Okej, just nu så sitter jag på en buss vid Ladvik och den sitter fast. Det är en flera meters lång bilkö och längst fram så har det hänt en bilolycka...
Imorse så hade jag också jätte otur! Först så krockade den nästan så den tvär stannade så att alla flög av sina säten. Sedan så kommer jag till hållplatsen och ska gå av den så öppnad inte dörrarna så jag och min kompis satt fast på bussen i 10 minuter!
Vill bara hem nu men det kommer ta minst en till timme...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag förstår inte varför min skola ska sluta en vecka efter alla andra?! Jag slutar den 15/6 vilket är på torsdag och alla har ju typ redan slutat.
Dessutom så har vi lämnat in våra datorer så det enda vi gör på lektionerna är att titta på film... vi får till och med sluta 20-10 minuter tidigare för att vi inte har något att göra!
Aja, hoppas att ni får ett jätte bra sommarlov! xoxo

Likes

Comments

Hej! Jag heter Matilda Lindfors och är 15 år. Jag bestämde mig för att börja blogga så här är jag. Jag har alltid tyckt om att läsa olika bloggar så varför inte börja själv. Jag är själv väldigt intresserad av mode och skönhet relaterade saker men även hälsa och träning så det är nog vad det kommer att bli mest utav på den här bloggen! Jag kommer även att skriva vad som pågår i mitt liv som en 15 åring! xoxo

Likes

Comments