Header

Allmänt

Denna helgen som var så var det en stor skatetävling vid poolen vid stranden. Som tur var så gjorde detta inte att vår restaurang svämmade över så jag hade möjlighet att gå dit och titta! Tony Hawk var med och tävlade i "masters" gruppen, dock kom han två. Han som vann var 52(!!), Steve Caballero, så jäkla cool snubbe!

Och igår så tog jag en sväng med Hanna och Dina och fikade på vårt gamla favoritställe. Deras matcha latte är livets dryck, för god!

Likes

Comments

Allmänt

THAI blev det, suprise! Vi har verkligen blivit stammisar på Rice Pot här i Bondi, but it's so good.
Snodde även min roomies coola jeansjacka, eller snodde och snodde, frågade snällt om jag fick låna - och svaret blev JA, mohaha! Har insett att en snygg vintage jeansjacka är något som skall införskaffas, men tills dess kanske jag snor hans några gånger till! Hehe

Likes

Comments

Allmänt

Jag och Hanna kilade iväg för en acai-lunch på Acai Brothers dagen till ära. Senare ikväll blir det middag ute, vart det blir får vi se!

Likes

Comments

Video

Här är en video från när vi var i Palm Beach på vår lilla mini tripp. Enjoy!!

Likes

Comments

Allmänt

Jobbade till 14:30 idag, så ett tag efter det åkte jag till Bondi Junction för att kika i lite affärer med Hanna och Dina.
Work, chill, sleep, repeat är det som gäller de närmsta dagarna framöver, skojsigt!

Likes

Comments

Allmänt

Vår ursprungliga roadtrip blev inställd, men vi tänkte att hemma tänker vi inte sitta för det. Så jag och Hanna drog med oss vår norska jente Dina, och sedan hakade även vår roomie Michel på. Destinationen blev istället Palm Beach som ligger lite mer än 1h ovanför Sydney med bil. Ursprungligen skulle vi till Yamba - 8h bort, hah!

Idag har vi då alltså bestigit ett berg, där vi stötte på x-antal stora och troligtvis giftiga spindlar. Även en stor ödla sprang över stigen framför oss.
När man bor i stan som vi gör så förekommer inte detta särskilt ofta, men det är väl lika bra att vänja sig med tanke på att jag ska resa upp för östkusten om 2 månader, där lär det mesta vänta!

Efter en vända till utsiktsplatsen på toppen hämtade vi upp Michels kompis, som för övrigt äger vääärldens sötaste lilla valp. Ja - vi kelade med den, lite för mycket! Sedan blev det lunch och strandhäng. Avslutade dagen i Newport med middag där vår andra roomie anslöt, med ytterligare en vacker utsikt.

Likes

Comments

Video

Och där kom nr 4! Denna är ifrån dagen vi var i Gordon's Bay med vår roomie. Great day!

Likes

Comments

Allmänt

En liten sammanfattning i form av bilder av veckan som passerat.
Hjälpte en kompis att flytta lite saker - belöningen blev ett par vans, som jag för övrigt har velat ha i ca 5 år, äntligen blev köpet av! Sedan har vi ätit massa smoothiebowls. På bilden ser ni en acai bowl ifrån Cali Press, så gott! Vi åkte även med vår roomie för att kolla på solnedgången. En jätte fin liten avskild strand hamnade vi på och hade utsikt över hela centrala delen av stan - dvs. Harbour Bridge, Sydney Opera House, Sydney Tower och alla andra coola skyskrapor!

En bra vecka, och imorgon börjar en ny, förhoppningsvis med en roadtrip som avslutning!

Likes

Comments

Video

Vlogg nr 3 är live!
Denna gången är vi i Manly och i Rose Bay. Ta en titt!

Likes

Comments