Postad i: HUSET


Vår lördag spenderades på tomten! Christoffer var redan där vid 07 i morse och när jag kom runt 09 så var redan väggarna uppe, jädra så duktiga!

Jag hjälpte till så gott jag kunde och langade verktyg och plockade undan lite skräp som blev under byggets gång och de var tur det för stod man still blev man kall och började frysa!

Planen för idag var att så gott som bli klara med taket så det kan tåla regn och snö om det blir något. I veckan ska Christoffer göra klart garaget så vi sedan kan ha byggmaterialet mm. där när huset kommer!

Nu ska vi snart ta lördagskväll och laga god mat, dricka gott och bara njuta efter denna fartfyllda dagen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ligger vår lägenhet ute på svenskfastighetsförmedling för en tjuvkik innan kommande försäljning nästa år!

Ser verkligen såå mycket fram emot att flytta in i vårt egna stora hus, kunna inreda och få huset precis som man vill ha det! Kunna vakna på morgonen och direkt kunna gå ut från sovrummet till trädgården utan bök som det är i lägenhet.. sån frihet!

På lördag ska garaget resas, första bygget på tomten och vi är taggade till tusen!!


Likes

Comments

Postad i: HUSET

Som rubriken lyder, på torsdag är det dax för gjutning!

När huset kommer den 17 Januari kommer jag vara ledig från jobbet, både 17 och 18, så det ska bli himla spännande! Då kommer Christoffer gå på sin "semester" från förra året och bygga på huset i 5 veckor. Även jag kommer ha 2 veckor semester sedan i Februari och hjälpa till så gott jag kan när huset är tätt och han har lite nytta av mig!

1 månad och 11 dagar tills huset kommer och ca 7 månader till inflytt ! :)


Likes

Comments