Idag var det då banträning och vi körde två olika banor. En med mer fart och en med mer byten och därmed långsammare tempo. Varje bana körde man två gånger. När vi körde första, den med fart, var han inte jätte uppmärksam till vad jag sa då han var så taggad. Andra gången vi körde den gick det mycket bättre. Då var han redan igenom körd lite och lyssnade mycket bättre på mig. Den andra banan gick också bra. Jag hade blivit lite trött så energin var inte på topp men vi båda gjorde vårt bästa vilket för mig räcker.

I agilityn så känns det som att Charlie är många steg framför mig. Kanske inte flertal men några stycken. Om jag skulle visa bättre vad han ska göra härnäst och tagga upp mig själv lite samtidigt som jag är lugn så skulle vi kunna mötas. Jag är inte där än men jag tror att om jag lutar mig lite tillbaka och låter Charlie leda lite så tror jag att det kan gå. Att jag tar ett steg tillbaka och verkligen kollar på alla andra, hur de kör och jämför det med mig. Att jag tar ett steg tillbaka och kollar på Charlie och tänker hur han skulle vara på banan under banvandringen. Att bara stanna upp, ägna en tanke och gå vidare. Jag tror det kommer gå. Jag tror på både honom men även mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var jag och familjen ut till kusinen min, då hon fyllde år i veckan. Även några andra i släkten kom och vi hade det jättetrevligt. Vi var där i några timmar och väl hemma åt vi middag. Sen så, efter det så har jag pluggat i princip hela kvällen. Samhällskunskapen som var svår, blev lätt och matten som inte var alltför svår, blev plötsligt jättesvår. Aja, det är över för idag. Imorgon får det bli nya tag. Imorgon ska även jag iväg och träna agility med Charlie vilket jag ser jättemycket fram emot!

Likes

Comments

Min lilla köttbulle <3

Idag blev det trimning av alla hundar. Alla skulle få bli höst fina. Mamma gjorde väl det mesta medan jag var hjälpredan. Det var bara tredje gången för mig så jag lär mig fortfarande.

Nu på kvällen såg jag det senaste avsnittet av Skam och åhhhh vad bra det är! Längtar så mycket till nästa avsnitt!

Likes

Comments

Idag skulle jag ha behövt pluggat men… det blev inte riktigt så. Tiden har funnits men inte energin och motivationen. Jag skjuter upp det tills imorgon och får ta hela den dagen till plugg. Bara gå igenom och känna mig säker då jag vet hur bra jag mår efteråt.

Dagen idag har bara bestått av ett "utvecklingssamtal". Gillar inte riktigt att kalla det för det då det aldrig har varit just ett utvecklingssamtal. Det har bara varit ett samtal där mentorn konstaterar att det går bra och frågar ifall jag eller mamma har något att ta upp. Jag har ganska lätt för mig i skolan vilket jag är otroligt tacksam för men det känns så onödigt att åka in till stan för ett sådant samtal.

Iallafall så ligger jag nu här på sängen och försöker fördriva tiden tills närmare nio då ett nytt avsnitt av serien Skam kommer ut. Rekommenderar starkt den serien!

Likes

Comments

Idag gick jag först till sjukgymnasten med sällskap av mamma för att sen käka lunch tillsammans. Vi åt på Cupido och oj vad gott det var! Vi båda tog en oxfilépasta och satt sen tysta i komplett njutning. Tycker verkligen Cupido förtjänar mer uppmärksamhet. Efteråt hade jag min tvåtimmars spanska lektion för att sedan åka hem igen.

Bilden är från rummet jag och mamma sov i när vi var i Göteborg för några veckor sen.

Likes

Comments

Har strukturerat bland mina mappar där mina bilder ligger. Har inte fotat på ett tag och fick ett sådant otroligt fotosug när jag såg alla fina bilder. Vill så gärna ta en tur med kameran men hittar aldrig tiden till det längre. Tiden räcker verkligen inte till.

OBS. Förlåt för sommarbilderna när hösten är här. Tyckte de var väldigt fina bara och passade bra ihop :)

Likes

Comments

Jag läste först boken Grey som är precis som Fifty shades of Grey, enda skillnaden är att den är skriven ur hans perspektiv. Sen gav jag mig på Fifty shades of Grey (engelska versionen) men det blev trögt i och med att jag visste vad som skulle hända. Jag gav då upp och gick vidare med att se filmen med samma namn. Jag hade hört att den fått dåliga recensioner men tänkte att jag skulle ge den en chans. I och med att jag hade läst boken som var ur hans perspektiv så förstod jag mig på honom mer. Jag tycker att filmer blir alltid mer ytligt i jämförelse till böckerna. Filmen var ytlig men den var ändå helt okej. Jag kan förstå att många inte tyckte om den då slutet var ganska abrupt. Sen så tror jag att trailern gjorde filmen lite överskattad. Eftersom man inte fick veta hans tankar i filmen så framstår han som mindre störd i filmen. I böckerna var det många stunder då jag var skitirriterad på just Christian Grey. 

Nu har även trailern för nästa film, Fifty shades darker kommit ut och jag tycker den verkar jättebra. Jag kommer säkert se den men då inte läsa boken som den är baserad på. 

Likes

Comments

Månadens största favorit var helt klart Something worth saving. I låten Side to side gillar jag mest de första raderna i Nicki Minajs rap som ni kan se under spotify-urklippet. Varje text under varje låt är mina favoritrade. Låten Äckligt är ganska gammal men jag började från ingenstans sjunga på den och har därefter börjat gilla den igen. Hoppas ni hittar en ny favorit då jag vet hur härligt det är ;)

"This the new style, with fresh type of flow. Wrist icicle, ride dick bicykle. Come true yo, get you this type of blow. If you wanna Minaj I got a tricykle."

"Du och jag under täcket, baby. Det har gått flera veckor, baby. Sen vi låg där hos dig och du frågade mig, ska vi göra något äckligt, baby."

"When I find myself in times of trouble, Mother MAry comes to me. Speaking words of wisdom, let it be."

"And I'm not tryna, ruin your happines. But darling don't you know that I'm the only one, for ya.

"Plötsligt är du tjugo och livet ger igen. Tjugotvå, tjugotre, tjugosex och allt tog slut på en kväll."

"'Cause I don't wanna fall in love if you don't wanna try."

"And just like that, all I breath. All I feel. You are all for me. I'm in."

FAVORITEN! "Even if it breaks your heart. Even if it tears your world apart. Still you keep holding on. To something's worth saving. All of our hopes and fears. They may get tangled but love's sincere. So we keep holding on. To something worth saving."

"Where are you now that I need you?"

"See my old man's got problems. He live with the bottle, that's the way it is."

"I'm sorry mom and dad, I know I've messed up bad. I should've, should've done, should've done better."

"I'm free to be the greatest, I'm alive. I'm free to be the greatest here tonight, the greatest."

Likes

Comments

1. Något som jag tycker väldigt mycket om att göra på fritiden förutom hundträning så är det att kolla på Hemnet.se. Det är så skönt och roligt att bara drömma sig bort och tänka sig att man bor i någon av lägenheterna eller husen.

2. Något som hör ihop med ovanstående punkt är att jag längtar väldigt mycket till den dagen då jag flyttar hemifrån.

3. Jag blir väldigt lätt irriterad på både folk men också saker.

4. Jag gillar blixtbilder.

5. Jag har aldrig haft feber i hela mitt liv och börjar tro att jag aldrig kommer få heller.

6. Jag gillar att fota och försöker lära mig nya saker om fotografering hela tiden.

7. Jag har alltid haft hund och som minst har jag haft tre stycken.

8. Min favorit serie är helt klart serien Shameless U.S. Ian and Mickey all the way!

9. Jag hoppas på att gå väldigt långt med Charlie i bland annat agility,

10. Jag har det ganska lätt i skolan vilket jag är tacksam för.

​P.S. Förlåt för många bilder på Charlie. Jag tycker han är väldigt snygg och sen så har jag inte så jättemånga på honom. Är det något speciellt ni skulle vilja se mer bilder på? Kommentera gärna så att jag vet. D.S.

Likes

Comments