Hej på er! Idag är det 3:e advent, och en vecka till julafton, men det har nog varit svårt att missa ;)

Det var ett par dagar sen jag uppdaterade, och det ni har missat är att jag jobbade igår och ska jobba idag. Och i morgon börja sista skolveckan för i år, och mitt sista jullov i gymnasiet. Känns så sjukt att säga!

Under jullovet blir uppdateringen bättre, jag har massa roligt planerat. Till exempel mellandagsshopping i Övik, tatuering dagen innan skolstarten, och jag ska försöka rensa ut allt jag inte använder ur min garderob, så ska det säljas och jag får plats för en massa nytt! Fota ska jag också göra, och kanske jobba något pass.


Men nu först ska jag slappna av en liten stund till framför YouTube, och sen jobb.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Dagen har varit väldigt bra! Jag började med att göra mitt gymnasiearbete, så nu är jag klar med det och det känns såå bra! Sen fick jag också ett paket att hämta ut idag, och det innehöll en topp och ett par skor jag beställde för att ha till jul, och jag är så nöjd med allt! Ni hittar toppen här, och skorna här.

Likes

Comments

Hej på er! Idag spenderades hela dagen i Sundsvall. Jag hade först två kontroller på förmiddagen, först ultraljud och sen pacemakerkontroll. Allt såg bra ut, och det verkar inte bli någon operation än på 4 år. Efter det tog jag och mamma en sväng på pizza hut och sen en snabbis på några butiker runt Birsta, eftersom jag hade läkartid lite senare. Det besöket gick också bra, vi diskuterade mest hur pass bra mitt hjärta fungerar trots omständigheterna, och kollade blodtryck och sånt. Efter det blev det en sväng på Birsta, och jag shoppade förvånansvärt lite. Det blev bara ett par örhängen för 25kr från ur & Penn, och en lite mer burgundy ögonskugga och ett halsband från H&M, och jag köpte smyckena mest inför studenten om 6 månader, haha!

Nu ska jag snart hem från mamma och jag lär nog lägga mig direkt jag kommer hem.

Likes

Comments

Hej på er! Dagen gick åt till att slå in julklappar och såklart att lata sig. I morgon vankas julfest hos familjekompisar, och på måndag far jag till Sundsvall! Vet inte om jag sagt detta, men har bokat tatueringstid i januari också, så det är jag taggad på!

Nu ska jag typ träna lite, och sen sova :)

Likes

Comments

1. Vad har du för hårfärg just nu?

Urtvättad brun. Blir nog att färga snart igen, haha.

2. Vad har du för ögonfärg?

Typ turkos- ish (?)

3. Hur lång är du?

Typ 160, haha.

4. Hur gammal är du?

19

5. När är du född?

18 mars 1998

6. Har du syskon?

Ja, två stycken

7. Vad jobbar du med?

Går fortfarande i skolan, men jobbar extra på en pizzeria

8. Har du glasögon?

Ja. Dom ligger i en låda i mitt rum, och där har dom alltid legat haha!

9. Är du singel?

Ja

10. Har du tatueringar?

Ja, två snart tre stycken <3

11. Har du piercingar?

Ja, tre hål i varje öra.

Likes

Comments

För ca 2 veckor sedan klickade jag hem lite skal från wish, och favoriten ramlade ner i brevlådan redan idag!

Likes

Comments

Hej på er! Jag vaknade för ungefär en timme sen, och har suttit och slagit in all knäck jag gjorde igår. Nästa gång gör jag knäcken direkt i formar, haha!

I alla fall så ser dagens planer ut som så att jag nu ska städa lite, kanske fota lite, och sen jobb 14-20. Jag ska också försöka gå igenom mitt gymnasiearbete en gång till, då jag kör det på torsdag. Blir så skönt att ha det gjort innan jul, våren kommer flyta på och efter det är det studenten!

Likes

Comments

Twitter
Youtube
Spotify
Instagram
Blogkeen
Nouw