Header

Under dem senaste veckorna har jag lärt mig att inte ta livet för givet. Livet är skört, kroppen är skör, den tål mycket, men inte hur mycket som helst.

Ibland tar livet oanade vägar. Sjukdomar kan ta sjukt snabba vändningar, och ett värdefullt liv har tagits ifrån oss. Ett liv som borde ha fått vara kvar mycket längre.
Du borde ha fått vara kvar i många år till. Se dina söner växa upp, uppleva känslan att ha barnbarn, bli gammal och uppleva pensionärslivet, allt det som du inte hann.

Livet är otroligt orättvist, cancer är otroligt orättvis. Den stora frågan är varför cancern drabbar dem som förtjänar det minst?

Som sagt så har jag lärt mig att inte ta livet för givet. LEV, NJUT, KÄNN, UPPLEV, HITTA DIG SJÄLV. Men varför ska det behöva hända något ont mot någon annan/sig själv innan man fattar det?

Jag tror att det helvete som finns, är det vi lever i nu, det som kommer efter livet på jorden kan bara bli bättre. Kram.

Likes

Comments

Lilla Zimba ligger i fönstret och chillar, eftersom dem är innekatter så tycker jag att det är viktigt att dem har ett fönster där dem får vara, och har möjlighet att spana på allt utanför.

Likes

Comments

Igår så tog Mathias med mig på Pinchos, det var första gången som vi båda var där och jäklar vad glatt överraskade vi blev, maten var såå god! Konceptet dem har är så smart, man (eller iaf jag) vill oftast prova på det mesta på menyn, men på en "vanlig" resturang kan man ju inte riktigt göra det under en kväll, men på Pinchos kan man hehe! 🙌🏼
Vi avslutade dagen med bio, filmen vi såg var "Hacksaw Ridge", en verklighets baserad film om andra världskriget. En riktigt bra film, rekommenderar den starkt!

Likes

Comments

Alltså, måste säga att jag är väldigt positivt överraskad över Noccos nya smak "skumtomte", men jag har hört att jag är en av få som tycker så haha.
Fixade lite nya naglar till mig själv under helgen också, älskar färgen!

Likes

Comments

Hej! Okej, nu är det så att jag började på mitt nya jobb 1november, alltså i tisdags. Än så länge så trivs jag som fisken i vattnet. Mitt nya jobb är Salong Vardagslyx i Falun, där hittar ni även min nya kollega Angelica som är frisör. Återkommer mer om hur det går senare. Kramiiis

Likes

Comments

Jag och min bästaste vän Frida

Hej! Igår så var jag och gänget och firade kära Karin som fyllde 20år förra veckan. En superlyckad kväll! Det enda som fattades var min Mathias som laddar upp inför älgjakten som är nästa vecka.
Nu är man sådär alldeles för sliten dagen efter, men det var ändå sååå värt! För som sagt, vilken lyckad fest!

Nu ska jag ta mig en ordentlig dusch (önskar att man hade ett badkar) och sen krypa ner i soffan igen med mina små missar.

Likes

Comments

Coco och jag 


Här till vänster är en av mina missar, Coco, Coco fick vi veta när vi hämtade henne hon var en liten flicka, dock är vi inte lika säkra på det längre. Det verkar som att Coco är en liten pojke istället. Jag ska iväg till veterinären på fredag, då får jag veta säkert, meeeen det ser ut som att jag har rätt.

Visst har Coco världens mysigaste lilla mage? Prickig som en liten leopard, och håret på magen är längre än håret på resten av kroppen, man börjar fundera på hur pappan till mina småtting såg ut. Både Coco och Zimba är huskatter/bondkatter och syskon från samma kull, men eftersom det var en smygparning ute så har vi ingen aning om vem pappan är. Dem är relativt lika i täckningen båda två, men Zimba är nästan dubbelt så stor som Coco, dock är Coco den som är mest framåt, och Zimba lite mer tillbakadragen, men dem är sååå sociala båda två.

Likes

Comments

Hej! Detta är jag, Matilda (Saga) Lindblå, jag bor i en lägenhet i Falun med min sambo Mathias och med våra två katter Zimba och Coco, tillsammans på våra 62,5kvm lever vi som fisken i vattnet. Jag kommer ursprungligen från Gustafs i Säters kommun, och Mathias kommer från Leksand, men eftersom både han och jag hade (och har) jobb i Falun så valde vi att flytta ihop här, och lyckades hitta lägenheten förvånansvärt fort inom kopparstaden.se. 

Jag jobbar inom stylistbranshen, och är certifierad fransförlängare (inom både singel- och volymfransar), diplomerad makeupartist, hårstylist och spraytanartist. Jag är även under utbildning inom gelénaglar. Jag jobbar för tillfället på Forever Beauty i Falun som stylist, och har gjort det i lite mer än 1år nu, inom en snar framtid kommer jag dock ta steget därifrån och slänga mig ut på nya äventyr. STAY TUNED! 


Likes

Comments

Instagram@matildalindbla