Header

Vad har jaag gjort dom senaste dagarna? Inte mycket faktiskt. Har shoppat nya växter (bland annat en till kaktus till moi) till huset, lunchat med morfar, hängt med Tarrää och sen hängde vi hos Wilda igår med en massa folk. Det blev lite bråk o drama där men inget jag var inblandad i haha, så jag hade en riktigt rolig kväll. Fick skjuts hem oxå vilket var underbart, hade inte orkat åka kommunalt ändå från Gåshaga den tiden.. Kom hem och kollade lite serier o käkade lite innan jag gick och la mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår hängde jag med Felicia, Elin och Tarrä på nääset:) Vi satt på hennes balkong och drack vin och snackade i fleraflera timmar. Hade en supermysig kväll verkligen. Har ju hängt en del med Taree men inte med dom andra tjejerna så det va mööjsigt!

Runt ett-tiden mötte jag upp Sammi och vi satte oss på en bänk vid Hersby och pratade för första gången på läänge. Har inte varit så glad på den snubben på senaste så det var väl skönt att ses littää. Vi satt ute tills det började ljusna innan vi gick hemåt mot Baggeby:)

Har egoistiskt nog bara bilder på mig o Taree från igår heh

Likes

Comments

Inte mycket händer just nu. Tyvärr. Och lilla rastlösa jag får ju lite panique av att ha noll planer. Men det är ju självklart väldigt mysigt att bara sitta o läsa i solen utan några måsten:)

Har börjat kolla på en ny serie med mams som jag måste tipsa oom! Greenleaf heter det, producerad av Oprah Winfreyy. Superbra är den, watch it gäris.

Kan tillägga att andra bilden togs på vår baksida för några timmar sen, då jag satt utelåst i nästan 40 min för att mamma (som sitter på framsidan o käkar lunch) har låst dörren och hör inte när jag knackar eller ringer:)) very nice, very fun!!!

Likes

Comments

Vilken jävla daag guys! Vädret är underbart för en gångs skull. Jag spenderade dagen inne i stan med Sara, som jag inte har träffat på tydligen snart ett år(!!). Vi satte oss på vigårda, classic, och snackade ett taaag. Sen mötte jag upp Anna och drog hem med henne! Vi köpte med oss en massa frukt och juice och satte oss på hennes terass i solen. Så himla möjssigt.

Likes

Comments

Hittade edamamebönor i frysen<33 Det är så fruktansvärt gott. Och nyttigt (?) hoppas jag, för jag åt upp hela påsen lolz:) Förlåt till alla mina vänner som kommer skämmas över mig nu men jag sitter faktiskt samtidigt och tittar på Jocke och Jonnas senaste spökjakt.. Jag kan inte låta bli, fyfan vad jag älskar paranormala grejer. Har kollat på alla:)))) wiho.

Borde fortsätta fixa på mitt rum idag då jag redan börjat packa upp det mesta, men jag ger ju upp så fort det blir för stökigt haha. Måste dessutom åka och köpa sånna där "uppdelare" som man sätter inuti lådor för att dela upp i fack liksom? Men det regnar och jag är lat af så det blir någon annan dag. Nu ska jag äta cheesecake:) puss

Likes

Comments