Februari för ett år sedan. Då gick man på olika gymnasiums öppet hus och valde sen tillsist Thoren Business School. 

Likes

Comments

Tonårsperiod verkar vara här för Charlie nu. Känns bajs 💩 Den måste ju få komma och sen till slut avta men det är bara väldigt jobbigt. Speciellt när man har svårt som det är då mitt tålamod inte är det bästa.

Jag märkte igår på honom att det var någonting. Plötsligt blev det megaläskigt att hoppa in i bilen och sen på agilityträningen ville han inte alls lyssna på mina signaler. Han gjorde det han tyckte var rätt och fortsatte på sitt spår tills han slutligen fattade att jag hade trots allt rätt. Var även så idag. Skiter i att lyssna då han anser sig ha mycket bättre grejer på gång.

Under träningarna märker jag att jag inte får arbeta honom för hårt. Så fort han tycker det är jobbigt gör han något annat. Inte jätteskoj då han inte ens blir trött efteråt. Sen utöver allt det här så har han börjat lukta på allt och titta på mig med en underlig blick. Jag vet inte vad han riktigt vill få fram men jag tolkar det som en förlåt-matte-för-att-jag-är-så-jobbig-men-jag-är-i-min-tonårsperiod-just-nu-vill-du-förlåta-mig-blick. Jävligt jobbig är han iallafall men jag får ta det. Jag får jobba mig mot ett bättre tålamod och en mindre dryg hund. Jävla tonårshormoner som ska komma och förstöra!

Likes

Comments

Titeln säger det mesta. Gick upp tidigt för att få undan massa plugg. Kändes ganska tråkigt när jag gjorde det men nu i efterhand är jag jätteglad att jag genomförde det. Sen fick jag praktikplatsen jag sökte vilket känns toppenbra! Imorgon har jag agilityträning som jag är sjukt taggad på. Tror det kan bli en suverän träning!

Brasan som jag tände alldeles själv idag. Första försöket och att det lyckades gjorde mig nästintill euforisk.

Likes

Comments

Blev en tidig middag idag. Halv ett. Anledningen är för att jag ska på föreläsning idag efter skolan med mamma och kommer därför inte hinna emellan jag slutat och föreläsningen. Det den kommer handla om är hundens ögon. Ska bli jätteintressant!

Likes

Comments

Har lite ångest över imorgon. Jag ska ringa upp ett företag för att fråga om jag får praktisera hos dem. Det låter enkelt och det kommer det säkert vara också men jag gillar bara inte att prata i telefon. För att på något sätta lätta ångesten så ska jag fortsätta kolla på serien Andra Avenyn. Tänker att det får vara min sysselsättning hela kvällen.

Likes

Comments

Shit, vilken lång månad! Eller det kändes så iallafall. Började skolan igen efter jullovet, tävlade med Charlie, hade filmkväll med kompisarna, serien Homeland började igen, har gått på föreläsningar och har åkt skridskor efter ett x antal år. Nu till februari väntas en påbörjan till freestyle:n. Jag ska även hjälpleda ungdomsträningarna på klubben samt få lov igen. Jag har verkligen inget planerat på sportlovet vilket känns skönt. Det kanske blir något inplanerat senare men annars så ska jag bara ta möjligheten att vila. Det har varit brist på det under hela januari känns det som. Var förkyld och hittade ingen tid att vila ut mig. Det gick sen närmare slutet av månaden vilket gjorde att förkylningen slutligen gav med sig.

Jag känner att jag har fått en bättre kontroll över både mig själv men också mitt liv. Det är en jävligt skön känsla. Sen vet jag att jag inte kan kontrollera allt och det jag inte har någon kontroll över låter jag vara. Dem områden får bli som dem blir. Som min kompis alltid säger; äsch, det löser sig.

Likes

Comments

Vaknade imorse en kvart innan jag skulle åka. Jag vakande fort kan man säga. Sen den starten har hela dagen känts konstig. Ikväll ska jag iallafall till mormor och morfar och hoppas på fika 😋

Likes

Comments

Sitter i soffan just nu med en filt. Ska titta på serien Homeland. Från middagen hann jag med Charlie-träning, sista minuten plugg inför religionsprovet imorgon och massa mattetal. En väldigt bra kväll alltså.

Likes

Comments

Idag tränade jag Charlie efter ett tags uppehåll. Vi körde kommandot runt som jag satte på en fodertunna. Det gick inte så jättebra. Han kändes mest stressad och ofokuserad. Vi avslutade när det gick så bra som det kunde. Han var då ovanligt trött men jag kunde förstå det. Vi har inte tränat på mer än en vecka (vi uppnådde därför inte vårt ena nyårsmål, men vad gör det :)) så vem skulle inte vara trött då. För att då inte pressa honom för mycket men att ändå komma igång med träningen tänker jag mig att vi tränar på runt ofta men korta stunder. Jag tror det kommer lösa sig då.

Likes

Comments

Äntligen har solen börjat kika fram ordentligt. Vi har en ytterdörr med en frostad glasruta. Igenom den lyser solen upp hallen så fint.

Likes

Comments