Header

Nytt år, nya möjlgheter?

Hej på er & välkomna tillbaka! Det var längesen jag bloggade men har bestämt mig för att komma igång med bloggen igen. Har däremot bestämt mig för att börja om på noll igen så alla gamla inlägg är borttagna och det är ny design och så vidare.. Gott nytt år måste jag också ta och säga! Min början på 2018 har varit väldigt bra och om en vecka drygt börjar tävlingssäsongen igen, är så taggad jag tror att det här kommer bli ett bra år på alla sätt och vis 😍

Vi drar igång säsongen på Södertälje ridklubb där vi hoppar en LC (80 cm för oss). Hade egentligen tänkt att hoppa LB, kval till Sverigeponnyn där semifinalen och finalen rids under Göteborg horseshow men avanmälde mig idag och anledning till det var att jag kände att vi isåfall skulle debuterat LB med väldigt dåliga förutsättningar i och med att vi inte har ridhus där jag står och det är stenhårt överallt därmed kan jag inte rida. Frans blir lätt osäker och vill därför inte starta LB:n då.

Idag var vi iväg till ett ridhus och satte upp ett räcke som vi hoppade bara för att känna så att allt kändes bra då vi inte hoppat ordentligt på ca 2 månader. Han var väldigt fin vi avslutade med att hoppa runt 1 meter och han kändes hur fräsch som helst, väldigt roligt och skönt. Jag har skaffat mig en häst-instagram med namnet @matilda.larssoon där kommer det upp bilder och videos från träningar och tävlingar samt massa andra hästrelaterade bilder. Finns bland annat videos från idag :)


Matilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments