Godmorgon på er idag är jag hemma ifrån skolan för att när jag vaknade imorse hade jag ont i magen och då trodde jag det var för att jag var hungrig men sen efterjaga hade ätit frukost så hade jag fortfarande ont i magen och då kände jag att det skulle vara bättre att vara hemma idag så att det inte skulle bli värre om jag skulle gå till skolan. För att det är bättre att missa en dag i skolan än t.ex 3-4.

Just nu så ligger/sitter jag i soffan och har på tv:n, tänt ljus o h har det lite mysigt med min dator framför mig här just nu.

​Hur mår ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon idag är det söndag och jag har match idag. Vi har hemma match idag så vi håller i kafét idag (eller våra föräldrar hehe)

Vi ska ha samling kl 12:00 och matchen börjar kl 13:00 men Kafét håller min mamma till kl 15:30. Jag vet inte direkt vad jag ska göra efter men jag tror att jag ska förbereda till imorgon eftersom det är skola imorgon jätte kul (not).


vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Som jag har skrivit tidigare i bloggen så har jag varit i Kanarieöarna så nu tänkte jag visa lite bilder som jag tog där.

Likes

Comments

Förlåt och förlåt.

Jag har inte på ett väldigt lång tid och det är för att innan jullovet så ville jag försöka tänka på skolan så mycket som möjligt och när jullovet kom så var det julafton och allt sånt där. Den 28 december åkte jag till Kanarieöarna med farmor och hennes sambos barnbarn. Farmor och hennes sambo har en lägenhet där som dom hyr så då fick jag och hans barnbarn få följa med så då var vi där i 2 veckor. Det fanns inget internet i lägenheten så det var ganska jobbigt men centrumet som fanns där där var det ett svenskt cafe som det fanns internet haha.


Efter jag har skrivit det här inlägget så ska jag gå ut en promenad för att få lite frisk luft.

Men idag så ska jag skriva lite blogginlägg som jag ska tidsinställa, Plugga, Styrketräna och så ska jag åka till Farsta med mamma en kortis.

​Vad ska ni göra idag? 

Likes

Comments

Godmorgon på er nu är det måndag igen. Min första lektion blev inställd så istället för att börja 09:00 idag så börjar vi kl 10:00 och det känns väldigt skönt att vi hade sovmorgon.

Ikväll så har jag handbollsträning. igår så spelade jag faktist match och vi vann med 13-11 tror jag att det blev.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Godmorgon på er nu är det måndag igen oh vi har ett matteprov på torsdagen så det är det ända provet i veckan tror jag haha.

ska ni göra något speciellt idag??

Likes

Comments

Varför jag inte har bloggat den här veckan är för att jag har inte haft tid och jag har inte tänkt på den men från och med nu så ska jag varje kväll skriva ett inlägg som jag sedan ska tidsinställa så det kommer upp på morgonen!

Vad har ni gjort i helgen?


Likes

Comments

Nu är det måndag igen en ny vecka. Jag bloggade imorse för att jag glömde bort och jag han inte göra det igår som jag skulle tidsinställa så de kom upp på morgonen men aja.

Men nu sitter jag iallafall och väntar på att jag ska gå t-banan för att jag har handbollsträning.

Likes

Comments