp, ja jag luktar rök ibland, ja jag har mått sämst MEN jag mår bättre nu än vad jag gjorde för två år sen.

Likes

Comments

Förlåt för frånvaron

Likes

Comments

​Strunta i vad andra säger ha på dig vilka kläder du vill, raka av ditt långa hår om du vill, ha inte märkeskläder som dem andra har om du inte trivs i det, det viktigaste är att du är dig själv.

Jag vet att det kan vara svårt att inte bry sig om vad andra tycker men jag har haft rosa, lila och blått hår vilket jag gillade då men trivs mycket bättre i mitt kalla blonda hår som jag har nu. Men det jag vill komma fram till är att det kan vara kul att inte se ut som alla andra färgen går ändå ur efter ett tag. När jag först färgade mitt hår rosa tänkte jag väldigt mycket på vad andra skulle säga och tycka men än sen vad dem tycker jag trivdes sjukt bra i mitt rosa hår likaså som jag gjorde i mitt lila och mitt blåa hår. 

DU är fin precis som du är, DU får ha på dig vad du vill, ha på dig det du trivs i och du kommer faktiskt må bättre om du ar på dig kläder som du trivs i. T.ex. mjukisbyxor är inte min grej kan gå runt i det hemma men värkligen inte skolan jag vill ha mina jeans och min skjorta men jag har flera kompisar som går runt i mjukisbyxor i skolan och jag tycker att dem kan vara skit snygga i det men jag nej nej nej jag trivs verkligen inte i det. 

Kanske inte blev så mycket morgon pepp men ska bli bättre på det här så kommer det komma grymma morgon pepps inlägg i framtiden.

KOm ihåg att du är fantastisk.

// Matilda

Likes

Comments

​Känner mig väldigt produktiv då jag blev klar med i stort sätt alla uppgifter som jag hade. Jag han även med ett litet träningspass och duscha även om vi åt mat i ca 1h min lillasyster ska berätta hela sin dag i detalj men men pratade nog mer än henne när jag var mindre. Nu ska jag bara tända lite ljus och börja kolla på den första harry potter filmen innan jag hade tänkt sova. Ska inte kolla hela filmen men 45 min då jag ville somna i hyffsat i tid då jag vart så sjukt trött idag. Imorrn har jag inget speciellt bestämt men har dans och jag hinner inte hem till ekerö så tänker att jag sover en natt till hos pappa det blir mys. Ska bli skönt att komma hem till mamma sen då det bara blir hon och jag tills fre då min syrra är hos pappa och min mammas man är borta på affärsresa. 

Blev ett inlägg med väldigt många ointressanta detaljer men kände att jag behövde fylla ut inlägget då inget har hänt idag.

// Matilda

Likes

Comments

​Idag har det vart en riktig pugg dag och fick även en till NO uppgift i skolan så den behövdes göras... Känner att jag drunknar i läxor just nu men satsar på 300 i meritpoäng och det kommer inte va lätt med F i idrott. Skriver i stort sätt bara när det går bra för mig men i idrott går det verkligen skit klarade inte orienteringen eller okej ingen i klassen gjorde det... Men har jag tur och presterar i alla andra moment inom idrotten så kan jag få E så det är bra iaf men att sänka sig från D till F puuuh.

// Matilda

Likes

Comments

Dagens outfit: Svarta byxor (Tiger of Sweden) och vit långärmad tröja (Benetton)

Dagens mående: Sådär, lite förkyld men också väldigt trött.

Dagens favoritlåt: Love Yuh bad - Popcaan

Dagens sminkning: Brow definer (Anastasia), Brow pow (The balm), mineral foundation (bare minerals), Countor och highlighter (the balm) och mascara från The body shop.

Dagens frisyr: Utbakad fläta. Tack bästa lillesyster kan fan knappt göra en vanlig fläta på någon.

Dagens bästa: Ska måla naglarna (höjden på mitt liv)


Dagens måste: Städa, plugga spanska och massa annat läs http://nouw.com/matildalindh/mandag-imorrn-27264366 


Tänkte att det ska komma upp ett liknade inlägg varje morgon mån-fre, skulle det va kul?? Kommentera och så får ni ha en underbar dag.

// Matilda


Likes

Comments

​Puuuuh två timmars plugg med spanska och jag är inte klar... Ska plugga i en timme till sen packa skolväskan och tänka ut en outfit till skolan imorrn. Har ändå ganska chill schema imorrn börjar 10:00  p.g.a inställd lektion (yaaas) blir en sovmorgon till 07:30-08:00 något som jag tror att dem flesta behöver på en måndag. Eftersom att vi börjar så sent så lär det komma upp ett inlägg om någonting vet inte riktigt än ska försöka planera ett ikväll som kan komma upp imorrn runt 08:30, kanske blir det bara dagens planer osv... Ni får se imorrn helt enkelt. Kommentera gärna förslag på inlägg på inlägg kanske en Q&A eller vad vill ni ha??? Kommentera!!

// Matilda

Likes

Comments

Nouw Magazine