View tracker

Kände mig redan igår lite hängig och små sjuk men när jag vaknade idag blev det hela mycket värre. Ont i huvudet, hosta, förkyld och feber. Vill verkligen inte vara sjuk får egentligen bara ren ångest när jag inte är i skolan och så ser jag hur jag får massa mail om uppgifter som jag fattar 0 utav för att jag ej vart i skolan, åååh. Får se om det blir någon skola för mig imorrn men ska försöka iallafall annars får mamma eller pappa åka till skolan och hämta några skolböcker så jag kan göra några uppgifter hemma då jag inte vet hur länga jag kommer vara sjuk, men vill komma tillbaka till skolan så fort som möjligt. Får tänka lite positivt har bara legat i sängen kollat serier, youtube och ätit godis idag helt okej ändå, hehe. Gjorde några mattetal men det måste jag göra varje dag för att ligga i fas vi lär oss i stort sätt nya saker varje ma-lektion. Nu ska jag göra lite mat till mig själv pappa kommer inte hem på ett bra dag då han jobbade i Eskilstuna idag och passar på att äta middag med min syrra och hennes familj idag. Min lillasyster är hos mamma den här veckan så det är bara jag och pappa vilket jag tycker är mysigt, men uppskattar att vara själv ibland. Är klockan redan 19:25??? trodde påriktigt att klockan var runt 17:00 jaja, blir mat nu och resten utav kvällen kommer bestå utav serie tittande. Puss på er och hoppas ni haft en bra Onsdag.

// Matilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

En ganska lång oförberedd paus har det blivit från bloggen. Har bara inte haft någon inspiration till att blogga, skolan har tagit över. Men nu ska jag ta tag i det här med bloggandet igen och inlägg ska det bli minst ett par per dag, men såklart så ska jag försöka få mer. Det blev en ganska kort dag i skolan idag då vi slutade redan vid 12:00 pga inställda lektioner. Låter skönt för vissa men att ha inställda lektioner innebär egentligen bara mer plugg hemma men då jag koncentrerar mig bättre hemma så klagar jag inte på det. Har inte hänt så mycket idag men direkt efter skolan så kom pappa och hämtade mig då han precis kommit hem från en affärsresa i LA. Ska sova hos pappa till lördag men på fredag bär det av till min syster i Eskilstuna. Ska iallafall bli skit mysigt att träffa syskon och systerbarn efter en lång frånvaro då det vart väldigt mycket i skolan samt att min pappa jobbat väldigt mycket så har inte haft tid att åka dit, vilket jag personligen tycker är väldigt synd. Har ni något planerat inför helgen? Vet att det bara är Tisdag men kan väl vara bra att redan ha planerat inför helgen?

// Matilda

Likes

Comments

View tracker

Vet att bloggningen inte legat på topp men under lovet som så fokuserade jag bara på att ta det lugnt vara med vänner och självklart shoppa i London. Mer om min resa till London kommer komma i ett kommande inlägg. Inget har hänt under lovet en halloween fest på mån som jag faktiskt hade. Nej men ska nog föröka få lite sömn nu ville mest bara uppdatera o säga att jag lever eller nåt.

btw fyllde år idag eller igår (8 November) grattis till mig, byeee.

// Matilda

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen som var igår, det blev bara ett inlägg men men så kan det bli ibland. Nu är det bara tre timmar kvar utav den här dagen och sen blir det en kort dag imorrn (fredag) och efter det har jag höstlov eller läslov som det kallas. Påriktigt tror människor att bara för att man byter namn på ett lov som är i en vecka så kommer det öka barn och ungdomars läslust??? Nej det tror jag inte ett skit på, säger ändå fortfarande höstlov. Efter skolan idag ska jag inte hem direkt utan jag ska först till dagiset där jag ska praoa och prata lite om vad som händer veckan efter lovet (v.45) och efter det ska jag till gymmet så lär komma hem ganska sent och man vet aldrig träffar i stort sätt alltid kompisar vid busshållsplatsen som jag brukar vara med hehe...

// Matilda

Likes

Comments

Hej, sitter just nu på en MA- lektion och då jag är klar med ALLT och en hel mattebok före alla andra. Så jag sitter bara här och får göra lite vad jag vill. Perfekt tillfälle att skriva ett blogginlägg då jag faktiskt inte hade tid till att skriva ett inlägg imorse. Skriver inte bara detta inlägg just nu utan jag lyssnar på "rättegångspodden, Dubbelmördaren del 1" det är verkligen en favoritpodd. Jag är inte så mycket för vanliga poddar men "P3 dokumentär", "mordpodden" och "rättegåndpodden" är några favoriter. Gillar ni podddar? och isåfall vilka är era favoriter?

Går heldag i skolan idag och imorrn men sen på fre så går jag bara till 12:00 sjukt skönt och en perfekt start på lovet. På fredag lär jag gå på en fest och sen på ons bär det av till London för SHOPPIIIIING!!!!!

// Matilda

Likes

Comments

Har precis kommit efter att ha varit med tre kompisar från 13:30.Vi gjorde allt möjligt snackade, hjälpte varandra med frågor till intervjun, gick ut och träffade en tjej från våran klass. Hela kvällen slutade med två spruckna mobiler (därav min mobil), 15 st redbullburkar, en trasig skoldator. Ja det blev ändå en lyckad kväll nu ska jag bara värma lite mat till mig då min familj redan ätit sen ska jag duscha och efter det lär jag städa lite och sedan sova. D jag har somnat 02:30 i två veckor så ska jag försöka somna lite tidigare ikväll få se om det går... Men har märkt att det är ohållbart att somna 02:30 och vakna 05:30 det kanske funkade i 6:an när jag somnade på skolbänken men nej inte nu när jag går i 8:an på en skola med motiverade elever och lärare om bryr sig. 

// Matilda

Likes

Comments

DEt var en riktigt kort dag i skolan slutade redan vid 11:00 vi får igen en massa tid nu vi ska få 7 h komp och nu har vi fått 4 så det blir 3 h komp på fredag (JAAA). Efter skolan hände inte mycket träffade några kompisar från 9:an på en cigg och snackade bara om allt och inget i 30 min. Kom precis hem och ska sätta mig ner och förbereda lite inför prao-veckan som är veckan efter lovet. Vill inte lugga en massa på lovet så tänker att det är lika bra att göra det nu. På lovet ska vi även ta en liten spontanare till London vi åker på ons nästa vecka och kommer hem på lör, resan bokade för nån dag sedan och fick reda på det precis. Annars har jag inga planer för lovet men ta det lugnt och kolla på serier blir ett måste. Ska ni göra något speciellt på lovet? Eller blir det bara att ta det lugnt, kommentera. 


Likes

Comments

Mitt humör är inte riktigt på topp just nu men vet ni vad? Det är okej att ha så ibland. Dagen var iaf bra även om humöret inte är på topp, träffade några kompisar från min gamla klass efter skolan. Vi satt på vapiano i ett par timmar och drog sen till Danderyd för att träffa några kompisar från 6:an, riktigt kul att träffa dem igen då jag knappt träfat dem sen början utav 7:an... Måste verkligen göras om. Har inga planer för veckan men lär gå på en fest på fre och veckan efter är det höstlov riktigt jävla välbehövligt. Skolan dödar mig med läxor, prov och inlämningar. Veckan efter lovet kommer till min lyckan bli chill då vi har prao men... Ja det finns ett men jag måste skriva dagbok (???), göra ett bildrepotage, skriva om arbetsplatsen samt att jag måste intervjua en anställt och har ingen aning om vilka frågor jag ska ställa, vill inte fråga vanliga frågor såsom "Vad är det roligaste" osv... Men men vi får se det blir säkert bra i slutändan. 

Förlåt för att bloggen legat nere i några dagar men har som sagt inte vart på topp och har då proriterat andra saker, men hoppas ni fattar så hör vi antagligen imorrn med mer ett ett inlägg.

// Matilda

Likes

Comments

Hela 6:an var ett väldigt konstigt år det var då pappa blev sjuk, jag fick mina vänner som fick mig att göra saker. Har man 290 i merit "ska" man inte röka, då mår man bra. Att leva med ett självskadebeteende blir skolan svårt MEN det är inte omöjligt, det ända man hör om skolan och självskadebeteende är att det är omöjligt att gå i skolan med ett självskadebeteende. Jag vet egentligen inte till 100% hur jag klarade det men jag pluggade och fick bra betyg för att ingen skulle märka att något var fel. För jag visste att något var fel och jag fattade att det var ett självskadebeteende jag hade.

Självskadebeteende behöver Inter bara vara att man skär sig precis som det låter "självskadebeteende" så gör man något mot sig själv som inte är bra. Det behöver inte vara att mamma skär sig utan det kan vara att man röker, skickar bilder osv... självskadebeteende är någonting som det pratas om alldeles för lite, det är inget att skämmas över och vi borde kunna prata om det mer.

Ja, jag har ärr på min kropp, ja jag luktar rök ibland, ja jag har mått sämst MEN jag mår bättre nu än vad jag gjorde för två år sen.

Likes

Comments

Förlåt för frånvaron

Likes

Comments

Nouw Magazine