Första lediga dagen på länge och som jag njuter!!! Efter helgen som blev fylld av tentaplugga och tentaskrivning och början på veckan med jobb så känns det så bra att få landa i en lugn dag! Jag ska strax äta en sen frukost här hemma och sen har jag bara tänkt gosa med min Cassidy och ta mig ut på en långpromenad i eftermiddag.

Helt okej att få jobba med sin bästa ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det egentligen frukostmöte på agendan med Bibliotekstan på Winercaféet men efter att branden bröt ut inatt så blev den inställd, vilken känns väldigt förståeligt! Jag hoppas ingen blev allvarligt skadad. Men jag tog mig ändå upp tidigt som planerat och möte upp min kollega och kära vän Vendela på Strandvägen istället. Där fick det bli en lugn morgon med god frukost innan jobbdagen började.

Vendela har IPhone 8 + och ser ni vilken grym kamera den har! Vi fick båda leka lite med porträttinställningen.

Likes

Comments

Hösten är lätt min favoritårstid! Man får pälsa på sig med extra lager, slänga på sig snygga hattar, gosiga stora halsdukar, snygga stövlar och slå sig ner för en mängd maratonfikningar. Just nu vill jag verkligen hitta en lång kappa, den ska gå ner hela vägen till anklarna och gärna vara grå.

Likes

Comments

Det är få saker som slår en mysig middag med vänner. Ida är så himla snygg i sitt nya kortklippta hår! 😍

Likes

Comments

Såhär känner jag alltid dagen efter att jag har klippt av mina naglar...

Likes

Comments