Header

Detta vackra vinterlandskap som vi har, man blir bra förälskad i snön. Nog för att jag längtar till vår och sommar, men när vintern är vit och fin, då har jag inte bråttom till nästa årstid.

I lördags så var jag och Mathias ute hela dagen på isen, han är fisketokig och jag älskar att vara ute i den friska luften, så det var perfekt. Ingen fisk blev det men en bra dag ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag längtar sååå mycket till våren. Det är skönt att det är lite plusgrader iaf, och MARS!! Halleluja säger jag bara, hah.

Likes

Comments

När man vaknar upp till detta, jag lever väl världens bästa sambolife alltså, Mathias är sååå underbar. (Snygg bild på mig också, modell deluxe lol)

Likes

Comments

Hej! Måndag igen, och jag springer runt på jobbet och fixar och donar. Jobbar till klockan 18.00 idag och sen blir det lite träning på gymmet efter jobbet. Jag måste träna min kappmuskel, det blir så överansträngd när jag jobbar, eftersom jag hänger ner med huvudet hela dagarna haha.

På fredag så kommer jag utöka mina stylistkunskaper och gå en vaxningsutbildning i Borlänge hos Mia på Naturlig Skönhet, det ska bli superkul och lärorikt! Det ska bli kul att få utföra lite "grovjobb" och inte bara "pillgöra" på jobbet (även fast jag älskar pillgöra så tror jag att det är viktigt med lite variation för mig själv).

Likes

Comments

Texas 💜

Hej och trevlig helg! Skönt med fredag kväll, men det är helt sjukt att det redan är helg! Jag och pensionärsligan (jag, Mathias, katterna och hunden = pensionärer) tar det lugnt med pizza och en massa myyys!

Jag var och hämta min lilla vovve Texas efter jobbet, mitt lilla skilsmässobarn, som jag brukar kalla honom då han bor lite hos mig och lite hos mina föräldrar.

Imorgon ska jag och Texas träffa Lizette en sväng och sen blir det lek och skoj i snön för hela slanten, (Texas älskar att vara ute, oavsett vilket väder) annars blir det nog en lugn dag och likaså kvällen.


Godnatt från oss!

Likes

Comments

Vad mina tankar kretsar runt i princip hela dagarna: KÖPA HUS.

Fasen alltså vad jag längtar tills möjligheten till att köpa hus kommer, klickar mig in på hemnet som en galning flera gånger om dagen, dagligen. Haha, herregud.

Längtar tills mina missar får en gård att springa runt på. Dem är verkligen som mina barn, jag vill att dem får ett lugnt ställe att växa upp på, med stor yta att springa runt på. Mycket råttor att jaga, mjukt gräs att slagga i, inga supertraffikerad vägar i närheten. HIMMELRIKET helt enkelt! Haha!

Likes

Comments

Igår firade vi min finfina vän Lizette. Vi hade en superkul kväll, tjejgänget, och slutade till sist på Liljan en sväng och dansade av oss.
Helt galet att vi blir 21 i år. Tiden går så sanslöst fort, det kändes som att jag fyllde 12 igår, men tydligen var det ett bra tag sedan.

Likes

Comments

Bilderna lånade från instagramkontot @casachicks som jag följer slaviskt 

Hej! Alltså guuuud vad det kliar i mina renoverings händer. Jag vill renovera, måla, tapetsera, SKAPA!
Jag längtar så otroligt mycket tills huspriserna går ner igen, då vill jag köpa mig en liten stuga och renovera, renovera och renovera tills händerna blöder.

Jag har nog alltid älskat att måla och skapa, men jag har målat varenda bänk och korg vi har i våra 62,5kvm hyreslägenhet, nu skulle jag vilja göra om på riktigt, inte bara små ting. Aaaaahhh!!!

Jag får drömma vidare sålänge och kanske får jag måla lite i mormor och morfars stuga under min väntan? 😎

Likes

Comments

Instagram@matildalindbla