Header

Hade en så sjukt rolig kväll hemma hos Mickis förra helgen! Hon styrde upp en 18-årsfest i form av pyjamasparty vilket i sig var helt underbart. Önskar att man kunde komma i pyjamas till varenda fest. Sen var det främst 99or (plus några att hennes storasysters kompisar) vilket, no offence guys, var riktigt skönt. Hade självklart varit kul annars oxå men det var så längesen man var på en fest som inte var proppad med 00or eller 97or.. Så det kändes som en liten tb till 9an typ. Mycket kuueel:)

Jag och Sammi promenerade mot baggeby/Bodal vid tre-tiden och satte oss i den omgjorda parken en stund o snackade innan vi skildes åt. Visste ni att dom har satt in ministudsmattor i marken i den nya parken (DE RIMMA) ??? Blev läskigt glad när jag märkte det heh

Puss på er!! Ps. Bloggen är igång peepz, you're welcome. Ds

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hersby är igång igen. Kuelkueel. Ska inte ljuga o säga att det är hemskt för lite spännande är det med sista året o roligare kurser. Men usch för tidiga mornar och skrivningar:( Men det blir bra. I can doo it

Första dagen var klasskamp o upprop. Skittråkigt, men vi fick iallafall fixa juridiklärarens lilla labbvalp, Bruno. Så sjukt söt, smälte lite.

Likes

Comments

1. Nynäs Havsbad
Dagen efter jag landat i Sverige igen så bjöd mammas väninna oss på spa!! Så himlahimla härligt. Jag, mamma, Tina och Maja åkte till Nynäs Havsbad där vi badade i havet, pool och bastu och käkade duuundergod mat. Vi sov även där vilket innebär frukostbuffé<33 me love. Sen åkte vi hemåt igen! Glada o nöjda.

2. Hannas minnessten
Den 11e, vilket också är 2 månadersdagen sen Hanna gick bort, så valde vi ut en minnessten till henne på kyrkogården! Vi hittade en med perfekt läge nära vattnet och med en liten bänk i skuggan av ett träd precis bredvid. Så där kan man hälsa på henne så saknaden blir för jobbig.

Efteråt satte vi oss på fiket vid kyrkviken och käkade lunch! Jäättemysigt fik! Tips.

3.Kusinbesöök
Moa kom över och kollade på nya huset och mös med oss! Vi köpte godis och kollade film! Eller jag kollade film medan Moa låg och snarkade i soffan:) Sen lagade vi supergoda pannkakor till frukost!! Glutenfria dessutom. Underbart.

4.smoulkioskmongo

Samuel kom och över och hälsade på! Vi käkade middag, kollade film (Björnbröder<3) och spelade alfabet. Jag vann:)))

5. Johan och Oscars fest
Igår så styrde Oscar o Johan upp en 18-årsfest med alla kompisar + bekanta. Det var jättefint fixat, hade en jättehärlig kväll! Jag och Sammi promenerade hem mot baggeby/bodal strax efter 3 och jag somnade ganska direkt när jag kom hem. Men lyckades få av mig smink och käka lite smått innan. En braa kväll.

Likes

Comments

Marbella va en toppenresa! Hade skitkul och lyckades hålla mig frisk hela resan, tills jag kom hem till svenneland och blev förkyld direkt.. Min mobil har dessutom strulat extremt mycket så bilder/kontakter/sms har försvunnit titt som tätt. Och att blogga utan bilder är ju inte kuuel. Men nu är det mesta tillbaka! Så det blir ett marbellainlägg o sen resten av sommarbilderna i nästa! Puss

Likes

Comments