Godmorgon på er idag är det en ny vecka och det ska bli så spännande. Den här veckan och nästa har jag har tänkt att vara nyttig så det ska bli jätte kul! Jag kommer uppdatera er hur det går med det!

Kommentera om ni vill göra det här med mig!

Ha en bra måndag! Du är bäst 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ny vecka nya möjligheter.

Nu är de måndag igen jag vet det är inte så roligt men tänk bara positivt. Förra veckan var lite speciell för vi hade projekt vecka så då hade vi inte vanliga lektioner. och den här veckan är också lite speciell för att niorna är på språkresa och åttorna har prao så då är inte alla lärarna där. Varje dag den här veckan börjar vi kl 09:00 och slutar 14:00 varje dag.

Likes

Comments

Det var ganska länge sen jag bloggade och det är därför för att jag har haft e paus. Jag började ju i en ny skola där jag inte kände någon. Jag ville liksom tänkte på skolan.

Men nu kommer jag blogga minst 2 gånger om dagen.

Jag ville bara UPT lite.

Ha en bra söndagkväll.

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag börjar kl 09:00 vår första lektion är klasstid men det är inget speciellt men vår första riktiga lektion är so.

Efter skolan så ska jag inte göra någonting förutom att plugga som vanligt haha.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Igår så var vi på 60 års fest och det var faktiskt väldigt kul dom hade hyrt ett hus i Hammarby sjöstad eller hammarby höjden jag vet inte haha. Men solnedgången var faktist väldigt fint så då gick jag och min syster och fota lite!

Här är några av bilderna

Likes

Comments

Då var det torsdag igen är det bara för mig veckorna går så snabbt haha.

Idag börjar vi 08:30.

08:30-09:30 Matte

09:45-10:45 Engelska

11:00-12:00 Passion (Dans)

12:00-12:30 Lunch

12:50- 13:50 svenska

Idag slutar vi kl 13:50 och det är vår tidigaste dag vi slutar så det känns skönt.


Vilken tid slutar ni idag?

Likes

Comments

Idag så var jag först i skolan och sedan åkte jag hem och försökte plugga. Det gick inte så bra men det var bra att jag försökte iallafall och det är det viktigaste.

Jag försöker alltid tänka bra i livet och det är bättre att försöka än att inte göra det.

Om ni vill att jag ska skriva lite mer om drömmar, mål och typ motivation i livet så kan ni jätte gärna kommentera eller gilla. Varför jag vill skriva om det är för att jag gillar att ha drömmar/mål. Jag har ju skrivit i ett inlägg om drömmar så ni kan kolla tillbaka på det om ni vill veta lite mer om mina drömmar i livet.


​Vi kämpar igenom oss i skolan! 

Vi kommer klara det!

Likes

Comments