View tracker

Dessa är några av mina favoriter just nu på Spotify. Jag ändrar dock mig ganska snabbt när jag hittar nytt osv. Men de senaste dagarna har jag lyssnat på Jack & Jack väldigt mycket, om ni inte har lyssnat på de förut så bör ni kolla in de på Spotify. De är riktigt RIKTIGT bra. (Om någon vecka har jag säkert tröttnat men ändå haha)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I onsdags kom jag hem ifrån Varberg, saknar redan.
Resten av veckan nu är det östersjöfestivalen som gäller. Var där idag med en vän och ska dit imorgon igen, vet inte om jag ska dit på lördag också. Vi får se!

Likes

Comments

Det här med att skriva sitt första inlägg är svårare än vad man tror? till en början. Jag är bra på att skjuta upp saker så det aldrig blir av, som i detta fallet blev första inlägget. Egentligen bör det inte vara så svårt att skriva sitt första inlägg eftersom det antagligen bör handla om sig själv, vem jag är. Så vem är jag? Jag är en tjej som heter Matilda och är 15 år (född 2001). Kommer ifrån Blekinge och ska börja 8:an till hösten, har gått om en klass. Mina intressen är musik, dans och jag gillar att fotografera. När jag är hemma hittar man mig oftast i mitt rum med hörlurar på lyssnandes på musik, kan även ha högtalare på hög volym ofta. 

Just nu är jag i Varberg och ska vara här tills onsdag. Har med mig en kamera men kan inte överföra bilderna ifrån kameran fören jag kommer hem tyvärr, så det får bli bilder från min mobil tills dess. Jag hoppas iallafall att ni vill följa min blogg och vardag, välkommen. 

Likes

Comments