Header
View tracker

Video

Vlogg nr 3 är live!
Denna gången är vi i Manly och i Rose Bay. Ta en titt!

Likes

Comments

Allmänt

Efter jobbet häromdagen var både jag, Hanna och vår roomie Maikel sjukt sugna på att dra och bada, men istället för att bara gå ner till Bondi Beach tog vi istället bilen till Gordon's Bay. Tog ca 10 minuter att åka dit, och jätte fint var det!
Det senaste har ett dopp efter jobbet varit det enda jag har kunnat tänka på, sååå varmt!

Likes

Comments

Video

Ny video! Woho!
Denna gången är det material från när vi var på Surf Camp i Gerroa vid Seven Mile Beach och från vår första vecka i Bondi!

Likes

Comments

Allmänt

Sa för några veckor sedan att jag var otroligt sugen på Vapianos risotto, den är sååå god. Så efter en egentligen väldigt enkelt googlesökning insåg vi att det finns ju här i Sydney. Lycka!
Idag har vi alltså då åkt in till Sydney, för jag skulle hämta ut ett paket på vårt resekontor och vi skulle äta mat. Nu sitter vi på tåget hem, mätta och belåtna och med två produkter från Kylie Cosmetics i väskan, wohooo!

Likes

Comments

Video

Här har ni en liten inblick i vad jag och Hanna sysslar med. Tanken är att vi ska göra lite vloggar ifrån vår resa då vi båda älskar att göra film. Har några fler på lager som sakta men säkert kommer att laddas upp!
Hoppas ni gillar det.

Likes

Comments

Allmänt

Frukost på Hannas jobb blev det idag, Vida Surf!

Jag tog en Protein Bowl som är med banan, dadlar, kakao och jordnötssmör - den var god, men inget slår en acai bowl tror jag. Gick dit med Felicia och även Amandine från Frankrike som har bott med oss dom senaste dagarna när killarna har varit på sin roadtrip.

Likes

Comments

Allmänt

Precis som rubriken lyder så sitter jag på bakgården med några kompisar. Jag och Hanna har flyttat in i vår nya lägenhet nu som vi ska dela med tre brasilianska killar (dom är dock på en liten roadtrip nu). Ett bra avslut på en längre arbetsdag!

Likes

Comments

Allmänt

Här vankades det champagnefrukost! Och oj så många bilder som skulle tas!

Jag och min bästa Nickepicke

En livad promenad till skolan

Här var det dags för mat, jag var väldigt nöjd!

Mina bästa! Saknar Felle och Jassan, snart ses vi igen!

Likes

Comments

Allmänt

Den 23:e december har ju dom senaste 19 åren faktiskt varit Hannas födelsedag, så idag har vi firat henne!

Vi åkte in till stan och strosade, hämtade paket från Sverige (Hanna hade fått marabou, 5 st!!). När klockan närmade sig 17 åkte vi tillbaka till Bondi och gick ut och åt på Pompeii, en italiensk restaurang vid Campbell Parade, huvudgatan i Bondi. Jag åt fettuccine med champinjoner i sås - löjligt gott!

Likes

Comments