Foodporn, None & Everything

En regnig tisdag än så länge i Göteborg. Gör mig inget för jag har bara planerat på att vara hemma och slappa idag. Eller slappa och slappa, tvättar just nu och sen hade jag tänkt att dra ett helsvep och städa lägenheten. Inte jättekul kanske men kommer kännas så skönt när man är klar. Man mår ju och känner sig ju så himla mycket bättre om det är rent och fint i miljön man bor och befinner sig i!

Startade dagen med havregrynsgröt med jordnötssmör, det är verkligen en dröm. Så simpelt, but sweet Jesus it's good!! Testa om du inte redan gjort det! Kan nämna att jag hatade, alltså verkligen avskydde, jordnötssmör för ett år sedan. Skenet kan bedra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

None & Everything

Hyr ju min lägenhet möblerad och har valt att bevara det mesta. Tycker den är väldigt mysigt som den är. Men lite egna bilder måste jag ju ha, bästa kompisar!!

Likes

Comments

Friends & Family, None & Everything

Hannas lilla latte, som jag tyckte smakade choklad.

Och min chai. Går alltid med inställningen att jag ska köpa kaffe när jag ska fika, men 9 av 10 gånger slutar det med en chai latte.

Het diskussion här, Isaac snackar på och Hanna lyssnat intensivt.

Jag var distraherad och tog kort på gatan.

Här är min eftermiddag! Dag 1 utav 3 (!!) lediga dagar. Är så otroligt skönt, var verkligen supertrött och hade huvudvärk när jag kom hem från jobbet igår, så detta är behövligt. Nu har jag slagit mig ner i soffan och ska kolla på Idol, har varit väldigt dålig på att kolla i år, brukar alltid sitta klistrad.

Likes

Comments

None & Everything

Hade vanlig mjölk i här, men testa iKaffe om ni inte gjort det än!! Det är supergott och om man skakar paketet så blir det som skummad mjölk i kaffet.

Likes

Comments

Style & Outfits, None & Everything

Älskar höst! Och höstkläderna! Plockade fram min fuskpäls från Only idag, den är supermysig och tycker färgen är så fin. Skulle ut på stan och handla lite.

Nu är jag hemma igen men ska förmodligen möta upp @hannakrifter senare och äntligen besöka hennes och hennes killes lägenhet, tjoho!

Likes

Comments

Explore

En bild kan väcka så mycket känslor. Man känner samma känsla, känner samma dofter, ser omgivningen och upplever ögonblicket igen. Australien, vi ses igen!!

Likes

Comments

None & Everything

Har bott in mig lite nu och imorgon är min första lediga dag på 2 veckor..! Känns otroligt skönt med sovmorgon!!
Har även jobbat 2 veckor på Vapiano och om allt går som planerat så blir jag verifierad pastakock på fredag, tjoho! Som jag sagt tidigare är det väldigt svårt och mycket att lära, men otroligt kul.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Dexter, snart sett klart sista säsongen. Efter det ska jag nog ta tag i Game of Thrones tittandet haha!

Likes

Comments

None & Everything

En liten uppdatering kommer här! Har flyttat in i min nya lägenhet i Göteborg och bott här i 3 nätter nu. Har varit högt tempo i vardagen så idag har jag äntligen fått ordning på allt i lägenheten. Skönt!
Började i samma veva som inflyttningen på mitt nya jobb som pastakock på Vapiano. Många nya intryck som gör mig supertrött i huvudet. Mycket att lära, men kul!
Nu har jag slagit mig ner i soffan efter lite receptplugg och satt på filmen Sully.

Kram!!

Likes

Comments

Zalando var en utav sponsorerna på Way Out West och hos dem kunde man både stryka på coola märken och brodera in valfri text. Jag och Hanna kände oss spontana och ville knyta an till Australien, så det blev yeeew, vilket är ett uttryck vi överanvände! Tyckte det blev coolt!

Likes

Comments