Tänkte bara säga att jag ska byta bloggportal igen till blogg.se. Kände inte riktigt att nattstad var för mig helt enkelt. Men jag kommer inte byta än då jag hade tänkt att fixa klart den andra under tiden. Har skaffat en helt ny blogg, så kommer inte byta tillbaka till min gamla som jag hade tidigare på blogg.se. Men jag kanske blir klar på onsdag/torsdag om jag får tillbaka min dator då, skulle fått den imorgon men jag har ju såklart studiedag (ska inte klaga ändå). Ska nämligen fixa header mm på min dator då jag och mammas pc inte kommer riktigt överens. Anyway, ska sova nu, eller kolla på film eller så, blev himla trött helt plötsligt. Naaanite 


 

Likes

Comments

Inte långt kvar till 1D nu, taaagggaaaa!

Likes

Comments

Hej, är ju sjuk som jag skrev igår, visade sig vara mer än en förkylning då jag åkte på 39 graders feber.
Men jag mår bättre nu, feber har gått ner lite och jag har inte frossa längre. Så idag har jag bara slappat hemma, kollat på film.
Och eftersom min mamma kan vara världsbäst ibland så köpte hon b&j till mig + m&m's, goooott!
Så jag var snabb med att fota lite bilder åt er innan jag börja mumsa på det.
 visst är det roligare att läsa när man har bättre (+fler) kvalitet på bilderna.

Likes

Comments

Soldag, kan väll stämma lite antar jag, jo men soligt har det varit men fortfarande kallt tycker jag.
Och sjuk har jag också blivit, mamma som har smitat mig, låter nästan som att hon är döende. Kvinnan har ju ingen röst, förhoppningsvis slipper jag den delen utav förkylningen iallafall.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollat på Heroes, hjälpt till lite här hemma, snapchat med människor och nu äter jag glass och dricker te, kombinationen där ;)
Tagga skolan imorgon då :(

Likes

Comments

Och lockarna hänger med från igår dessutom ;)

Likes

Comments

Gott ju, kan man baka äppelpaj då är man cool, speciellt om man ritar smilysar på sina extremt fina pose bilder också..Likes

Comments