Header

Allmänt

I tisdags gick jag coastal walk mellan Bondi och Bronte. Jag kommer ju för evigt behöva bo bredvid havet, älskar det! Och hur cool är inte kyrkogården? Ännu häftigare att uppleva i verkligheten kan jag lova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Lite bilder från den senaste veckan.

Jag jobbar ju en del så jag hittar inte på så mycket för tillfället, men dessa bilder är bland annat ifrån när vi tog en promenad till Bondi Junction och när vi var på Sky Terrace ovanför det stora casinot i stan, riktigt fin utsikt!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har vi befunnit oss på australiensisk mark i exakt 5 veckor! Oh boy do we love Straya!

Likes

Comments

Allmänt

Idag har jag, Hanna och Felicia ätit lunch på Bondi Wholefoods, ett mysigt café/affär i norra Bondi. Deras matcha latte slår dock inte Speedos, den är underbar!

De var där själva och åt igår och det lät så gott så jag tvingade dit dem idag igen. Jag har nämligen äntligen hittat ett jobb som kitchen hand precis vid stranden här i Bondi så där har jag varit de senaste tre dagarna. Jag ansvarar för att göra sallad och bröd till alla maträtter och I like it! Det är faktiskt riktigt kul än så länge och det är ett gött gäng som jag jobbar med i köket!

Likes

Comments

Allmänt

Tog en promenad till Rose Bay idag. Ligger bara en ca 25 minuters promenad från Bondi.

Jätte fin strand har de verkligen och man kan se över till de centrala stadsdelarna med alla skyskrapor. Vi sa att vi får gå tillbaka för att bara chilla och sola någon annan dag.

Likes

Comments

Allmänt

En fika på vårt favoritställe i Bondi. Jätte god matcha latte och utsikt över havet. Lite saftiga priser, men annars är det helt perfa!

Likes

Comments