Header

Allmänt

Precis som rubriken lyder hade jag och Julia picknick på Bronte Beach idag. Gick dit via coastal walken som är så fin. När vi kom tillbaka till Bondi drack vi varsin mocha på Hannas jobb.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Manly har jag och Julia besökt idag. Jag fick äntligen äta svenska köttbullar på det svenska fiket som finns där.

Har mest strosat runt hela dagen, Julia avslutade med glass och jag med en juice. Nu sitter vi på färjan på väg hemåt. Och solen har kommit tillbaka till Sydney, sköööönt!

Likes

Comments

Har räknat ner dagarna så länge nu, och idag kom Julia! Har visat henne Bondi väldigt snabbt på förmiddagen och sen gick vi och åt en acai bowl var. Om 2,5 vecka drar vi till Byron Bay, iiiihhh!

Likes

Comments

Allmänt

Fortfarande mätt efter lunchen idag. Hanna ville så gärna att vi skulle gå till ett nyöppnat ställe och jag ångrar inte att vi gick dit. Jätte gott!

Vi var i Westfiled, shopping centret i Bondi Junction, för Hanna skulle byta ett par shorts. Mission accomplished, plus lite annat för oss båda.

Likes

Comments

Allmänt

Ja, lazy days, det är väl lite så man kan beskriva min numera arbetslösa vardag. Idag har jag väl lyckats ganska bra med att vara produktiv. Gick till Hannas jobb för en smoothie bowl och en kaffe och tjötade även en del med henne såklart. Köpte mig ett par jeansshorts efter det. Sen back home för att chilla i några timmar.

På kvällen möte vi sedan upp Julia och Niclas som är tillbaka i Sydney, Niclas bara för några dagar tyvärr. Gick till en thailändsk restaurang där jag lyckades beställa något av det sliskigaste jag någonsin har druckit. Och trust me när jag säger att jag är en sweet tooth, men det här var bara för mycket, blä!
Men en trevlig kväll trots det och det var kul att få catcha upp med allt roligt vi lyckats åstadkomma i varandras frånvaro.

Likes

Comments

Allmänt

Oj vad jobbigt och roligt jag har haft dom här två dagarna!
Hela gårdagen var det foodpreping. Gjorde totalt 1000 paninis. Började kl 10 och var klar kl 17:30. Aj sa min rygg och mina knän efter dom timmarna. Sen var det dags för försäljning och när det var över, efter ca 2h, smet jag in och tittade några minuter på konserten.
Idag har det varit väldigt lugnt men kroppen var lika trött för det efter gårdagen. Dock tittade jag på lite mer än halva konserten idag, så wihoo säger vi till det! Älskar verkligen Adele. Hon är så rolig, stod och garvade när hon pratade, och sen har vi ju hennes röst.. Får köpa mig en biljett nästa gång hon kommer till Sverige!

Men nu är jag färdig, helt. Kommer sova 12h tror jag, utan att överdriva.

Likes

Comments