Sista dagen på detta sommarlov och jag och Charlie tränade framförbyten (de börjar äntligen sitta(!)). Grynet skulle prompt störa honom men han var jätteduktig som trots det kunde hålla fokus. Efteråt gick vi på en skön promenad och precis då var solen på väg ner. Var jättevackert!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter ju nu i bilen med mina föräldrar och hundarna, på väg mot Norrtälje. Pappa hade något ärende där och sen blir det nog även en fika.

Likes

Comments

Igår hade jag en riktigt mysdag. Kollade på YouTube ungefär fram till middagstid då jag gick ut för att plocka sallad och tomater. Charlie fick smaka på några tomater och tyckte det var super smarrigt. Sedan var det bara att laga mat. Jag stekte bara på tacokyckling och beredde salladen, sen klart. Supergott!

Likes

Comments

Imorgon tänkte jag träna lite lättsammare shaping med Charlie då han är i behov av lite stimulans. De senaste dagarna har han varit på en strikt vila efter ett litet sår på tassen. Vi är både ur form gällande shaping så jag tänkte mig att vi ska köra tricket sätta på sig halsbandet. Jag bröt ner det till mindre bitar nu på kvällen och tyckte det inte verkade allt för svårt.

Likes

Comments

Det är midnatt och jag håller på med min bullet journal. Jag har nyss även skapat en för skolan. Charlie ligger och sover djupt bland kaoset på min säng med avrivna post-it lappar och pennor.

Likes

Comments

Idag har jag börjat med bullet journaling (mer info om det på bulletjournal.com) efter många inspirerande videos på youtube. Det är numera sådana videos jag får upp på startsida på youtube för jag har sett så många… I börjar var det lite knötigt men jag fortsatte och till slut blev det några sidor. Min plan med den är att kombinera min personliga kalender med hundens. Detta för att lättare se när det finns tid att träna och när det inte gör det.

Likes

Comments

De sista dagarna i skolan innan sommarlovet var väldigt innehållsfattiga för min del. Jag var ledig då jag inte hade något som släpade så egentligen fick jag sommarlov den sista maj. Jag firade en kompis och hade en jättetrevlig kväll. Dagen efter var jag ute tidigt i skogen för att hjälpa till på söktävling. Totalt sett har jag varit funktionär på olika tävlingar tre gånger och varje gång lär man sig någonting.

Sommarlovet har inneburit ledighet för mig. Jag har mest varit hemma och kollat på serie. Jag har tränat Charlie en del (agility) och bland annat haft en form av privatträning för en instruktör. Där körde vi två kortare banor och det gick faktiskt ganska bra. Dock så fortsätter jag skjuta fram tävling.

Både nationaldagen och midsommar har susat förbi. På båda dagarna har jag tagit det lugnt med familjen. På midsommar åkte vi ut och fikade och kollade runt i området där min bror ska flytta. I och med hans flytt så kommer jag göra om mitt rum lite men mer information om det senare.

Jag och Skrållan kollade på när mamma tränade rallylydnad med mamma.

Bilder från idag när vi var ute i det fina vädret.

Bra grejer under månaden:
+ Jag har sommarlov.
+ Jag har varit funktionär och både lärt mig saker, blivit inspirerad men också träffat massa trevligt folk.
+ Hade en jättetrevlig kväll med kompisar.
+ Fick en bok av biblioteket.
+ Var hem till min faster och firade henne. Träffade både släkt och syster min.
+ Har haft mellanmjölkspass med Charlie. Skönt att jag inte haft några skitdåliga träningspass med honom.
+ Nya planer för rummet.

Dåliga grejer under månaden:
- Oturen med våra djurs hälsa.
- Folk gör en besviken.
- Så många förändringar. Allt är i rullning och tycks aldrig stanna.

Tankar inför juli månad:
Den enda månaden då man har sommarlov fullt ut. I juni går man fortfarande i skolan de två första veckorna och sen börjar man skolan igen i början på augusti. Min storebror flyttar ut och jag fyller sjutton. Sedan händer inte mycket mer förutom mer serietittande och hundträning.
Jag hoppas på att denna månad ska bjuda på många utetimmar i solen och att saker och ting saktar ner lite. Att jag ska känna mig redo för ett nytt år i skolan. Jag hoppas även på att jag ska få den där filmkameran och stativet i födelsedagspresent så att jag äntligen kan börja filma min och Charlies träning.

Likes

Comments

Tänkte kolla tillbaks på hur mitt liv såg ut förra året i junimånad. Just nu händer inte mycket. Min sömnrutin har rubbats (chockartat att den gör det under sommarlovet) och inte mycket blir gjort.

Jag och Charlie kollade på film vilket vi detta år har utbytt mot mera film och serier.

Över midsommar åkte vi till Örebro. En dag bland både byborna och skogsmyggorna.

Jag var otroligt ambitiös som gjorde min egna müsli (en väldigt god sådan), bananpannkakor till frukost och chokladbollar till kvällen. Kanske ska jag ta upp den sidan av mig igen…

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och fotat lite men bilderna blev inte så bra. Typiskt att de nästan alltid ser bättre ut i linsen än vad de sedan gör sig på bild… Efter det låg jag, hundarna och katten på en filt ute på gräset och sov lite. Var så skönt ute även fast solen var bakom tunga moln.

Likes

Comments

Jag har sådant träningssug just nu men Charlie är lite för trött för träning. Det får helt enkelt vänta lite. Något som vi däremot gjorde idag var att gå ut och bara leka.

Likes

Comments