View tracker

I mitt block för att vara exakt i mitt rosa skrivblock finns mina texter, inga poetiska dock. Dem skrivs med blyertspennor andra texter/citat som inte är mina skrivs med bläck. Vissa av dem är inte heller så poetisk, men dem är bättre än mina. Allt från Coco Chanel till 2Pac.

Dem flesta texter har en sak gemensamt med mina. Dem är skrivna av en förvirrad 14 åring precis som jag, precis som jag, precis som jag.

Likes

Comments

Tårarna rinner ner längs min kind och tar med sig mascaran och foundationen. Vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara bort från verkligheten. Sväljer ett piller och hoppas på att få glömma allt för en liten stund.

Likes

Comments

Att må bra. Lider du av psykisk ohälsa, är deprimerad osv.. så finns det små små små saker som kan få en glad även om det bara är för en liten stund. Att må bra 90% av sin tid är dock inget jag kan relatera till i nuläget eller har kunnat gjort på ett tag. Ska jag vara helt ärlig jag kommer inte ihåg hur det är att vara glad majoriteten av sin tid.

Saker som däremot får mig på bättre humör;

- Kaffe

- När jag kört ett riktigt hårt träningspass

- Om jag får ett högre betyg än förväntat.

- Ett A på ett prov.

- När jag ätit otroligt lite under en dag.

- När jag väl kan unna mig lite choklad, även om det oftast slutar med hets träning.

- Bra musik

- En kväll/natt med mina närmaste kompisar där vi bara snackat, rökt och druckit lite red bull blandat med vodka.

- Få vara med min familj och se hur mina syskonbarn växer upp.

- Vara utomlands.

- Sommaren.

- Lov speciellt sommarlovet.

Det här är bara några saker som gör mig glad men fick ihop en liten lista iaf.


Likes

Comments

Har egentligen inte så mycket/viktigt att säga. Mitt liv är inget speciellt, bara en vanlig 14 åring som är en aning ledsen. Jag lider eller lider gör jag nog inte riktigt men jag har psykisk ohälsa. Vissa lider men jag lider inte när jag ser blodet droppa från mina handleder efter metall dansat på mitt sköra skinn. Min gamla lärare sa en gång "så länge det är helt okej, så ska man inte klaga". Så jag antar att jag inte borde klaga. Jag menar trots allt som hänt så mår jag fortfarande helt okej.

Likes

Comments

- No one knows my struggle they only see the trubble.

- Don't believe everything you hear. Real eyes, realize, real lies.

- Forgive but don't forget. Girl keep your head up and when he tells you; you ain't nothing. Don't belive him.

- Even thought you're fed up, you gotta keep ypur head up.

- Don't get confused between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.

Tupac Shakur/2Pac gjorde inte bra musik under sitt liv utan han sa även en del bra saker. Det är väl egentligen det som det här inlägget går ut på massa bilder på 2Pac och massa citat från 2Pac.

// Matilda

Likes

Comments

View tracker

Jag vet att vi inte var menade för varandra. Han i Umeå och jag här. Men trots det kommer jag ibland på mig själ att kolla på bilder på han & mig, bilder som borde raderas för länge sen. Men när jag sitter där med bilderna och tänker tillbaka så inser jag att jag verkligen älskar honom.

Likes

Comments


Okej detta är inte riktigt förändringen jag skrev om i förra inlägget, men behöver verkligen ett sånt här inlägg som jag kan kolla tillbaka på 2018 och se om jag lyckades med mina "mål". Jag har inga nyårslöften och jag brukar inte ha det heller. Att ha olika mål känns bättre och så får jag se tillbaka 2018 om jag lyckades med mina mål eller inte. Tänkte iaf skriva ner alla mina mål och beskriva lite varför jag har dem.

- Läsa/lyssna på minst 52 böcker.

Efter att jag kollade på Therese Lindgrens video om hennes 52 mål under det här året blev jag inspirerad till just det här målet. Mest bara frö att bli mer allmänbildad just nu läser jag "Let it snow" och jag lyssnar på "11 år i fångenskap" tycker det är bra att ha en bok som jag lyssnar på och en bok som jag läser.


- Skaffa mopedkörkort

Fyller ju 15 iår dock ganska sent (8 November) men har ändå som mål att skaffa moppe och körkort innan årets slut. Så direkt när det är tre månader kvar tills min 15 årsdag ska jag söka till kurser osv...


- Städa oftare (i stort sätt alltid ha rent i mitt rum och badrum)

Mest för att det inte ska vara kaos i min omgivning och för att man ska tydligen må bättre om det är rent i ens omgivning. Så får prova och se om det är sant, ska bli kul.


- Alltid ha fina naglar. Behöver inte vara målade men aldrig mera avskavt nagellack.

För att det är inte fint med avskavt nagellack, haha. Har bara inte haft nån ork på ganska så länge men ska bli ändring på det nu.


- Plugga sammanlagt 7/h v.

Vill helt enkelt ha bättre betyg och om jag har som mål att plugga minst 7h i veckan kan jag dela upp det. Nån dag kanske jag pluggar 3 h och om det inte behövs så kan jag strunta i att plugga på 2 dagar.- Springa 7 km utan stopp
Hade det som mål under 2016 men det gick som det gick. Har med det målet in till 2017 så får vi se om det går bättre iår.


- Gå minst 8 000 steg per dag
Egentligen så ska du gå minst 10 000 steg varje dag men jag kör på 8000 steg och blir det mer så är det bara ett plus.


- Äta nyttigare

Måste helt enkelt bara äta nyttigare så det får bli som ett mål för 2017.


- Spara ihop mycket pengar till London

För att jag vill köpa en burberry plånbok samt en hel del underkläder på VS så det kommer nog behövas mycket pengar till London.


- Cykla mycket i sommar

Älskar att cykla under sommaren och tar mycket hellre cykeln än bussen. Särskilt att bara cykla runt här på Ekerö, träffa kompisar och bara sätta sig nånstans och snacka deep, röka o dricka redbull. Får inte glömma all frukt jordgubbar osv... hehe.


-Dricka minst 1L vatten om dan

Kroppen behöver ca 1 L vatten om dan.


- Bli bättre på att åka skidor

Har alltid hatat att åka skidor och tyckt det vart hemskt att åka till Sälen eller Alperna. Men förra året började jag faktiskt tycka att det var helt okej så vill helt enkelt bara bli bättre.

Likes

Comments

Har länge känt att skriva om min dag från början till slut kanske inte riktigt är min grej, det som ska hända på bloggen kommer passa mig mer. Det kommer komma inlägg när jag har något att skriva om helt enkelt och inte lika mycket "min dag". Nån gång ibland så lär det nog ändå komma såna inlägg men mest när jag gjort något speciellt under en dag.

Som ni kanske ser så har alla inlägg förutom tre raderas... Jag har raderat alla inlägg utom dem som handlade om Justin Bieber konserten för det var en sån bra dag så kan inte radera dem inläggen, hehe. Ni kommer märka snart vad förändringen på bloggen kommer bli och jag vet inte hur bra uppdateringen kommer bli men kommer helt enkelt skriva inlägg när jag har något att säga.

Likes

Comments

En dag jag bara vill uppleva om och om igen. Jag menar självklart Justin Bieber konserten 30/9-2016, även om jag svimmade. Jag ska berätta så mycket jag kommer ihåg från den här dagen, så det kanske blir ett ganska långt inlägg.

Dagen fick sin början redan vid 05:00 då jag och min kompis gick upp för att fixa oss och kolla så att vi hade med oss allt i väskorna som vi skulle ha. Det vi hade packat var mat, dricka, filtar, handsprit, powerbanks och biljetterna såklart. Vi var vid golden circles kö runt 07:00 och det var MYCKET människor så tidigt på morgonen. Dagen gick ändå ganska fort 10 timmars kö utomhus ja det var kallt men tiden gick på något sätt ändå ganska fort. Nån gång så somna man och vaknade 1 timma senare. Ungefär 30 min innan insläppet var kom min mamma för att hämta våra väskor, då man inte får ha in stora väskor på konserten. Sen 17:30 började insläppet och vi kom längst fram på golden circle. Jag har alltså stått mindre än två meter från Justin Bieber, och jag var ganska lugn till en början visst jag skrek men jag grät inte. Men bara efter ca 2 min fick jag ögonkontakt med Justin och började storböla, när vi väl fick ögonkontakt så var han matt i ögonen men sn när jag började gråta såg jag tårar från hans ögon. Asså det var bara så sjukt och det varade bara i två sek vill bara uppleva det ögonblicket igen, igen, igen igen och igen.

Som jag skrev i början så svimmade jag under konserten ja... Det varprecis efter pausen s jag har hört att han sjöng "as long as you love me" själv kommer jag inte ihåg någonting utav det. Varför jag svimma var för att det blev ett sånt tryck dem som stod i mitten trycket sig fram som inihelvete och jag kunde inte andas. Jag har hört att var ca 90 personer som svimmade på torsdagen och under fredagen hade det svimmat ca 90 personer innan pausen, sjukt. När jag mådde bättre kom min kompis och vi stod längst bak på golden circle men gud vad bra man såg där också men såklart att stå långst fram var bäst.

Som jag tror att ni fattar så var detta en sjukt bra dag och jag vill verkligen uppleva den igen. Jag hoppas att Justin kommer komma till Sverige igen och jag tror faktiskt att han gör det detta kan inte vara sista gången. Om han kommer igen ska jag och min kompis som jag gick med försöka få tag i pit biljetter (om det kommer finnas såklart). Golden Circle var bra platser men vill ha bättre platser. 

Förlåt för att inlägget kommer så sent konserten var ju liksom i fredags men på lördagen var det fest och söndagen bestod utav plugg. Men men bättre sent än aldrig eller?? Ska föresten försöka med mer regelbundet uppdatering tänker att tre inlägg per dag är en bra början.

// Matilda

Likes

Comments

​Hej, nu har det vart dålig uppdatering igen... Men förra helgen var det som sagt fest och sen har jag vart i skolan under dagarna samt vart med kompisar i stort sätt varje dag. Sitter i min säng och väntar på att en kompis ska komma hit till mig sen imorrn bär det av till tele2 arena TIDIGT. Ska vara där kl 07.00 då vi vill köa för att få så bra platser som möjligt på golden circle. Vi hade tänkt gå och lägga oss kanske tidigt ska försöka somna senast kl 22:00 då vi ändå ska upp 05:00 puh!!!!! Men men jag kommer nog ändå kunna gå upp från sängen ganska lätt då jag ändå ska på JUSTIN BIEBER.

Är sjukt taggad men det känns jävligt sjukt. När jag satt och beställde biljetter så var det 288 dagar kvar och nu är det endast 1 fucking dag. 

// Matilda

Likes

Comments

Nouw Magazine