Hej alla fina.

Efter ett långt uppehåll så har jag tänkt försöka komma tillbaka. Jag har tänkt ganska mycket på allt. På hur jag ska sluta röka och tobak/nikotin överhuvudtaget. Genom det så kom jag att tänka på snus. Då jag försökt vänja mig av från cigaretterna med hjälp utav just snus. Dumt, ja. Funkar det? Jo om man bara vill så går det ju. Snus är ju tyvärr svårare att vänja sig av vid då man ALLTID kan snusa. Vart man än är. Ännu svårare är det då min mamma snusar så det blir ju automatiskt att man kan ta en utav henne om man vill..och jag är 18 år gammal så det är ingenting olagligt.

Jag har tänkt en del på vilka som faktiskt snusar mest, jag personligen tror att det är före detta rökare då snus ofta används som substitut till cigaretterna, dom lyckas sluta och blir istället beroende utav snuset.

Personligen så kan jag tycka att det kan vara skönt med en snus då och då, trots att jag mycket väl vet att det inte är bra för ens hälsa. Jag känner jättemånga som snusar dagligen, nästan alla mina vänner gör det och väldigt många i min familj. Jag uppmuntrar det absolut inte men jag tycker att snus är bättre än cigaretter.

För er som snusar så har jag faktiskt hittat en sida som säljer snus, min morbror använder den ofta och är alltid nöjd så jag vet att det är en säker hemsida. Många stockar är även billigare än ifall man köper det i affären. Hemsidan är Snusbolaget.se . Jag tycker definitivt att ni borde kika in den ifall det känns intressant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit borta länge det vet jag. Jag har tänkt på väldigt mycket faktiskt, men något som jag ofta tänker på är faktiskt kvinnliga företagare. Hur konstigt det än låter så återkommer det i mina tankar.

B.la så har jag funderat över vem som är min förebild inom kvinnligt företagande, svaret jag kom fram till är varenda kvinna som tar initiativet faktiskt. Alla kvinnliga företagare är förebilder för mig. Att se kvinnor lyckas i ett sådant ''mansdominerande yrke'' är helt fantastiskt och visar hur långt vi har kommit inom feminismen men även hur långt vi har kvar.

Det finns ju faktiskt så många fler kvinnliga företagare än vad man kanske tror, iallafall fler än vad jag tror. Jag brukar visserligen inte lägga märke till sådant men jag läste någonstans att Sverige är ett av fåtal länder där många framgångsrika företag faktiskt ägs och drivs utav just kvinnor. Här är källkritik oerhört viktigt men det är jag tyvärr för lat för just nu, det kan jag prata om i ett eget inlägg tänker jag.

Ett företag som jag precis har fått höra talas om är faktiskt ''Macat Affärsutveckling'' som drivs utav just två kvinnor. De sysslar med affärsutveckling vilket betyder att de hjälper företag som har hamnat i en dålig spiral (Kanske de anställda inte är nöjda med cheferna eller att cheferna inte är nöjda med de anställda osv). att komma på fötter igen. Ett väldigt viktigt arbete och grymt att de är två kvinnor som driver det. Kika gärna in på deras hemsida och läs mer www.macat.se

''MACAT:s uppgift är att utveckla chefer, ledare och organisationer. Vi som driver företaget har arbetat med det i olika former de senast 30 åren och har stor egen praktisk erfarenhet av ledarskap och företagsledning. Vi vet hur det känns och har själva mött de flesta av de utmaningar som våra kunder står inför. Vi har modet att göra det som krävs för att nå resultat och vi erbjuder våra kunder ett innovativt upplägg med en tydlig målbild. Vi är noga med att kartlägga vilket mål ni vill nå med insatsen och sedan leverera det vi lovat dig!''

Likes

Comments

Det har gått några veckor sedan jag sist bloggade, anledningen? Jag har helt enkelt inte mått tillräckligt bra.

Nu känner jag mig lite mer på banan igen och tänkte ta upp bloggandet. Lite dålig tajming kanske då jag flyger till England på torsdag men jag kommer blogga så mycket jag kan ändå.

Nu ska jag tvätta mitt ansikte och sedan får jag börja städa rummet, jag älskar att komma hem till ett nystädat rum.

Ni har inte missat särkilt mycket saker i mitt liv då jag som sagt inte mått bra alls, men nu börjar allt det roliga och då vill jag självklart dela med mig utav allting!

Likes

Comments

Igår var en så bra dag. Eller kvällen rättare sagt. Väldigt spontana planer men det är det härliga med sommaren och sommarlov.

Jag skulle träffa Maja en liten stund, först tänkte vi dra ut och träffa några men de planerna gick i kras då vi var lite lata, efter många om och men så drog vi hem till en gammal klasskompis som hade fest. Troligen det bästa vi kunde gjort för vi hade så roligt. Vi var där runt 23.30 och jag var inte hemma förrän klockan 06.00 imorse, det blev fest hela natten och jag mådde som jag förtjänade idag men det var klart värt det. Vi träffade många gamla vänner som vi inte träffar så mycket.

Nu ska jag snart sova och hoppas att jag mår bättre imorgon haha.

Likes

Comments

Om inte ni följer mina sociala medier så har ni ingen aning om vad jag har gjort idag 😉

Klockan 11 så hämtade min mormor upp mig här hemma då hon skulle följa med mig till Vårgårda för att jag skulle tatuera mig!! Min tid började 11.30 och tog väl en halvtimme ungefär när vi planerade hur den skulle se ut osv så klockan 12.00 la jag mig under nålen och var klar 12.30, den tog alltså bara 30 minuter och jag kunde inte varit mer än nöjd.

Gjorde den ont? Nej förvånansvärt nog så inte alls. Klart att det kändes men det var absolut ingen smärta utan jag tyckte det var en skön känsla bara. På en skala 1-10 så skulle jag säga att det var en 4 när det var som värst.

Vart gjorde jag den? På insidan utav överarmen precis ovanför armvecket.

Vad står den för? Det är datumet då jag fick besked ang mitt hjärntumör och datumet då jag blev helt friskförklarad. Jag var alltså sjuk i 5 år.

Har ni flera frågor angående tatueringen? Isåfall får ni kommentera här nedanför och så lovar jag att svara. Tänkte ändå ägna tatueringen ett helt eget inlägg och kan då svara på frågor ifall ni har några. Passa på!!

Likes

Comments

God morgon, för mig är den inte så god då jag mår riktigt dåligt och har gjort i några dagar. Därav den dåliga uppdateringen. Känner mig ofta svag när jag erkänner det men man får ha sådana dagar.

Jag ska strax gå till skolan för att göra mitt absolut sista prov innan sommaren då vi går på sommarlov imorgon!! Så nu biter jag ihop innan ledigheten.

Vad ska ni göra idag? När får ni sommarlov?

Likes

Comments

Jag har precis ätit frukost nu och är faktiskt lite nervös inför vad som ska hända idag. Ni kommer få se efteråt vad som ska hända.

Idag behöver jag även plugga inför prov imorgon, sista provet innan sommarlovet och det känns så skönt! Nu är det fan på tiden att få lite ledigt!

Likes

Comments

Igår så borde jag ha skrivit under kvällen men helt plötsligt var Tiffany hemma hos mig och vi gjorde oss iordning för att gå ut.
Vi mötte upp William och Robin och så gick vi till en uteservering där vi tog några glas. Kvällen var riktigt lyckad och jag var hemma runt 03.

Såklart mådde man lite som man förtjänade imorse men ändå bättre än vad jag trodde. Nu ska jag slänga på lite ögonbryn och mascara innan vi ska hem till mormor och grilla!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Jag är faktiskt riktigt ledsen över att jag återigen inte ska gå på Håkan Hellströms konserter i Ullevi. Biljetterna tog slut fortare än kvickt. Ifall någon utav er ska gå så hoppas jag att ni får en riktigt rolig kväll.

bilder ifrånweheartit

Hur fina texter skriver inte denna människan förresten? Han har texter som passar varenda situation verkligen. Bästa Håkan<3

Likes

Comments