Header

Jag och min bästaste vän Frida

Hej! Igår så var jag och gänget och firade kära Karin som fyllde 20år förra veckan. En superlyckad kväll! Det enda som fattades var min Mathias som laddar upp inför älgjakten som är nästa vecka.
Nu är man sådär alldeles för sliten dagen efter, men det var ändå sååå värt! För som sagt, vilken lyckad fest!

Nu ska jag ta mig en ordentlig dusch (önskar att man hade ett badkar) och sen krypa ner i soffan igen med mina små missar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Coco och jag 


Här till vänster är en av mina missar, Coco, Coco fick vi veta när vi hämtade henne hon var en liten flicka, dock är vi inte lika säkra på det längre. Det verkar som att Coco är en liten pojke istället. Jag ska iväg till veterinären på fredag, då får jag veta säkert, meeeen det ser ut som att jag har rätt.

Visst har Coco världens mysigaste lilla mage? Prickig som en liten leopard, och håret på magen är längre än håret på resten av kroppen, man börjar fundera på hur pappan till mina småtting såg ut. Både Coco och Zimba är huskatter/bondkatter och syskon från samma kull, men eftersom det var en smygparning ute så har vi ingen aning om vem pappan är. Dem är relativt lika i täckningen båda två, men Zimba är nästan dubbelt så stor som Coco, dock är Coco den som är mest framåt, och Zimba lite mer tillbakadragen, men dem är sååå sociala båda två.

Likes

Comments

Hej! Detta är jag, Matilda (Saga) Lindblå, jag bor i en lägenhet i Falun med min sambo Mathias och med våra två katter Zimba och Coco, tillsammans på våra 62,5kvm lever vi som fisken i vattnet. Jag kommer ursprungligen från Gustafs i Säters kommun, och Mathias kommer från Leksand, men eftersom både han och jag hade (och har) jobb i Falun så valde vi att flytta ihop här, och lyckades hitta lägenheten förvånansvärt fort inom kopparstaden.se. 

Jag jobbar inom stylistbranshen, och är certifierad fransförlängare (inom både singel- och volymfransar), diplomerad makeupartist, hårstylist och spraytanartist. Jag är även under utbildning inom gelénaglar. Jag jobbar för tillfället på Forever Beauty i Falun som stylist, och har gjort det i lite mer än 1år nu, inom en snar framtid kommer jag dock ta steget därifrån och slänga mig ut på nya äventyr. STAY TUNED! 


Likes

Comments

Instagram@matildalindbla